- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Aynen ablacim 52 iken yüzüm çökmüştü adeta suan daha iyiyim.55 e kadar yolu var ama abi ben oralara kadar cikmam maksimum 54 falan olur.tamam ablam
kız iyi kız ....52-55 arası serbest sanaamaaaa bi tık fazla çıkarsan menü yazmaya başlarsın
Sen naaptın ponçik anniş? Duyduğuma göre minik çok yiyormuş suçu da sana atıyormuşne gözeeeeeel eksi la o hiç bi şey yapmadan
iyi valla 58 altı hemi de, daha ne olsun
Sen naaptın ponçik anniş? Duyduğuma göre minik çok yiyormuş suçu da sana atıyormuş
Sözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çokKonyalim şimdi balım deneme süren doldu senin
Şimdi şöyle ki liste var biliyorsun diğer takımlarla yarisiliyor her hafta bildirim yapacaginin sözünü alayim eksi ile geleceksin emziriyorum çok yemem lazım yok canım cisss çekti yedim tartiyi evde unuttum tartilmadim isim vardı gelemedim bunları hiç bir kabul değil eger sen diyorsan söz her hafta bildirim yaparım diyetime sadık kalırimsizi uzmem liste için elimden geleni yaparım engelim yok diyorsan alalım seni listeye
Liste çok önemli bu tk yüz akı emek var orada çok fazla aynı emeği söz gösterim diyor musun
Konyakk ses ver canım uygun mu
bak yazmış bile:)))kız dur yazıyordur :)) okumuş beğenmiş
Tamam canım 2 ay izin hakkın yok balım hayırlı olsun hepimizeSözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum
Bana uyar cnm belkide bu iki ayda mezun bile olurumKonyakk bide listeye girince 2 ay izin hakkın yok canım ona Gore karar ver bana bildir bende miuma bildirecegim kuzum seni bekliyorum
Aynen ablacim 52 iken yüzüm çökmüştü adeta suan daha iyiyim.55 e kadar yolu var ama abi ben oralara kadar cikmam maksimum 54 falan olur.tamam ablam
Amaan Aus biliyorum takılmıyon zaten. En güzel sebeple alıyorsun kiloları. Kilo verilir yav. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonra burada çivili mivili çeşitli metotlar deneriz üzerinde gerekirseöyle yapıyoooo evet
bi bu hafta az aldım 400 gr cık .... ondan önceleri oo ollalalaalallaaaaaaar 69.5 oldum canım
Sözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum
Tamam kuzumTamam canım 2 ay izin hakkın yok balım hayırlı olsun hepimize
Anladim cnm ben bana duseni yapacagimcanım ben devreye gireyim hemen ...
baktınız olmuyor ...
baktım olmuyor yok ...
listeler falan paylaşım alanına bakarsan büyük işler , sadece bu takımla bitmiyor , editör arkadaşlar da o giriş çıkışları kayıt altına alıyor ....
sen emin ol kendinden , miu sana güvenmiş metanı ölçmüş ki teklif ediyor zatensana düşen , yapamıyorum olmuyor dememek , katılım ve sağlıklı menüler ve spor ...
Amaan Aus biliyorum takılmıyon zaten. En güzel sebeple alıyorsun kiloları. Kilo verilir yav. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonra burada çivili mivili çeşitli metotlar deneriz üzerinde gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?