Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız iyi kız ....52-55 arası serbest sana amaaaa bi tık fazla çıkarsan menü yazmaya başlarsın
Aynen ablacim 52 iken yüzüm çökmüştü adeta suan daha iyiyim.55 e kadar yolu var ama abi ben oralara kadar cikmam maksimum 54 falan olur.tamam ablam

Sözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum

Tamam canım 2 ay izin hakkın yok balım hayırlı olsun hepimize

öyle yapıyoooo evet

bi bu hafta az aldım 400 gr cık .... ondan önceleri oo ollalalaalal laaaaaaar 69.5 oldum canım
Amaan Aus biliyorum takılmıyon zaten. En güzel sebeple alıyorsun kiloları. Kilo verilir yav. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonra burada çivili mivili çeşitli metotlar deneriz üzerinde gerekirse

canım ben devreye gireyim hemen ...

baktınız olmuyor ...

baktım olmuyor yok ...

listeler falan paylaşım alanına bakarsan büyük işler , sadece bu takımla bitmiyor , editör arkadaşlar da o giriş çıkışları kayıt altına alıyor ....

sen emin ol kendinden , miu sana güvenmiş metanı ölçmüş ki teklif ediyor zaten sana düşen , yapamıyorum olmuyor dememek , katılım ve sağlıklı menüler ve spor ...

Anladim cnm ben bana duseni yapacagim

Amaan Aus biliyorum takılmıyon zaten. En güzel sebeple alıyorsun kiloları. Kilo verilir yav. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonra burada çivili mivili çeşitli metotlar deneriz üzerinde gerekirse

ona ne şüpheeeeeeee , korkar mıyım len sizdeeeeen ??? yerim sizi çiğğ çiğğğğğğğ ....aus ne olur listeye gir dersiniz peşimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…