Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok iyisin çakıl ya bu gidişat süper

%1.27 canım senin yüzden virgülsen sonrası 5 ve üstü ise yuvarlanıyor yukarıya

Sarayca 400 gr la %0.64

durumunuz 1-1 oldu

bu haftanın galibi sensin

Haslanmis geldin tatlım gecmis olsun babacıgına canım cok sevindim yumusamasuna da formasyonun da hayırlı olsun kuzum meslektaş olduk he

Olsun mortim yine güzel devami kat kat gelir inşaAllah
Biz emziriyoz belki ondan daha cok gitti bizim

Aha igdem gelmiş hosgelmis güzel haberler getirmis ortmenim benim

hayriiiş iyi olmana sevindim dostum, öğretmenliğin hayırlı olsun, babanda yumuşamış, yumuş deyince aklıma Ausencia geldi öpüldün şeker

Ne güzel sürpriz bu ,hoşgeldin ,sahiden de hoşgelmişsin
Öğretmenliğin hayırlı olsun,sıkıntıların gitmiş ne güzel...

Aus stresten mi koşturmadan mı yol ödemimiydi geçen hafta 60'ı gördüm tartıda. Bir ödem ki yüzüm baklava tepsisi kadan olduydu. Abbooo bi moralim bozuldu. Hayır yiyordum ama o kadan da değildi. Nası canım sıkıldı... Sonra bi baktım halam gelmiş 10 gün erkenden. Kız hiç bişe yapmadım kilo insin diye. rutine geri döndüm sadece. Dün bi tartılam dedim. 56.7 yim ehe ehe ehe

Ahaa tamam whitm
Konyalim şimdi balım deneme süren doldu senin
Şimdi şöyle ki liste var biliyorsun diğer takımlarla yarisiliyor her hafta bildirim yapacaginin sözünü alayim eksi ile geleceksin emziriyorum çok yemem lazım yok canım cisss çekti yedim tartiyi evde unuttum tartilmadim isim vardı gelemedim bunları hiç bir kabul değil eger sen diyorsan söz her hafta bildirim yaparım diyetime sadık kalırimsizi uzmem liste için elimden geleni yaparım engelim yok diyorsan alalım seni listeye
Liste çok önemli bu tk yüz akı emek var orada çok fazla aynı emeği söz gösterim diyor musun

Ahaa tamam whitm

ne gözeeeeeel eksi la o hiç bi şey yapmadan

iyi valla 58 altı hemi de, daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…