Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü yazayim
Kahvalti oncesi 3 gün kurusu
Sabah
1 kase sütlü meyveli nesfit
Öğlen
1 lahmacun
bir parça ince lavas
mezeler (biraz tursu 1 kasik sehriyeli pilav 1 catal pure az karamalize sogan az ezme) bol salata
yayik ayran
Ara
restaurant ikrami az sekerli dibek kahvesi (nasil ictigimizi sormadan yapip getirdiler)
Aksam
2 yk susuz nohut yemegi
1 kase yoğurt
Ara
1 fincan sütlü kahve
Su: 1.5 2 lt
Spor: tüm gün avm gezdim
menumden kismen Miumun haberi vardı.
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek

Canim ben diyetimi biraz hafiflettim
Bagirsaklarm zayif oldg icin rahatsızlandım duzelene kadar cok sıķı yapamicam
Çok sıkı yapmak zorunda degilizki zaten sadece saglikli beslenmemiz yeterli zararlı şeylerden uzak dursak tamam benim bi sağlık sorunum yok çok şükür ama açlık nobetide gecirmiyorum önemli olan karnini neyle doyurdugun yemeği n yanında salata ve yogurt mu yemeğin yağına banmakmo mesela

Eki Görüntüle 2093268

Bide bu vardi @deynepnaz sen bilmezsin yasin kurtarmaz

keşke benimki de kurtarmasaymışşşş ama çok severdim candy i. o terry var ya terry

Şekerkız kendi

He birde yaşı yeten varmı ŞİLA ya HİMEN e

ayyy ben şilayı izleyip izleyip gerçekten olsa diye dua ederdim çocuk aklıyla, gerçek olursa bi ihtimal ben de öyle olurum diye hayal kuruyordum

ayyy bonus ben gıcık oluyodum alf e, kedi ne çekti ondan kediyi yemeye çalışıyodu sürekli

1 haftadir yediklerimden kısınca bagirsaklarim zayif kaldi
Ister istemez az yiyoruz ne kadar doyduk desekte
Nisanliyken yine diyet yapmstm ozamnda rahatsizlanmistim dr um dikkat ediceksin demisti diyeti birakip herseyden az az yemelerime devam edince gecmisti rahatsizligim degilse devam edicekti
Tabi ilaclarda kullanmsm onlarında faydasi olmuştu
Yine ayni rahatsizlik oldu bu gun o yzden riske atmak istemiyorum canim yavas yavas verim
2 degilde 1 1
1 deglde 500
Yine ayni şeyleri yassmk istemyrm cunku iyileşmesi zaman aliyo
Yine devam edicrm diyete ama arada kacamklarla heryden yicem az tadmlik

2 de minik cig köfte vardi :)

Herkese merhaba
Çok mutluyum, bugün kontratımızı imzaladık, restoranımızı yapmaya başladık

Önümüzdeki 2 ay boyunca tadilat, dekorasyon vs yapacağız ben de inşaatta çalışacağım, evdeki miskin günler bitti, daha aktif yaşam başlayacak benim için

Tmm canım gecmisi daha okumamistim bilgim yoktu hayirlisi bakalım sen bilirsin

Lahmacun ohhh misss

Lahmacun ohhh misss

hem lahmacun yemiş ..hem lavaş ... hem çiğ köfte ... hem de bunları yediği günün akşamı nohut @MiuLego nun kısmen haberi var demiş ,,, sence hangi kısmından haberi vardır

saydin78 bence bugün lahmacun yiyebilir miyim dedi :)) miu da tamam canım öğlen bol salata ile dedi

Son düzenleme:

süpeeeeeeeeeer senin adına çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…