Ben bi deniyim dedim olmuyor vallainatla geçmişi okuyorum, okuma demeyin olmasssss kıymetlimisss muhabbetlerden geri kalamammm
Ay bakamadim neyiz kiz 1.oldukmuuu
Canim ben diyetimi biraz hafiflettim70 leri görünceye kadar mortiyiz bence 79.9 u kim ilk görürse anlastikmi
okuyom vallaBen bi deniyim dedim olmuyor valla
Çok sıkı yapmak zorunda degilizki zaten sadece saglikli beslenmemiz yeterli zararlı şeylerden uzak dursak tamam benim bi sağlık sorunum yok çok şükür ama açlık nobetide gecirmiyorum önemli olan karnini neyle doyurdugun yemeği n yanında salata ve yogurt mu yemeğin yağına banmakmo meselaCanim ben diyetimi biraz hafiflettim
Bagirsaklarm zayif oldg icin rahatsızlandım duzelene kadar cok sıķı yapamicam
Eki Görüntüle 2093268
Bide bu vardi @deynepnaz sen bilmezsin yasin kurtarmaz
Şekerkız kendi
He birde yaşı yeten varmı ŞİLA ya HİMEN e
1 haftadir yediklerimden kısınca bagirsaklarim zayif kaldiÇok sıkı yapmak zorunda degilizki zaten sadece saglikli beslenmemiz yeterli zararlı şeylerden uzak dursak tamam benim bi sağlık sorunum yok çok şükür ama açlık nobetide gecirmiyorum önemli olan karnini neyle doyurdugun yemeği n yanında salata ve yogurt mu yemeğin yağına banmakmo mesela
2 de minik cig köfte vardi :)Menümü yazayim
Kahvalti oncesi 3 gün kurusu
Sabah
1 kase sütlü meyveli nesfit
Öğlen
1 lahmacun
bir parça ince lavas
mezeler (biraz tursu 1 kasik sehriyeli pilav 1 catal pure az karamalize sogan az ezme) bol salata
yayik ayran
Ara
restaurant ikrami az sekerli dibek kahvesi (nasil ictigimizi sormadan yapip getirdiler)
Aksam
2 yk susuz nohut yemegi
1 kase yoğurt
Ara
1 fincan sütlü kahve
Su: 1.5 2 lt
Spor: tüm gün avm gezdim
menumden kismen Miumun haberi vardı.
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek
Ay bakamadim neyiz kiz 1.oldukmuuu
Tmm canım gecmisi daha okumamistim bilgim yoktu hayirlisi bakalım sen bilirsin1 haftadir yediklerimden kısınca bagirsaklarim zayif kaldi
Ister istemez az yiyoruz ne kadar doyduk desekte
Nisanliyken yine diyet yapmstm ozamnda rahatsizlanmistim dr um dikkat ediceksin demisti diyeti birakip herseyden az az yemelerime devam edince gecmisti rahatsizligim degilse devam edicekti
Tabi ilaclarda kullanmsm onlarında faydasi olmuştu
Yine ayni rahatsizlik oldu bu gun o yzden riske atmak istemiyorum canim yavas yavas verim
2 degilde 1 1
1 deglde 500
Yine ayni şeyleri yassmk istemyrm cunku iyileşmesi zaman aliyo
Yine devam edicrm diyete ama arada kacamklarla heryden yicem az tadmlik
Lahmacun ohhh misssMenümü yazayim
Kahvalti oncesi 3 gün kurusu
Sabah
1 kase sütlü meyveli nesfit
Öğlen
1 lahmacun
bir parça ince lavas
mezeler (biraz tursu 1 kasik sehriyeli pilav 1 catal pure az karamalize sogan az ezme) bol salata
yayik ayran
Ara
restaurant ikrami az sekerli dibek kahvesi (nasil ictigimizi sormadan yapip getirdiler)
Aksam
2 yk susuz nohut yemegi
1 kase yoğurt
Ara
1 fincan sütlü kahve
Su: 1.5 2 lt
Spor: tüm gün avm gezdim
menumden kismen Miumun haberi vardı.
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek
Herkese merhaba
Çok mutluyum, bugün kontratımızı imzaladık, restoranımızı yapmaya başladık
Önümüzdeki 2 ay boyunca tadilat, dekorasyon vs yapacağız ben de inşaatta çalışacağım, evdeki miskin günler bitti, daha aktif yaşam başlayacak benim için
yok kuzum kendilerini tanitip memnuniyet anketi yaptilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?