Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kendim de toparlayamadıgım ıcın toparlayamadım kisilerın profiline girip bakıyorum ne yapmışlar deyi ve cok once baktığımda sozu gecen yazışmaları aynı gununde hem de gordum hıc his degildir gercekten Bonusum cok karışmak istemediğim İÇİN bısı yazmadım ama yanı kac yasında insanlarız sen sadece bizim arkadaşımızsın baska gruba yazamazsın gibi bı durum hadı bu başkasından yapılan açıklama ya ben sadece menu veriyorum diyetle ilgili konuşuyorum orda sadece sizinle sohbet ediyorum falan gibi bısı burda sadece diyet mı konuşuluyor de hele herkes en ıcten duygularını paylaşıyor esımızı cocugu muzu anlatıyoruz destek olmaya calısıyoruz ama her anlamda ben diyetle ilgili yazdım isime yarayanı aldım demek sadece faydacılık oluyor bu kadar insana ayıp

dahası ne biliyor musun? 7. takım için söylenen çirkin üsluplu söylemlere cevap dahi verilmemesi.. biz burada aileyiz.. aileden bilmiştik onu.. cevap verip savunamamasını bırak ortak olup dahil olunması..

sonraaaaaaaaaaa

buraya gelip yalan söylemler(!)
üzgünüm bizdeki anlayış da bir yere kadar.
yalan atma bari. göz var okuduk hani. dimi?

Bosver kaptanicem soyleyecegınızı söylediniz zaten gerek yok fazlasına herkesin yuzu er gec ortaya cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…