- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Sırf bitsin diye ikinci kaseyi yedim inankigayet iyi zeynep
afiyet bal olsun
2 kase değil de mercimek bir kase olayd keke dedim sadece
yanına da yoğurt mesela
Üzgünüm sadece. Annemlere gittim değişiklik olsun diye moralim bozuldu geldim öyle işte. Dört duvar arasında açacak kapım yok. Keşke diğer ablamlar burda olsaydı...canını sıkanların canını sıkıvericem heee
iyi misin şmdi eflalim?
karışık falan değil çok iyi menü olmş fulyacımcumartesi menüsü gelsinnngerçi acuk karışık oldu. sanırım evde olduğum için. ama cıss yok çok şükür
sabah 10.00
1 dilim keçi peyniri
4-5 dilim sucuk (sıcak suyla pişti)
5 zeytin
1 çk tereyağı
1 tk petek balı
biraz domates biber maydanoz
1,5 dilim saf çavdar ekmeği
öğlen 14.30
1 kase köfteli çorba
2 dilim turp
3 ince biber
aralarda
1 portakal
1 ceviz
3 minnak kurukayısı
5 çiğ fındık
1 yk ev yoğurdu
akşam 19.00
balık
salata
1 küçük muz
yatana kadar 2 ltden fazla su
gün içinde 1 küçük fincan filtre kahve (sabahkinde 1/2 çk hindistancevizi yağı var)
1 fincan yeşilçay
öğleden sonra leslie 3
@aeben @MiuLego
Valla bi ıyi olur ki kuzum anlatamam .olmuş makbuşş cidden
tadımlık da almışsın gözün kalmamış
zaten yarış da etmiyorsun illa çok kilo vercem hırsın yokk
böyle dengeli menülerle gitsin kilolar ama düzenli gitsin demi
gelim mi
dövim mi
kim kızdırdı seni
işte onları yapmayacağız melekcimmmm:)Sırf bitsin diye ikinci kaseyi yedim inanki
(Böylede klasik anne bahanesi oldu)
oy kuzummmmmmÜzgünüm sadece. Annemlere gittim değişiklik olsun diye moralim bozuldu geldim öyle işte. Dört duvar arasında açacak kapım yok. Keşke diğer ablamlar burda olsaydı...
Bende yiyicem arada artıkIste bende boyle oluyorum canim... hele durun 7 gun var ayol.. lahmacun kader ortagi olduk artik... bundan kacis yok
götürcek mi peki?Valla bi ıyi olur ki kuzum anlatamam .
Kaynanam 1 saattir eşimi arıyordu en son açtı. Eee çocuğu buraya getir çok özledik biz. Yaa çocuk zaten hasta hastalıktan çıkamadı bide utanmadan getir diyor. Esimde bana annem çocuğu istiyor diyo valla çıldıracam ya inan
aralar toplu yazınca çok gibi fulya ama gün içine dağıtınca fena değil yahuşimdi yazınca net gördüm de aralar olmayaymış iyiymiş
karışık falan değil çok iyi menü olmş fulyacım
beğendimmmmmm
afiyet olsun eksiler olsun inşallah
Ben sinirlenmesem götürecekti. Ya bu saatte çocuk aşkı depreşti koca gündüz bitti benim kizdigimda bu hava soğuk zaten öksürüyor hala bide böyle yapıyolar.götürcek mi peki?
ay götürmesin ya
erkekler de hasta bugün gelemez dese.. neden diyemiyorlar ki annelerine.. kötü bişey değil sonuçta.. iyileşince götürür zaten
aralar toplu yazınca çok gibi fulya ama gün içine dağıtınca fena değil yahu
götürcek mi peki?
ay götürmesin ya
erkekler de hasta bugün gelemez dese.. neden diyemiyorlar ki annelerine.. kötü bişey değil sonuçta.. iyileşince götürür zaten
ooo harika menü mortim afiyet olsunMenü bildirim bende
Sabah
4 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 parca beyaz peynir 1dilim tbekmeği domates salatalık 1 bardak şekersiz çay
Ara 1 yeşil elma 3 badem
Akşam 2 haşlanmış tavuk baget
1 tabak salata
1 küçük kase arabası çorbası (hamurundan yemedim)
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie 15 dkk bölgesel hareket
@MiuLego and @Ytmz
Teşekkürler kuzumooo harika menü mortim afiyet olsun
Diyemezler carpilirlar yoksa tovbe yarabbimgötürcek mi peki?
ay götürmesin ya
yp sen bakim bende evin işlerini bitirim bşr hafta boyunca sporrrr sabah akşam inş pztden sonra gör sen beniBurdayım mortim temizliklemi ugrastin burun gün bende spor yaptım bol bol
eşinle aranı bozma konyakım bak götrmemiş olsunBen sinirlenmesem götürecekti. Ya bu saatte çocuk aşkı depreşti koca gündüz bitti benim kizdigimda bu hava soğuk zaten öksürüyor hala bide böyle yapıyolar.
aynen cıs yememişsin ya o bahaneyle fulya o bile iyi kuzucumnapim olan oldu zaten. en azından cısss yok onla avunayım di mi miu
hiit her derde deva heeee ne biçim spor o öyle yahuAyy yoruldum beee
Evi temizle cocugu yika sinav goreviii
Menumu de vereyim
7.30= 1 parca peynir
12= kahvalti haslanmis yumurtali
Uyku
17= pirasa yemegi 1 dilim tb ekmek iki kasik mercimek corbasi
Az once beyaz cay
Sabah -300 gr gordum hiit yapip yatinca
@MiuLego
niye böyleler a valla dışarıdan bakan göz olarak hiç anlamıyorum benDiyemezler carpilirlar yoksa tovbe yarabbim
vay vay ne güzel şeyler duyuyorum benyp sen bakim bende evin işlerini bitirim bşr hafta boyunca sporrrr sabah akşam inş pztden sonra gör sen beni
Ben icerden bakan goz olarak bile anlamadim miumniye böyleler a valla dışarıdan bakan göz olarak hiç anlamıyorum ben
vay vay ne güzel şeyler duyuyorum ben
büşra söz verdiyse yapar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?