Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canını sıkanların canını sıkıvericem heee
iyi misin şmdi eflalim?
Üzgünüm sadece. Annemlere gittim değişiklik olsun diye moralim bozuldu geldim öyle işte. Dört duvar arasında açacak kapım yok. Keşke diğer ablamlar burda olsaydı...

karışık falan değil çok iyi menü olmş fulyacım
beğendimmmmmm
afiyet olsun eksiler olsun inşallah

Valla bi ıyi olur ki kuzum anlatamam .
Kaynanam 1 saattir eşimi arıyordu en son açtı. Eee çocuğu buraya getir çok özledik biz. Yaa çocuk zaten hasta hastalıktan çıkamadı bide utanmadan getir diyor. Esimde bana annem çocuğu istiyor diyo valla çıldıracam ya inan

Sırf bitsin diye ikinci kaseyi yedim inanki
(Böylede klasik anne bahanesi oldu )
işte onları yapmayacağız melekcimmmm:)
Üzgünüm sadece. Annemlere gittim değişiklik olsun diye moralim bozuldu geldim öyle işte. Dört duvar arasında açacak kapım yok. Keşke diğer ablamlar burda olsaydı...
oy kuzummmmmm
evet yakın olsanız ablanlarla sen o zamanlarda mutlu oluyorsun iyi geliyor sana biliyorum

götürcek mi peki?
ay götürmesin ya
erkekler de hasta bugün gelemez dese.. neden diyemiyorlar ki annelerine.. kötü bişey değil sonuçta.. iyileşince götürür zaten
şimdi yazınca net gördüm de aralar olmayaymış iyiymiş
aralar toplu yazınca çok gibi fulya ama gün içine dağıtınca fena değil yahu

Ben sinirlenmesem götürecekti. Ya bu saatte çocuk aşkı depreşti koca gündüz bitti benim kizdigimda bu hava soğuk zaten öksürüyor hala bide böyle yapıyolar.

götürcek mi peki?

napim olan oldu zaten. en azından cısss yok onla avunayım di mi miu

ooo harika menü mortim afiyet olsun

Diyemezler carpilirlar yoksa tovbe yarabbim

Ben sinirlenmesem götürecekti. Ya bu saatte çocuk aşkı depreşti koca gündüz bitti benim kizdigimda bu hava soğuk zaten öksürüyor hala bide böyle yapıyolar.
eşinle aranı bozma konyakım bak götrmemiş olsun
napim olan oldu zaten. en azından cısss yok onla avunayım di mi miu
aynen cıs yememişsin ya o bahaneyle fulya o bile iyi kuzucum
hiit her derde deva heeee ne biçim spor o öyle yahu
menü güzel canom afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…