- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sağduyulu yaklaşmın için teşekkür ederimÇok üzülüyorum ben bunları okuyunca kalbim sıkışıyo
Nolmuşsa olmuş artık ama yazılanlar güzel degil baska turlude ifade edebiliriz kendimizi.
Tam ayrintisini bilmiyorum da gordugum işin ileri gittigi gerek yok buna.
Eleştirdigimiz şeyi biz yapmayalim.
Benlik bi durum yok çogul konusuyorum zaten cunku burdayim iste 7.takimdanim goruyorum okuyorum nasil yok sayayım?
Yok morti ben seni yiyecemsende bol bol pilav ye emiii çakaaall morti
Ya çamaşır suyu fazla koymayın allerjik varAsk olsun domestos var beni ve @Whiteblacklife cagirmamissin oldu he oldumuuu
Ben de isterem o guzel omletindennnnMenüm
Sabah 12 de
Omlet (yumurta kasar taze soğan maydanoz ve ufalanmış ekmek kurusu)
2 dl tava ekmeği kızartılmış
Peynir
Zeytin
2 tk tahin pekmez
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
2 ızgara tavuk but
0.5 kase mercimek çorba
Şu 1.5 lt
Spor yok
@Floweroflife
Ben kendim de toparlayamadıgım ıcın toparlayamadım kisilerın profiline girip bakıyorum ne yapmışlar deyi ve cok once baktığımda sozu gecen yazışmaları aynı gununde hem de gordum hıc his degildir gercekten Bonusum cok karışmak istemediğim İÇİN bısı yazmadım ama yanı kac yasında insanlarız sen sadece bizim arkadaşımızsın baska gruba yazamazsın gibi bı durum hadı bu başkasından yapılan açıklama ya ben sadece menu veriyorum diyetle ilgili konuşuyorum orda sadece sizinle sohbet ediyorum falan gibi bısı burda sadece diyet mı konuşuluyor de hele herkes en ıcten duygularını paylaşıyor esımızı cocugu muzu anlatıyoruz destek olmaya calısıyoruz ama her anlamda ben diyetle ilgili yazdım isime yarayanı aldım demek sadece faydacılık oluyor bu kadar insana ayıp
Sirkeyle temizleyin hanimmmmmYa çamaşır suyu fazla koymayın allerjik var
Çok kötüyüm karnım davul gibim şiştiKeskeee bende olsaaaammm
Uzerine ıslak bez koy uyurken ozellikle rahat uyursunboğazım çok kuruyor hep bu kaloriferlerden ya
geldim.ben hiç anlamaya çalışmayım demi devrelerim yanar
oyyyy gitme gel ördeğimmmmmmmmmmmmm
saydını yeniyoz mu cumayaaa
harikasın kuzum
harika menü
temzlik var spor yok bugün
çok çok beğendim
aynen evlendiysen artık senin kendi ailen de var.. anne baba elbet daimi var ama ikisine de aynı davranılsa.. bir taraf kayırılmasa.. keşke
la senin asabiyetini yerim gel burayaaaaaaaaa
Geçen ayıldı bayıldı ya bi tirsiyom yeminle valla bişey falan olur sonra çık işin içinden çıkabilirsen. Bi ağzımı açtım düşün daha söylemediklerim söylemediklerimin çeyreği
Gel saraycam gel sincabim bizde seni seviyozBir şeyler yazacaktım da neyse ya. Sadede geleyim. Ben bu takımı seviyorum.
Ask olsun domestos var beni ve @Whiteblacklife cagirmamissin oldu he oldumuuu
niye noldu mortimÇok kötüyüm karnım davul gibim şişti
Çok kötüyüm karnım davul gibim şişti
Ahaha çok güldüm canım. Olabilir belkide kankadirlarAman ne de narinlerhandenin kaynanasi ile kaynananin akrabalığı var mı acaba
Gel saraycam gel sincabim bizde seni seviyozboşver
Kizzz bu hafta mortin kim? Ben cuma gelemedim, kaptilar mi seni
Regl oldum morti bol bol eksi var cumayaniye noldu mortim
Ahaha çok güldüm canım. Olabilir belkide kankadirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?