- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Geçmiş olsun adam sınavın iyi gecer insallah bekliyoruzMerhaba herkeseee
Ogleden sonra sinavim var hala iyilesemedim( ama evi toparlamam lazim dun biraz biraktim ev göçüyor resmen ...
Sinavdan sonra ilk firsatta buradayim...
Cok gecmis olsun.esin toplamaz mi o toplasın evide madem sınavın var.Merhaba herkeseee
Ogleden sonra sinavim var hala iyilesemedim( ama evi toparlamam lazim dun biraz biraktim ev göçüyor resmen ...
Gecmis olsun canım sinavda basarilarMerhaba herkeseee
Amiiiinnn bonusum tabiki de dua ederiz canim benimMadem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?
Hepinizdenaeben abla ozellikle senden dua istiyorum.
Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?
Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
Evet dedim cunku sen o yazini bi kere daha oku istersen tamamen burada bizim tepkilerimize yazılmış bi eleştiri yazısı... orta yolu bulma yazısı degil kimse kimseyi kandırmasın...
Eflal sorun degil katilasiniz diye yazmadimki zaten.
Herkesin rahatca hic dusunmeden yazdigi gibi bende dusundugumu yazdim.
Ada diyorki laf etmeyelim bazilari rahatsiz oluyormus... bende bazilari oldum ya daha ne diyim.
Kendi icimizde laf sokmadan yapamiyorsak nasil birlikte durucaz biz?
Duramadik zaten.
Ilkte degil laf sokmalar birbirimize...
Keske çirkinlik tek tarafli olarak orda kalsaydi buraya hic bulasmasaydi.
Polemikten ban kelimesinin yaninda 7.takimin ne isi var?
Kim sebep oldu simdi buna?
Gercekten niyetimin ne oldugunu bilmiyor olabilirmisiniz?
Eger oyleyse bi yerde terslikler eksiklikler var demektir.
Ben diyecek bisey bulamiyorum daha...
Adamlar 7 bolumde bitirdi bizimkiler kac yilda bitirecek acabaKızlar ufak tefek cinayetler yabancı bir diziden uyarlama, isteyen orjinalini de izlesin, ben izledim çok güzeldi adı big little lies
Amin bonuscan ...Madem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?
Hepinizdenaeben abla ozellikle senden dua istiyorum.
Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?
Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
Sağol canim , kız esimi zaten yeni gelin gibi dolandiriyorum sunu getir bunu gotur diye ...ama evi silmez ki keske sileydiCok gecmis olsun.esin toplamaz mi o toplasın evide madem sınavın var.
Sınavda başarılar.
Sağol canim tesrkkurlerGecmis olsun canım sinavda basarilar
Sagol canim tesekkurler görüşürüzGeçmiş olsun adam sınavın iyi gecer insallah bekliyoruz
ban iki taraflı kuzumHayırlı sabahlar. Sabah inşaallah konu yüzünden ban yememişlerdir diyerek açtım ama maalesef
Tek taraflı ban da çok adil olmuş!
@MiuLego
@masumm
@Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?