Aus ben Zeynep ismini çok severimsağolasın bonus ya ... inan bu konu sıkıntı evde :)
çünkü Yusuf illa netleşsin istiyor ... ve illa ki Nur istiyor .. dedim ya benim adımın içinde geçiyor ... Nur diye seviyor karnımı :)) oğlum ama daha belli değil ki kardeşinin adı diyorum ... olsun olana kadar Nur diyeyim diyor
iki isimde biz istemiyoruz eşimle . illa tek olacak :))
Benim de 5 yazıyla da yazayım tam beş soyadım var :)Gerçi laf ediyom da benim kasapın üç ismi var evlerden ırak yarabbim. Mehmet ali ibrahim
Açıklama için teşekkürler
Selamlar Meg ...
Şu an geçmişi okumaya müsait değilim .. olay daha mı büyüdü haberim yok ama telden bi arkadaşım mesajını iletince sana yazmak için girdim .
Öncelikli ricam konunun uzamaması .
Şimdi ben istihbarat alırım evet ama asla duyumla hareket etmem .
Girdim tek tek okudum .
Işim yoktu evet:)
Senin bahsettiğinde sister ... topiğinden açılan konu ...
Bizim takımda bahsedilen ise , aylar öncesine ait . Şimdi vaktim yok . Olsa idi ..tek tek mesajları kopyalardım ..sadece 7.TAKIMLA ilgili olan . Hoş mu dersen ... son derece nahoş olan ...
Kimseye yazma demezsin , o yazmaz dediğin ama özlemin buraya yazdı diye nasıl azarlandığını tek tek okudum Meg'cim .
Bi yaşıma daha gire gire okudum hatta , obanız sayesinde de 50 ime merdiven dayadım .
O yüzden rica edeceğim ... konu uzamasın .
Miu yu ve bizi rencide eden , buraya bize ..özelden vs ..sevgisini saygısını değer verdiğini yazan triplinin ... bizden sadece "menü paylaşma" yeri olarak bahsetmesi ... derdini sıkıntısını dinlediğimiz triplinin ... bu takım için valla girmiyorummm napiyimmm etiketliyor diye çaresizce sana karşı kendini savunması .
Kendi de yazmış ... meg haklı .. ben ona söz verdim sözümü tutamadım demiş ..
Aranızda nasıl bir anlaşma var ise o tabii ki sizi bağlar ... tabii ki bize ne ?
Bize ait kısmı ; biz burda sadece menü yorumlayan ve insanları zayıflatan ücretli diyetisyenler değiliz . Aile gibiyiz .
Tripli de bu ailedendi . Bizim derdimizi dinler , bize sıkıntısını anlatırdı .
Arada da kilo verirdik işte.
Bu seni rahatsız etmiş . Diyorum ya olabilir , Aranızdaki ilişki bana tuhaf gelse de beni bağlamaz ... kızı azarlamış .. kural koymuşsun ... o da uymadığı zamanlarda azar işitmiş ...
Senden özürler dilemiş ...
Yahu okurken gözlerim pörtledi.
Şimdi bizde bunu öğrenince ...ki bilseydik bu kadar arada kaldığını zaten etiketlemez... merak etmezdik kendisini ...
Öğrenince ... dedik ki lütfen etiketlemeyin ... tripli gelemiyor ..izni yokmuş.
Yani her şey bir hemcinsimizin hakkını koruyamadığını görüp , yardımcı olmak için . Bir daha azar işitmesin diye .
Olayın bende ki yüzü bu .
Şimdi gerçekten uzatmayalım . Burada geçmişi eve geçince okuyacağım .
Varsa kıran , döken ayıp eden bir mesaj bildirilir .
Saygılar ....
Mesajı gönderip çıkmak zorundayım ..zira bunu bile telden yarım saatte yazdım . Konu kapandı belki de :)
Eline sağlık her yer mis gibi kakilmistir benim adım her yeri siler supururummmmmBugün hep temizlik yaptırdılar hadi gene ben silim ortalığı
Hadi iyi geceleer
Selam uyanınca derkenBurası cosmadan bugün ne yediğimi yazacam uyaninca limonlu su zencefil bal..
Sabah: 2 yumurta haşlanmış domates peynir zeytin ve yesillik hepsinden azar azar ve yeşil çay
Oglen:canim birşey çekmedi süt tarcinli ve galeta çubuk yedim 1 tane..
Akşam: lubye 3 kaşık mercimeki bulgur ve salata yedim..
Yatmadan önce yogurt pulbiber limon..patron nasıl bugün ki menumekmek. Yemiyorum ne kepekli ne sade..şeker kullanman kaçamak yok çok şükür allaha spor olarak 45 dakika dans 20 dakika egzersiz
Geçmiş olsun nevresteAnnem değil canım babam rahatsız
7 yıldır hasta geçen yaz çok ağırlaştı.Birkaç ay önce daha ilerledi.Şimdi tedavi görüyor.Her ay 5 gün hastaneye yatıp ilaç alıyorBir nevi yatalak
azıcık tazıcık mazıcık kızartma yook..çıkarın şu zararlı şeyleri hayatınızdan yahu .
iki öğün arası uzun olmadı mı ? ara olaydı meyve olaydı ...
muzlu ananaslı kavunlu bilimum yaz meyveliydi sankioooo trip ...alırım bi dal ..ne iyi gider bugünün üzerine
ahahahahahahhahahahahahh miuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çilekli şortlardan nerelerekarpuz muydu neydi meşhur Munzevi Zencefil bilir
KatılmıyorumNe diyim ne yazim ben bilmiyorum ama cok canım sıkıldı.
Helede burdaki arkadaslarimin alayci mesajlarina laf sokmalarina ve ustune gulmelerine.
Isim yazmaya gerek yok herkes kendini biliyor.
Yapmasaniz keske laf sokmasaniz....
Sizi sevmesem soktugunuz laf beni zerre ilgilendirmez...
Ama seviyorum o yuzden rahatsiz oluyorum.
Bir ablam yada kardesimden duymusum gibi okuyorum.
Elestirdiginizin aynisini hatta daha çirkinini yapiyorsunuz bilerek yada bilmeyerek.
Ben gozumle gormedim ama gordum diyenede gozum kapali inanacak kadar taniyorum guveniyorum.
Bildigim biseyde triplinin hic birimizle bir sorunu olmadigi burdayken incitici tek bir mesaj bile yazmadigi.
Ordan hic cikmasaydi buraya hic gelmezdi hergun duzenli paylasim yapmazdi zaten.
Ben sirf bunun hatirina olayi anlamadan sebebini sonucunu goremeden gaza gelip hohoho yapamam.
Anlamadigim bisey var topiklere gelip gizli mesaj okuma vs denmesi...
Yav hangi gizlilik 10 senelik uyeyim en eski mesajim duruyor neyin gizliligi neyin ifşasi.
Cok saçma mantıksız bir söylem olmuş.
Herkes ister gizli ister asikar diledigi basligi takip eder.
7.takim dendigi an nasil hepimizi ilgilendiriyorsa oba dendigi anda onlari ilgilendirir.
Herkeste bal gibi farkinda burasi sadece zayiflama yarismasindaki takimlardan biri degil.
Kuru reytingimiz yok.
Ozel ve farkli bir yer hic bir basliga uymadan.
Laf edilirse tepki ceker illaki net.
Iyice keyfim kacti sonu hayir olsun.
7.takim gibi davranalim yazalim
afiyet olsun canım .
hiç yeşillik ve yoğurt yok .
mesela akşam çorba kalkıp , salata gelebilirdi.
öğlen de hem mercimek , hem şehriyenin aynı öğünde olması yerine ..öğün mercimekle beraber salata yoğurt olabilirdi.
Katılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?