Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus ben Zeynep ismini çok severim
Bana göre güzel isimler
Asya

Zeynep

Yasemin (benim adım, en güzel kısmı tüm dillerde aynı, hiç zorluk çekmedim varsa yurtdışı amacınız minik için ileride,tavsiye ederim )

Umay

Müge

Firuze ( eski ama çok asil bir isim bence)

Açıklama için teşekkürler
Zira bahsi geçen topiklerden biri de biziz..
sizin dediğiniz mesajları hatırlıyorum, hatta tiriplinin buraya yazdığı mesajların ekran görüntüsü alınıp oraya eklenmişti, o zamanlar sanırım ben de orda aktiftim,emin değilim.. yeniden konuyu hortlatmak gibi oldu ama benim de içinde bulunduğum topiğin adı geçtiği için yazma ihtiyacı hissettim.
Kaldı ki bahsedildiği gibi konunun bizimle hiç alakası yok , zira tiripliyi bir kez dahi oraya etiketlemedik..

Hepinize keyifli vakitler dilerim..

Burası cosmadan bugün ne yediğimi yazacam uyaninca limonlu su zencefil bal..
Sabah: 2 yumurta haşlanmış domates peynir zeytin ve yesillik hepsinden azar azar ve yeşil çay
Oglen:canim birşey çekmedi süt tarcinli ve galeta çubuk yedim 1 tane..
Akşam: lubye 3 kaşık mercimeki bulgur ve salata yedim..
Yatmadan önce yogurt pulbiber limon..patron nasıl bugün ki menum ekmek. Yemiyorum ne kepekli ne sade..şeker kullanman kaçamak yok çok şükür allaha spor olarak 45 dakika dans 20 dakika egzersiz

Selam uyanınca derken hiç uyumadınızmı

Günaydın
Açtım pencereleri Miss gibi sabahın nuru dolsun evimize
Ortalığı toparlamış malipina sağolsun temizlemiş

@MiuLego @masumm Whiteblacklife minnoşları birer öpeyim

Öğleye brokolili lahmacun pırasa soslu peynir tatlısı göndereceğim size

Daimi mortim saydin78
Bu hafta yeneceğim mortim nehirnil111
Ortim Nefs

azıcık tazıcık mazıcık kızartma yook ..çıkarın şu zararlı şeyleri hayatınızdan yahu .
iki öğün arası uzun olmadı mı ? ara olaydı meyve olaydı ...
ara da pazara gittim uzun sürdü bayağı ama acıkmadım

oooo trip ...alırım bi dal ..ne iyi gider bugünün üzerine

ahahahahahahhahahahahahh miuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

çilekli şortlardan nerelere karpuz muydu neydi meşhur Munzevi Zencefil bilir
muzlu ananaslı kavunlu bilimum yaz meyveliydi sanki

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Sabahlar ve iyi pazarlar

Haftasonu da olsa karga kahvaltısını etmeden uyandım yine
Benim ufak kuzu haftada 2 gün yüzmeye gidiyordu haftaiçi bu hafta Hocası onu yüzme Akademisine kabul etti bu durumda cumartesi Pazarda sabahları kursu oldu ( hafta içi de devam edecek gitmeye )
Cimcime halinden çok memnun ama bir yandanda haftasonu da uyuyamayacağım diye de isyanlarda

Kahvaltımı hazırlayıp yaptıktan sonra yine hazırlanıp çıkacağız ama başlamadan buraya da bakayım dedim
İnşallah sizlerde bu günü kaçamaksız atlatır haftaya daha hafif başlarsınız Gerçi aksi sizde zaten mümkün deeel

Dün pek su içmedim ama bugün telafi ederim inşallah
Bu arada dünden beri Kombi başımızı ağrıtıyor zaten yakamıyorduk banyodaki havlu pandan alt kata su akıyor borudan diye bu seferde kafasına göre su basıyor kombi ve dünden beri 3 kere akan suları temizledik ( basıncı azaltmamıza rağmen yine kendi kendine su basıyor )
Daha dün eşim arkadaşıyla ( kombimizi tamir eden ) sohbet etmişler yok 19 sene oldu kombi maşallahı var falan diye dedim o arkadaşına mesaj at şoma ağızlı gitti kombi diye nasıl gülüyor aman canımız sağ olsun diye Len tam çok masraf yaptık bu ara biraz toparlarız artık diye düşünürken yine bir masraf çıktı ya la
YOk yok bahtsız bedeviyim çöle gitsem kesin kutup ayısı kovalar

Neyse bunada şükür
Ben kahvaltımı edip yine kendimi sokağa atayım

Katılmıyorum

Haklısın canım.. ama niyeyse doyamadım bi türlüüü

Eflal sorun degil katilasiniz diye yazmadimki zaten.
Herkesin rahatca hic dusunmeden yazdigi gibi bende dusundugumu yazdim.

Ada diyorki laf etmeyelim bazilari rahatsiz oluyormus... bende bazilari oldum ya daha ne diyim.

Kendi icimizde laf sokmadan yapamiyorsak nasil birlikte durucaz biz?
Duramadik zaten.
Ilkte degil laf sokmalar birbirimize...

Keske çirkinlik tek tarafli olarak orda kalsaydi buraya hic bulasmasaydi.
Polemikten ban kelimesinin yaninda 7.takimin ne isi var?
Kim sebep oldu simdi buna?

Gercekten niyetimin ne oldugunu bilmiyor olabilirmisiniz?

Eger oyleyse bi yerde terslikler eksiklikler var demektir.

Ben diyecek bisey bulamiyorum daha...

Günaydın
Nego ben geçmişi bitirdim ,sen peşimden geliyordun darısı başına
Uyurlar ama masuma,vayta ,Miuya da kalp göndereyim ,uykularında hissetsinler beni
Kimbilir hssedince masumm bu sefer de beni rüyasında görür
Ben geri yatsam iyi olacak,pazar günü erken kalkınca insan suç işlemiş gibi hissediyor kendini

Ben kol kırılır yen içinde kalır ... düsturu ile büyüdüm .

O yüzden cümle alem içinde "kendi içinizin " eleştirisini uzunnnn uzunnnnn yapmaz , çok rahatsız oldu iseniz özelden arkadaşınızı uyarırsanız müteşekkir olurum efenim ...

Gittim ... ve uyudummm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…