Herkesin düşünmeden yazdığı ne demek bonus. Keşke kalsaydı ama kalmadı konu buraya geldi , üstelik sebep olanlar yüzsüzce getirdi konuyu buraya. Bak onlara bir şey olmadı bizim kızlar banlandı.
Eflal sorun degil katilasiniz diye yazmadimki zaten.
Herkesin rahatca hic dusunmeden yazdigi gibi bende dusundugumu yazdim.
Ada diyorki laf etmeyelim bazilari rahatsiz oluyormus... bende bazilari oldum ya daha ne diyim.
Kendi icimizde laf sokmadan yapamiyorsak nasil birlikte durucaz biz?
Duramadik zaten.
Ilkte degil laf sokmalar birbirimize...
Keske çirkinlik tek tarafli olarak orda kalsaydi buraya hic bulasmasaydi.
Polemikten ban kelimesinin yaninda 7.takimin ne isi var?
Kim sebep oldu simdi buna?
Gercekten niyetimin ne oldugunu bilmiyor olabilirmisiniz?
Eger oyleyse bi yerde terslikler eksiklikler var demektir.
Ben diyecek bisey bulamiyorum daha...
Hayırlı sabahlar. Sabah inşaallah konu yüzünden ban yememişlerdir diyerek açtım ama maalesef
Tek taraflı ban da çok adil olmuş!
@MiuLego
@masumm
Whiteblacklife
Geçmişi yeni okuyorum malum kişinin ban yediğini görmedim henüzTek tarafli ban oldugunu nerden cikardin eflal?
Ben kol kırılır yen içinde kalır ... düsturu ile büyüdüm .
O yüzden cümle alem içinde "kendi içinizin " eleştirisini uzunnnn uzunnnnn yapmaz , çok rahatsız oldu iseniz özelden arkadaşınızı uyarırsanız müteşekkir olurum efenim ...
Gittim ... ve uyudummm ....
Annem değil canım babam rahatsız
7 yıldır hasta geçen yaz çok ağırlaştı.Birkaç ay önce daha ilerledi.Şimdi tedavi görüyor.Her ay 5 gün hastaneye yatıp ilaç alıyorBir nevi yatalak
Herif yüzünden içtiğim suyu bilmiyom ya geliyo gidiyo şişemden içiyo baştan doldurup içiyom hep.3,5 oldu heralde içtiğim
Ayyy seneye yazın düşünebilirim kiHepfitçüümm neden merak ediyon sen 6 aylık minnoş bindallı bebeki? Sen de mi yoksa bebek???
Şaka bir yana birbirimize diye diye bebek yaptıracağız bu gidişle
Nasıl 5 soyadiBenim de 5 yazıyla da yazayım tam beş soyadım var :)
Allahtan anam babam tek isim koymuş da 7 kocalı Hürmüz’den hallice 7 isimli fılavır olmadım
Günaydınnnn bence konu tamamen kapasın artık olan olmuş hiç bişey olmamış gibi devam edelim yoksa kalpler yine kırılmaya devam ediyor değmez gerçekten
Günaydın kizlar(hergun bi nazar boncuğu koycam takima)
Miu
Wayt
Masum
Akşama görüşürüz kızlar
Akşam okumaya yetişemedim fatmam
Akşam okumaya yetişemedim fatmam.
Hatta son sayfaları okuyadan yAttım .
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Sabahlar ve iyi pazarlar
Haftasonu da olsa karga kahvaltısını etmeden uyandım yine
Benim ufak kuzu haftada 2 gün yüzmeye gidiyordu haftaiçi bu hafta Hocası onu yüzme Akademisine kabul etti bu durumda cumartesi Pazarda sabahları kursu oldu ( hafta içi de devam edecek gitmeye)
Cimcime halinden çok memnun ama bir yandanda haftasonu da uyuyamayacağım diye de isyanlarda
Kahvaltımı hazırlayıp yaptıktan sonra yine hazırlanıp çıkacağız ama başlamadan buraya da bakayım dedim
İnşallah sizlerde bu günü kaçamaksız atlatır haftaya daha hafif başlarsınızGerçi aksi sizde zaten mümkün deeel
Dün pek su içmedim ama bugün telafi ederim inşallah
Bu arada dünden beri Kombi başımızı ağrıtıyorzaten yakamıyorduk banyodaki havlu pandan alt kata su akıyor borudan diye bu seferde kafasına göre su basıyor kombi ve dünden beri 3 kere akan suları temizledik ( basıncı azaltmamıza rağmen yine kendi kendine su basıyor )
Daha dün eşim arkadaşıyla ( kombimizi tamir eden ) sohbet etmişler yok 19 sene oldu kombi maşallahı var falan diyededim o arkadaşına mesaj at şoma ağızlı gitti kombi diye nasıl gülüyor aman canımız sağ olsun diye Len tam çok masraf yaptık bu ara biraz toparlarız artık diye düşünürken yine bir masraf çıktı ya la
YOk yok bahtsız bedeviyim çöle gitsem kesin kutup ayısı kovalar
Neyse bunada şükür
Ben kahvaltımı edip yine kendimi sokağa atayım
Hamdolsun fatmam .Aynen canım sayfalar cok hızlı ilerliyor nasılsın bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?