Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aldığım istihbarata göre bizimkiler mapustan çıkınca içerdekiler parti yapacakmış
Miulego herkesin yediğine karışıyormuş, zorla herkese spor yaptırıyormus
masumm çok peynir yiyor mapusta peynir kalmadı diyorlarmış
Waytta devamlı ayağınızı kaldırın temizlik yapacağım diye hep içeriyi Domestos kokusuna boğuyormuş

Hadi bakalım cumayı iple cekiyorum
Bi diyet programimi5uyguluyorsu n yoksa tarzın mi bu cnm
Diet programı uyguluyorum. Is saatlerim diğer türlü diyetlere başarı saglamiyor. Gündem özel de de dinlemistim kafama çok yattı bana da başarı sagladi. Onun için devam ediyorum daha da gelistirecegim. Is nedeniyle 20.30 dan önce yemek yeme şansım olmuyor sabah öğle akşam yapınca da başarı düşük oluyor. 13.00 la 21.00 arasında normal dietimi yapıyorum geri kalan süre açlık süresi 16 saat açlık 8 saat yemek yediğim süre. Bu 8 saat süre içinde de 2 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum. Ana öğünlerde protein almaya çalışıyorum ama henüz başarı saglayamadim. Karbonhidrat alıyorum elimde olmadan.

Bi anda white gozumde canlandi

Hayalî bile çok komik düşünemiyorum

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hapishane peynir stoklarına kıtlık mı getirdin

ayy çok güldüm deynep, Allahta seni güldürsün

Anladım canım tabi iş güç yemek saati için sıkıntı olabiliyor benim de genelde 19 30 u buluyor eşim anca geliyor yanlız yemek istemiyorum ama kilo verme konusunda sıkıntı m yok suan

Heyecanlandın kabul et mortim
şöyle bi sarsılıyorum yönünü bana çevirdiğinde.

hahahaaaaaaaaaa.gozumde canlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…