Yok yavrım maalesef dakkasinda acilmiyo defalarca ban yiyince profesyonel oldum artik12 bucukta falan açılır ban
Kiz niye bunu daha once demiyosun burda gebe kadinla bekliyoruz halayda doguracak nerdeyse
Ne bilem cicegeemm hiç 1 günlük ban yemedim ki kestiremedim ne zaman açılır şimdi kafama dank etti
Kiz niye bunu daha once demiyosun burda gebe kadinla bekliyoruz halayda doguracak nerdeyse
Sistem otomatik açıyor abla ama 1 saat veya 1 buçuk saat oynuyor.mesela ben 1 hafta ban yiyorum diyelim,kimi zaman tam saatini biraz geçince açılıyor,kimi zamanda gece 12 den sonra banin acilacagi tarihe girince aciliyo belli olmuyo.ama 1 2 saat falann sarktigi kesinhe leeeeeeeeen cocoooooooooooo
sistem otomatik açıyor manuel biri girip açmıyor ki , dedim 24 saat dolunca otomatik açılır
uzman olmuş coco ban yiye yiyeSistem otomatik açıyor abla ama 1 saat veya 1 buçuk saat oynuyor.mesela ben 1 hafta ban yiyorum diyelim,kimi zaman tam saatini biraz geçince açılıyor,kimi zamanda gece 12 den sonra banin acilacagi tarihe girince aciliyo belli olmuyo.ama 1 2 saat falann sarktigi kesin
kapatıyom tezgahı ben o zaman
Geyikten ban mi yeniliyor
Ay boyle bısı olmustu Karatay diyeti ile ilgili Bı topıc Şikayet edilmişti geyik oluyor diyet konuşulmuyor falan diye  ne sacma sonra paylaşımı baska alana taşımıştı kızlarGeyikten ban mi yeniliyor
Banlanmak mı istiyorsun
dun aksam giremwdiydim ya gııı
Gel bize katıl yarın toplaşıp ban yiyelimAy o kadar ban yedim hiçkimse beni böyle beklemedi bir sevgili gibi aşık gibikıskandım en kısa zamanda banlanıp böyle karşılama istiyorum
Sağol saraycam, sen yolundan şaşma devam et, ben 3 hafta boyunca iki yüz gram aldım, 500 gram verdim sonra hop 400 gram aldım, her gün oynadı durdu tartı, sonra kendiliğinden eksiye geçti (spor yapmaya başlayınca)
Topigi gereksiz mesgul etmekten olabilir.
Misal ben sana gicigim hem fötsün hem listedesin bosuna direk sikayet sebebi amaaa iste ben oyle bi insan degilim
Ay boyle bısı olmustu Karatay diyeti ile ilgili Bı topıc Şikayet edilmişti geyik oluyor diyet konuşulmuyor falan diye  ne sacma sonra paylaşımı baska alana taşımıştı kızlar Şikayet olursa olabiliyor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?