Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz niye bunu daha once demiyosun burda gebe kadinla bekliyoruz halayda doguracak nerdeyse
Ne bilem cicegeemm hiç 1 günlük ban yemedim ki kestiremedim ne zaman açılır şimdi kafama dank etti ne güzelmiş yaa 1 gün ban

he leeeeeeeeen cocoooooooooooo

sistem otomatik açıyor manuel biri girip açmıyor ki , dedim 24 saat dolunca otomatik açılır
Sistem otomatik açıyor abla ama 1 saat veya 1 buçuk saat oynuyor.mesela ben 1 hafta ban yiyorum diyelim,kimi zaman tam saatini biraz geçince açılıyor,kimi zamanda gece 12 den sonra banin acilacagi tarihe girince aciliyo belli olmuyo.ama 1 2 saat falann sarktigi kesin

uzman olmuş coco ban yiye yiye

Banlanmak mı istiyorsun

Valla canim çekti. Yalnız Ausencia ve senide polemiğe katarsak hepberaber daha bi havamız olur

dun aksam giremwdiydim ya gııı

Ay o kadar ban yedim hiçkimse beni böyle beklemedi bir sevgili gibi aşık gibi kıskandım en kısa zamanda banlanıp böyle karşılama istiyorum
Gel bize katıl yarın toplaşıp ban yiyelim

Spor yapamıyorum aslında yapsam çok iyi olacak. Belki haftaya başlarım.

Topigi gereksiz mesgul etmekten olabilir.

Misal ben sana gicigim hem fötsün hem listedesin bosuna direk sikayet sebebi amaaa iste ben oyle bi insan degilim

Çok saçmaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…