- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aman etsinler, bizler iyi olalım da bencil desinler ona daOnada laf ediyorlar canim bencilsin gibi vsss yani sonu yok ..
Valla canim çekti. YalnızAusencia ve senide polemiğe katarsak hepberaber daha bi havamız olur
Gel bize katıl yarın toplaşıp ban yiyelim
Spor yapamıyorum aslında yapsam çok iyi olacak. Belki haftaya başlarım.
Ben hala geçmişte nooldugunu ariyom
Saat kac sularıydı bulamiyom
bosver canım ani yasaBen hala geçmişte nooldugunu ariyom
Yahu boşver anı yakala senBen hala geçmişte nooldugunu ariyom
canooooommmmYaa geçmişi okumadım coco da fena :) bdv derin bir kuyu
haklısın :)
minnoş mortim benim
Akşam öğününe alalım herkesin topikte olduğu saatlerdeGel bize katıl yarın toplaşıp ban yiyelim
Hadi bakalım bekliyoruzValla canim çekti. YalnızAusencia ve senide polemiğe katarsak hepberaber daha bi havamız olur
Geyik değil ayol bizimki psikolojik destek :)Ay boyle bısı olmustu Karatay diyeti ile ilgili Bı topıc Şikayet edilmişti geyik oluyor diyet konuşulmuyor falan diye  ne sacma sonra paylaşımı baska alana taşımıştı kızlar Şikayet olursa olabiliyor yanı
Ya ama aus bizim yanımızda ol sen olmazsan bize böyle kutlama kim yapar
ben ban yemeden sıyrılmayı çok iyi bilirim polemiklerde ama olan sana olur
canımmm boş ver bulsan da karışık çok .... öğlen bi başladı ..ara ara parçalı bulutlu esti olay ... sen gel bu geceye annem ..kaybolma oralarda
11 dediydi mimu banaHayır hevesim kursağımda kaldidaha 1.5 saat varsa cooookkkk varmış
Canım diyete devam, az gidiyorsa sporla desteklemek kazım ki metan aktifleşsin, 1 mil Leslie 15 dakika hergün yaparsan kupurdanma kesin olur, sen bunu görünce daha sıkı asılırsın..Valla canim çekti. YalnızAusencia ve senide polemiğe katarsak hepberaber daha bi havamız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?