Hello ne oruyonuzzzzz
vayt giremiyormuş nete
tel heryere giriyormuş kk ya giremiyormuş
şimdi girmiş
Ayyy ausum kk beni kabul etmedi zor girdim zaar yaptıklarım yapacaklarımın yüzde biri acaba bunu mu hissettidomestoooooooooooooos güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aşırı doz domestosla altın vuruş keyfisi mi yapıyorsun
Tombikiz çünkü bizAy ben bu takıma girince neden herkes aynı şeyi söylüyor
Şey 50 kiloyum
Aman abla mali soyundu miu twerk yaptı sen beğen ben öpeyim önüme gelenilen gecenin coşkusu ile önüme gelen mesajı beğeniyorum ...kötü bi şey yazmayın heeeee
Vaytim nerde kaldin portakal yollarına domestoslar döktü takima kursunlar döküldü talezgahlar acildiHello ne oruyonuzzzzz
Hii köpük mü çooh erötüükkafiyetler olsun : D
vayyyyt gel bi şişe domestos dökecem önce dur köpük partisi niyetine
dövdüklerim döveceklerimin 100 1 i olur heeeeeeeAyyy ausum kk beni kabul etmedi zor girdim zaar yaptıklarım yapacaklarımın yüzde biri acaba bunu mu hissetti
Ayyy ausum kk beni kabul etmedi zor girdim zaar yaptıklarım yapacaklarımın yüzde biri acaba bunu mu hissetti
Gözümün önünde abbblan kurbaaaan olsun sana nidalarıyla göğsünü açan biri canlandıHii köpük mü çooh erötüükk
Üstüme dök hemen
Hoşgeldin wayt,kucaklama smileyi koymuştum da geri sildim ,Miu kıskanmasın diyeHello ne oruyonuzzzzz
Aman abla mali soyundu miu twerk yaptı sen beğen ben öpeyim önüme geleni
@MiuLego yarun tartıda fazla çıkarsam dövme beni hastaydım dünde temizlik yaptım iki gün boyunca sporda yok allahtan karbon almadım bililer yemedim yani hasta olsamda diyeti bozmadım iğne yaptırdım şişirmese bari beni yaa ben birazdan geliciğim sporda yarına artıkkk öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?