- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Banum sözüm var miu ya ama sadece bu akşamlık yarın yapacağım şeylerden ben sorumlu degilimwaytimmmmmm mapus arkadaşım
sevdamız 7. takım
kavgamız 7.takımım
her bir eylemi yaparikkkk
haydi 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmhobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çooooooooooooooooooh iyiyiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben seyirciyim
Fazla nazlandin turkan dalsana
Noluyi yineBanum sözüm var miu ya ama sadece bu akşamlık yarın yapacağım şeylerden ben sorumlu degilim
Nare83
Whiteblacklife
tüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 7. takım sizleri var ya yiyeceiymmmmmmmmmmmmm
hiç yakıştıramadımGözümün önünde abbblan kurbaaaan olsun sana nidalarıyla göğsünü açan biri canlandı
ahahahaha gözüm tm menülerde idiiiiiOooyyy kuşum aşk olsun mapustan cikmissin menü mu konuscaz simdi aaaaa eglenmemize bakalim dimi amamiumun keyfini yerine getirem dedim aşağıdan okur mutlu olur didim oooyyu benim cicegeeem dedim sık sık geldim
ayyy na zaman alırsın pc yi@MiuLego pcyi herife kaptırdım yoksa bi erötük dans yapacaktım
oyyyy ben de özledim sizi esrammmmmMiu masum vayt çok ozlettiniz
YariNe belli olucakSen de bu gecenin şerefine ip atla
hadi canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm@MiuLego menüler tertemiz
sporlar coşkulu
sular damacana damacana içildi... gözün hiç arkada kalmadan için rahat pazartesiye geçiş yaparsın .... yarın herkeste en az eksi 1 varnevo da eksi 2
ohh ohh yandan yandanhoşbulduk saydınnnnnnnn
yerimde duramıyorum
ahahahaha gözüm tm menülerde idiiiii
beni kızdırdın okurken menünü
ayyy na zaman alırsın pc yi
oyyyy ben de özledim sizi esrammmmm
Memikler nerde hanihiç yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?