Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Memikler nerde hani
Turkanim simdi aklima geldi yakalamisken soram ipi evde ayakkabiyla mi atliyodun birde zayiflasam bile bi ayva gobegim var cok sallaniyo kucul ama ip atlarken oluyo rahatsiz ediyo sende oldu mu?bide ayakkabi ses yapiyo mi

malipina geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pisti boşaltınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ahahahahahahahahahah

ve 7. takım da dibinde bitiveriyoooorrr

valla merdaneyi bile özlemişsimmm bak bugün noldu seni sevindirim accık babanemin amcamın karısının yanına gittim içeri girdim ellerini öpçem bana dediler ki ayyyy nasıl zayıflamışsıınn bacaklara bak çubuk gbi toto gitmiş ne güzel olmuşsun mankenler gbi dediler ayy çok sevindim hee daha vercem vercem inş dedim hoşuma gitti hee

Turkanim simdi aklima geldi yakalamisken soram ipi evde ayakkabiyla mi atliyodun birde zayiflasam bile bi ayva gobegim var cok sallaniyo kucul ama ip atlarken oluyo rahatsiz ediyo sende oldu mu?bide ayakkabi ses yapiyo mi

HeMen cevapliyim aslında ayakkabili rahat ama ben useniyordum sallansin göbek bisi OLMAZ ama mekik çek derim ayakkabı ses yapıyor ama bende sıkıntı olmuyor alta kaynana var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…