heee aldım onu
miu çok yedi benden
sonra dedim benden küçük la yesin
Hoşgeldin canım
Amin çok sagol canim çok güzel geçti az çiş cos olası ama gerçekten az ucuz atlattım bence tam gaz devam
aç aç oyna dediniz bu mu karşılığı hainler
Tamam guzum normal zipliyim benHeMen cevapliyim aslında ayakkabili rahat ama ben useniyordumsallansin göbek bisi OLMAZ ama mekik çek derim ayakkabı ses yapıyor ama bende sıkıntı olmuyor alta kaynana var
oooo salla totoları sallaaaaa
ausum bir tanedir hiiiiç boş bırakmadı herzamanki gibi bebişiyle nöbetlerde geçti günleri ana kraliçemizinAusencia
Oooooo hamile misinYariNe belli olucak
Heyecanliyim
8 ay izine çıkabilirim
Enerjinin hic bitmedigi takimmmm
7.takimmmmmmm
7.takim kardesligiiiiiii gücüüü
Takımın minnos kaptani miuuuuuuuu
elleşmeyeydin iyi yaptınbi deri bi kemik zaten
Aynı devam bende kuzum tedaviyi erteledim normal denedim test yapcam bi kac gun sonra.birsey olmaz Allahin izniyle saglikli bi bebek kolay kolay dusmezmis.Allah sabrini verir hic bunlari düşünme.büyütür gidersin mis gibi.korkma.hayirlisiyla insallah vardir meleginYa belirtinin dibini yaşıyorum Allahtan bende erken başlıyor spor yapıyorum ya 1 haftadır bıraktım ne olur ne olmaz ya Bn çok kötü oluyorum midem aşırı bulanır yarın yapicam ana düşünmüyordum supriz oldu . Kız küçük beb 2 çocukla yaoabilirmiyim bilmiyorum ya gebe düşerse çok korkuyorumsen ne yaptın
.
Aus onada çok teşekkür ediyoruz yetim oksuz bırakmadı bizi
ausum bir tanedir hiiiiç boş bırakmadı herzamanki gibi bebişiyle nöbetlerde geçti günleri ana kraliçemizinAusencia
ay ne bileyimmmmmbide tutmuş gel pro yapak diyo
dedim miu @MiuLego napane sen mapus damı burası
aş buldun yapış
iş buldun sıvış ne buldun onu ye bacım, çıkınca yaparık pro dedim
bide tutmuş gel pro yapak diyo
dedim miu @MiuLego napane sen mapus damı burası
aş buldun yapış
iş buldun sıvış ne buldun onu ye bacım, çıkınca yaparık pro dedim
ana kraliçemissss bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?