valla merdaneyi bile özlemişsimmm bak bugün noldu seni sevindirim accık babanemin amcamın karısının yanına gittim içeri girdim ellerini öpçem bana dediler ki ayyyy nasıl zayıflamışsıınn bacaklara bak çubuk gbi toto gitmiş ne güzel olmuşsun mankenler gbi dediler ayy çok sevindim hee daha vercem vercem inş dedim hoşuma gitti hee
Ayyy çok eğlenceli. YihaaaaŞşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Üççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
Kamooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mapustan çıkmak bir harika haydi herkes twerkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kamonnnnnnnnnnkaaaaamoooonnnnnn ka ka ka kaaaammmmmmmmmmmoonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koç gibi yattık çıktık bak
takım bizim evimiz yaw
Kız sana kampanyalı Şoktan mis süzme yolladım yaaaa
bu sabah bile eksideydimmmmmmaynen kuzu abartmadan yemişsin
çok bi şey yok
kiiiiiiiii cumaya sen eksiyle gelirsin yine yakarsın
Hoşgeldin canımkoç gibi yattık çıktık bak
takım bizim evimiz yaw
Ben en güzel donu seçtim çok beğendin itiraf etay o konfetiler havafişekler
karikatürler
donlar (niden bana seksi don göndermediniz a dostlar)
ay ne güzeldi elinize kolunuza sağlık
civara da yolladıydınız demi
getirmiciğimm inş 10 kiloyu baya farkettirmişsim herif diyo ki sen birgün ölürsün açlıktan ben yiyom ama senin yediklerini yemem çerez ye cips ye börekmiş köfteymiş ye yemicem diyom öle diyo şaşkın kocişşş yadaha o övgüler çoook devam edecek büşra kuzummmmmmmmm
sen diyete zeval getirme de
Seni yerim yaaa bunlar ne guzel duygular insallah gebesindir turkanim hadi hayirlisi test yapcan mi yarin belirtin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?