- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben de işkillenmiştim nie beğeni yapmıyo hiç saatlerdir diyekız bişey de yok sadece takımda yazmış hatun tertemiz
etliye sütlüye de karışmadı bildiğim
hayrolsun
kuzucum bekledi bekledi kutlamalara katılamadı
okuyorsan eğer fitim
Bilmiyoz canım aus sorucakmış
Aaaa Niye ki????
Dur kız sakin ol :)Vay arkadaş ya çok sinir oldum haa bu ne be
Üyelik iptali geldi aklıma da fit yapmaz öyle şeyHepfitin mesajlarina baktim banlanacak birsey de yok insallah uyelik iptali falan yaptirmamistirozelden biriylen mi tartisti acaba ikisinden biri olsa gerek banlanacak sebep yokki
Tamam miuşum benimm.aksam geyik mevzusu dönüyordu geyikten ban yeniliyor mu falan diye soruyordu biri ciddiye alıp kibledi mi acabaDur kız sakin ol :)
Üyelik iptali geldi aklıma da fit yapmaz öyle şey
Öğreniriz dur
Yok kız daha neler olmaz öyle şeylerTamam miuşum benimm.aksam geyik mevzusu dönüyordu geyikten ban yeniliyor mu falan diye soruyordu biri ciddiye alıp kibledi mi acaba
Kız benm face yok instagram var bi tekDur sana face verim özelden. Bakarsın ben de ban yerim nolur nolmaz
Tamam kuzum sen merak etme bu arada hoşgeldiniz çok özlemiştik sizi bi daha bi yere gitmeyin @masumm
Acaba disardan biri mi falan dedim de bencede öyle olmamistir ay insallah gelir.ben bu sefer kesin kactim hadi optum bebemYok kız daha neler olmaz öyle şeyler
İnstagram da bende yokKız benm face yok instagram var bi tek
Varda onu gönder
Canımmmm hoşbuldumTamam kuzum sen merak etme bu arada hoşgeldiniz çok özlemiştik sizi bi daha bi yere gitmeyin @masummWhiteblacklife
Bana neden instagram vermeeeeddiiiiinnnnKız benm face yok instagram var bi tek
Varda onu gönder
Mail adresi ver nolur nolmaz gızİnstagram da bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?