- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İnstagram :)Hangini atayım :)
Ay ben de istiyorum instagram :)@MiuLego simdi senin instagram takipcilerin sanirim hep buradan eflalimi cikardim ama gerisini bilemedim
Hahahah bunu dinlemiştim iyi kafa yaptı bendeBende şunu gondereyim de azıcık gülelim rengimiz degissin
Canim maalesef normal.regl sancisi..yürüyüş tempolu mu berna? umarım öyledir.. onu da belirt emi kuzum
Valla nasil iyi olur.cocugu tutsan yeter :)geleyim mi yardıma
Banada at mium instagraminiHangini atayım :)
At bakim yaaa sevdiceğim yazmışım yaaa ben atacam bekle senSus beeeeBak ekran görüntüsü atarım görürsün
Özelden instagram at kuzumİnstagram :)
Ya da sen hangini istersen
Senin yerine de uyuyam mııııNeden ben hic uyuyamiyorummmmmmm
Ahahahah var burdan baya@MiuLego simdi senin instagram takipcilerin sanirim hep buradan eflalimi cikardim ama gerisini bilemedim
Melegim ben ağalığı aldım hemenNeler olmus neler dun ben yokken
Pidaa gesmeye gitmeycem
Herseyi kaçırmışım
Hala olaylara fransizm sadece biri icerik silmis ondan banlanmis biri domestos yuzunden biri kurban gitmisoburune nolmuss
Neyse ben anı yasayim en iyisi
Naptilar mapusta sizi sıkıştırdilarmi gızlaaaar yoosa orda basami gectiniz hemen ağa kimdi
@MiuLego @masummWhiteblacklife
Hoşbuldum canooooo
7. Takımın gülü hoşgeldin gardasimmmm
Lubye biz hatayliyik börülce deniyor bazı yörelerde mis gibi çok severim oniHergün yazmazsan patron seni almazLubye nedir Biz Arabistan'da yaşamıyoruz açık yazsana
Oldu mu şimdi beybisi kan davam var bir de tahtında gözüm var şimdi dişlerini suya koymuş uyumustur sabah geri takıyor senin haberin yok muHoşbuldum nevomun kankisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?