Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi enerji var üzerimde hayrılsun

Sabahın da köründe kalktım ama

Herkese günaydınnn

Mortime ise son gğn ayışlar Shut Up
ay sen hala hayalmi görüyosun miu
handeyi yenicem diye kendinimi avutuyosun
valla hedef en az 3 kg
yukarısını bilemiycemmm

İkiGunaydinnnnn uyumayan whiteeeee evim temiz takımım temiz elleri antibakteriyel sabunlar la yıkayın mikroplardan korunun suralarida sileyim mikrop kapmayalim toz pislik iz kalmasin bol domestos ile iki şişe boca ettim suya
kuzucuk hoşgeldin bakem

İkiGunaydinnnnn uyumayan whiteeeee evim temiz takımım temiz elleri antibakteriyel sabunlar la yıkayın mikroplardan korunun suralarida sileyim mikrop kapmayalim toz pislik iz kalmasin bol domestos ile iki şişe boca ettim suya
Günaydın ellerine sağlık kaptanım mis gibi oldu sayfamız

ecemavi günaydın eski mortim nasilsin bu gece seni rüyamda gördüm hayırdır inşallah
Hayır olsun sen neler yapiyorsun yeni duzenine alistinmi ilac kullanmaya basladin mi ?ilaclar istahini kesti mi?
Sorulara gellll selam verdigine pisman oldunmu kilon eksilmeye basladi mı?

Domestos reklemindan iceri almasinlar birak artik onlar reklemindaki gibi mikrop oldurmuyor mus en iyisi sirke sirke sirke
Kiz vayt takimin demirbasi kilometre tasi iste onlardan oldun ha bide seviliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…