GunaydiiinGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
İstanbul da hava buz gibi dışarı cikmam lazım ayy çok sogukkk ama hala kar yağması gelde deli olma
ay sen hala hayalmi görüyosun miuBi enerji var üzerimde hayrılsun
Sabahın da köründe kalktım ama
Herkese günaydınnn
Mortime ise son gğn ayışlarShut Up
kuzucuk hoşgeldin bakemİkiGunaydinnnnn uyumayan whiteeeee evim temiz takımım temiz elleri antibakteriyel sabunlar la yıkayın mikroplardan korunun suralarida sileyim mikrop kapmayalim toz pislik iz kalmasin bol domestos ile iki şişe boca ettim suya
Geldim geçmişi okuyorum kocamı gonderdim birazdan da oğlanı gonderecegimsanada hayırlı işler canimSade nescafe yapıyorum huuu isteyennnnn
AşağıdaEsra_4378 cığımı gördüm gel kız kahveni al ayılırsın
Günaydın ellerine sağlık kaptanım mis gibi oldu sayfamızİkiGunaydinnnnn uyumayan whiteeeee evim temiz takımım temiz elleri antibakteriyel sabunlar la yıkayın mikroplardan korunun suralarida sileyim mikrop kapmayalim toz pislik iz kalmasin bol domestos ile iki şişe boca ettim suya
Hayır olsun sen neler yapiyorsun yeni duzenine alistinmi ilac kullanmaya basladin mi ?ilaclar istahini kesti mi?ecemavi günaydın eski mortim nasilsin bu gece seni rüyamda gördüm hayırdır inşallah
Domestos reklemindan iceri almasinlar birak artik onlar reklemindaki gibi mikrop oldurmuyor mus en iyisi sirke sirke sirkeİkiGunaydinnnnn uyumayan whiteeeee evim temiz takımım temiz elleri antibakteriyel sabunlar la yıkayın mikroplardan korunun suralarida sileyim mikrop kapmayalim toz pislik iz kalmasin bol domestos ile iki şişe boca ettim suya
süpeeeeeeeeeeeeer
hele de senin kilonda harika .... hadi o eski görüntün vardı yaaaa kaslı , ona geri dönmeye
aminnnnnnnnn eylül çok sağolasıınnnnhatırladım evet :) nasılsın ?
dağılınnnnnnnn len martıyımmmmm ben
bi sorun oldu bende etiketledim seni ama kırmızı olmadı etiketAa yazmıştım morti görmedin mi menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?