Kırılmaa kuzumm bonuscanımm dipsizz kuyulardaydımmmDelyDoly diye yazilir vefasiz diye okunur
Ben cok kirginim ona.
Yaaaa yarın değil mi Yeni bölüm kim olaki o kadınYaaaa kadin dizisindeki sarp yasiyor zaten bunu bekliyordum ama cok luks bir evde ve yaninda bir kadin var
Oooo siz gelmeden adınız şan oldu hosgeldinizDaktırımm birtanemmm yerimde sayıyorumm benn canım benimmm özledimm nasılsın çocuklar sen iyisi,n inşallah
Arkası dönük yatakta yatiyorduYaaaa yarın değil mi Yeni bölüm kim olaki o kadın
Hoşbuldukk güzelimmm azcık üzerinizee afiyett adımdan da belli olduğu gibiyimdeOooo siz gelmeden adınız şan oldu hosgeldiniz
menü
sabah
patates kızartması azıcık
yeşillik
çökelek
bir dlm kadar ekmek
öğle yok
akşam
mantar sote
yarım dlm ekmek
ayran
bol salata
@MiuLego daimi mortim @saydin78 bu hafta yeneceğim mortimnehirnil111 ortim @Nefs kaptan yardımcım @Whiteblacklife ana kraliçe Ausencia ve tüm 7. takım bireyleri
Günaydın
Açtım pencereleri Miss gibi sabahın nuru dolsun evimize
Ortalığı toparlamış @malipina sağolsun temizlemiş
@MiuLegoNare83 @Whiteblacklife minnoşları birer öpeyim
Öğleye brokolili lahmacun pırasa soslu peynir tatlısı göndereceğim size
Daimi mortim @saydin78
Bu hafta yeneceğim mortimnehirnil111
Ortim @Nefs
Izindemiydiniz diyete aramı vermistinizHoşbuldukk güzelimmm azcık üzerinizee afiyett adımdan da belli olduğu gibiyimde
Hoşgeldin bende yeniyi. M burda 2. HaftamGünaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim
Canımm mezun oldum ben daha sonrasında gene buralardaydım.Kişise ailevi problemler hiç bir şeyi gözüm görmemişti.Gerçi hoş problem hala var daIzindemiydiniz diyete aramı vermistiniz
hoşgeldin canım,Canımm mezun oldum ben daha sonrasında gene buralardaydım.Kişise ailevi problemler hiç bir şeyi gözüm görmemişti.Gerçi hoş problem hala var da
Oyy sabah sabah ne iyi geldi bu video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?