Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim

Sende değildi dimi çarşamba günü kilo bildirme durumu ördek çünkü ben şiştim regli geliyor takvim bugün gösteriyor ama yarın başlayacak sanırım yani cuma olmalı başka türlü imkansız gerçek rakamı vermem Menülerini çok sevdim yenecek gibi duruyorsun he tartı ne durumda bende regli şişkinliği fena geldi bu sabah +500 gelmiş bile

@MiuLego Dün ki menüm

Sabah+öğle; 11:30 - 2 ad.haşlanmış yumurta + biraz peynir + 1 paket eti form + 2 fincan şekersiz çay
Ara; 15:45 - 1 kase yoğurt + 1 ad.yeşil elma
Akşam; 3+4 ad.kızartma köfte + yarım kase yoğurt

begum75 Sporlarım

Cuma: 30 dakika tempolu 75 point
Cumartesi: 1 saat tempolu + 1 saat normal yürüyüş 210 point
Pazar: 30 dakika leslie + 10 dakika jillian level 3 + 15 dakika pilates 175 point

Hoşgeldin bende yeniyi. M burda 2. Haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…