Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay sen hala hayalmi görüyosun miu
handeyi yenicem diye kendinimi avutuyosun
valla hedef en az 3 kg
yukarısını bilemiycemmm
Ahahahahha gülmedim.
Geldim geçmişi okuyorum kocamı gonderdim birazdan da oğlanı gonderecegimsanada hayırlı işler canim
Sağol canommmmm sana da kolay gelsin

yemin çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla mıııııııııııııııııııı
Puhahahahahahah yaaa masum

yemin çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla mıııııııııııııııııııı
Ya fragmanı gördüm kızın haberi olmus yaşıyor onu bulmam gerekiyor diyor arkadaşına bi sahnedede şarpla yanyana konuşuyor sonra sarpi gösteriyor cooooolkkkkkkkk sık bir villa da bi kadının yanında n kalkıyor hiçbirşey senin bildiğin gibi değil falan ben sokkkkkkk gerçekten yaşadığını tahmin ediyordum ama hafızası gitmiştir bi yerdedir hatırlamıyordur diyordum

Zaten sarpın öldüğünü kimsenin düşündüğünü sanmıyorum esracım .
Tekrarları denk gelince bakıyorum bende ...

Kadın dizisini izlemeyen bir ben mi varım yahu

Dram değil mi ağlamaklı dizi demi o da
Bende izlemiyorum ki
Ya fragmanları izlesek arada kanal değiştirsem yetiyor anlamama ve o adam gerçekten merak ediyordum
Ben çukur çocuklar duymasın siyah beyaz aşk onunda tekrarını izliyorum o kadar cinayetleride sıkıldım bıraktım sankim

ya bu arada tanıyanlar için duyurayımmm yarın kısmetse DelyDoly geliyooooooooor

Allah miu ya çifte dil altı sabrı versin

Gelmemmm mii canımm benimmm velevkii senin süprizeeee bayıldımmm bayıldımmmm .Maşallah güzelanne senii Rabbimm sağlıcakla kucağına aldırsın
Güzellerr canlarımm musmutluu günaydınnnn benn geldimm hatunlarrrr özledimm sizleriiii dertlerimm aynı lakinn saldımm gitiii ne yapalımmm iyi misinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…