yemek yarışmasına mı ayy yok benim yaptığım 1 tepsi poğacanın şekilleri bile bir birinden farklı biri küçük biri çok büyük biri farklı şekil biri farklı şekil eşim çok güler bir tepside 20 şekilkatılsana
mıu 17 ocak ama vaytı bilmiyorummmmMiu ne zaman gelecek vaytıda
yapma yaaamıu 17 ocak ama vaytı bilmiyorummmm
hadi hadiiii, bence sen gayet güzel yapıyorsun da, gelmeyelim diye öyle diyorsunyemek yarışmasına mı ayy yok benim yaptığım 1 tepsi poğacanın şekilleri bile bir birinden farklı biri küçük biri çok büyük biri farklı şekil biri farklı şekil eşim çok güler bir tepside 20 şekil
oyy oyyy hemşom gel başımın üstünde yerin varhadi hadiiii, bence sen gayet güzel yapıyorsun da, gelmeyelim diye öyle diyorsun
gelmedi dahaaa sanırsamAyyy turkan gebemi bugun ogreneceguduk
pasta böreği geç kısır köfte yeter zatenoyy oyyy hemşom gel başımın üstünde yerin var... çook güzel kısır ve mercimek köftesi yaparım onlardan yaparım sana
pasta börekte hünerli değilim millete bakıyorum ezik hissediyorum kendimiii
öyleymiş mımuya sordumyapma yaaa
pasta böreği geç kısır köfte yeter zaten
bi kere eşime dedi pro üyelik alacam dedim.... eeeee ne olaaaaacakkkk dedi ...bakalım bu akşam ne diyecek ?
ay ne güzelll fatma ablaa
benide bi uyku bastırdı sorma gitsin
ohhhh ne güzel bitmiş işler ben yatıyorum kaç gündür bi iyileşmedim ...evdekilere yemek var ben ne yiyecem diye düşünüyorum
tabiiii canım , benim önemsememide hayretle karşılıyor beyle beyle bakıyor banaErkekler burayı bukadar önemsediği mizi anlamiyorlar
Ayyy canım Ankara da hava kapalıdır herhalde evdeyiz ama öyle bı uyuyayım pek olmuyor
Gidince uyursun inşallah canım
Ayyy geçmiş olsun canım
Kurtaricim tonbalikli salata benimde yemek olmayinca
hoşgeldin canım tartın mı bozuk acabaMenum
Sabah 7.00 3 kivi bir haslanmis yumurta
Ara 10.00 bir greyfurt bir kase kirmizi biberli yogurt
Oglen 14.00 haslama 1 patates sarimsakli yogurt
Ara 16.00 mandalina
Aksam bir kase kapuska bir kase salata bir kucuk kase yogurt
Su 1.5 litre yatana kadar 2.5 yapicam
Ben iki gun once 66 kiloydum sabah 65 simdi 64.6 cikti cumaya nolur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?