Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burada 4 sene oldu ama Türkiye’den çıkalı 10 sene oldu , zor ama alışılıyor zamanla

hoşgeldin canım tartın mı bozuk acaba
Hosbuldum canim tartim saglam herkes tartiliyo esim mesela ayni kiloda kaliyo evimize gelenlerin coguda boyle birden kilo dususu gormedi benim aklima baska seyler geliyo insallah hasta falan degilimdir cocuklugumdan beri grip olunca kilom duser birden geri gelir nezleyim grip olucam buyuk ihtimalle

Yarın geliyor Kıbrıs takı inşallah canım öbür u bu yıl gitmedi denizcilik okuyordu bıraktı tekrar hazırlanıyor
Oğlum eşinle meslek taş olucak inşallah o istediği bölümü okuyor cok şükür
Börek tatlı mücver falan yapicam inşallah kuzum a gelsinde hayırlısı ilr

ayyyy hadi gözün aydınnnn ne özlemiştir şimdi yemekleriniiii , diğer oğlunda hayırlısı olsun aslında denizcilikte çoook iyi meslek ama ev yaşantısı yok eşimle benim bir arkadaşımız var kaptan önce ikinci kaptan olarak başladı sonra 1.kaptan oldu sınavlara girdi vs.. 3 ay gelmiyorlar ama fatma abla gezmediği ülke kalmadııı hep bize resim atar hayranlıkla bakarız..

ama işte evlenmedi hangi kız kabul eder 3 ay evde kocası olmayacak sadece netten iletişim... gerçi kaptanların eşleri gidebiliyormuş sorun yokmuş... 1 yıl da annesine ev alıp hediye etti para kazancı çooook iyi oğlunun gönlüne göre olsun...

evet diğer oğlunla eşim meslektaş olacaklar inşallah bahtları şansları güzel olur ablacım ....

Ada kız bizim guruptakilerin çogu yemek yarışmAsından pro oldu .

He bi vatandaş şansından dolayı oldu adı lazım değil baş harfi deynepnaz

Geçmiş olsun daha atlatamadınmı ?
Ne güzel şanstı ama.Siteye bir girdim ki kırmızıyım ,altta konu okuyanları görüyorum ,üstelik madalyam da var
Mğer tatlı tariflerinde aebenin altındaydım ,Kazen yanlışlıkla bana vermiş
Madalyayı alıp aebene verdi ama proluk kaldı benimle,yani aeben 2.el madalya kullanıyor,önce ben tadına baktım onun

Tontiş olarak geldim kilo vereyim diye, kaptan tatilde
@MiuLego kaptan gelince gelirim bende
Öyle diyeceğine sahipsiz bırakmasana burayıYardımcı olsana Aus kaptana

Pişman oldum ya keşke kısır yemeseydim. Çok dolu dolu hissediyorum Midemi
Bonus un Allahım al o sütlacı içimden videosu iyi gider bunun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…