Portakal portakal bacak demektirHataylı kadın demek bingikll bingil etli kadin demektir Hemsomm
Canim miu yu esofmanli şevket hoca yaptin
Yanı neremi söylesem bilemedimKalçamız güzel de, o gereksiz basenlerimiz?
Arabaya binip küfürlü konusuyorlarmis sonra şoför bayan var arkadaşlar demiş tmm deyip susmuşlar o sırada bayan inmiş. Oğlanın gözükmeyen tarafına omzuna biri vurmuş dönmüş tabi rahatsız ediyolar dilsizim anlaminda kulanı ağzını gösteriyor vayy anam hakaret etmiş sanmışlar sebeb bu@Ytmz aksam içim acıdı o haberi gorunce hala aklima geliyor...
Nasil bir hirsla vuruyolar ne olmus olabilir bu kadar insanliktan cikacak?
Butun yolcular izliyor napiyorsun diyen yok. Bizede vurur korkusumu hep?
Karin acıkınca bebeğin vucudundaki normal durum bozuldugu için ağlamaya baslarlarmisGünaydın herkeslere
Bu bebeler uyaninca niye aciktim diye kiyameti kopariyo ne zamn geçecek ağlayarak uyanmalar
Sağol canim sanada gunaydinGünaydınn
Sabahınız hayrolsun ...
günaydın aebencim.hatırladınmı beniGünaydınn
Sabahınız hayrolsun ...
Cook geçmiş olsun canimGünaydın bacilar.Uykusuzluktan geberiyorum.oglumu doktora goturcez ona hazirlaniyorum simdi.hepinize mutlu günler. Opucukledim.
Aleyküm selamSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden uyandım ama ancak buraya yazmaya fırsatım oldu
Bİraz evvel aç karnımı da doyurdum
Ay şu aç karnımı doyurma lafını ne zaman duysam yada yazsam gülüyorum kendi kendime
Eşimle tanıştığımız dönem ikinci buluşmamızdan önce sokakta deng geldiğimde ben daha kahvaltı etmedim gidip kahvaltımı yapayım duş alıp hazırlanırım demiştim de adam bana iyi hadi git aç karnını doyur da gel demişti
Tabi ben Almanyada doğup büyüdüğüm için o cümleyi ilk kez duyunca bir an bir bozuldumlen eşşek herif bana bak ne dedi diye içten içe nasıl sinir olmuştum hatta bir ara şeytan len beklesin dursun gitme buluşmaya dedi ama dayanamadım yine hazırlanıp gitmiştim tabi Maviş koca adayını bulunca kaçırmak olmazdı
Sonradan hatta demiştim sen bana hakaret ettin ne demek git aç karnını doyur falan diyeadam nasıl gülmüştü Aşkım o bizde şakasına söylenir heee hakaret olarakda kullananlar var ama ben o anlamda asla demem sana falan diye
Şimdi ben devamlı kullanırım ama hep o gün gelir aklıma
Geçmiş olsun canımGünaydın bacilar.Uykusuzluktan geberiyorum.oglumu doktora goturcez ona hazirlaniyorum simdi.hepinize mutlu günler. Opucukledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?