- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Tutuklanmış pislikler çok şükür ben tv de bakmaya dayanamadım oradakilerin soğuk kanlılığına yuh diyorumArabaya binip küfürlü konusuyorlarmis sonra şoför bayan var arkadaşlar demiş tmm deyip susmuşlar o sırada bayan inmiş. Oğlanın gözükmeyen tarafına omzuna biri vurmuş dönmüş tabi rahatsız ediyolar dilsizim anlaminda kulanı ağzını gösteriyor vayy anam hakaret etmiş sanmışlar sebeb bu
Günaydın canim nerelerdesin nasilsingünaydınnnnn.
Ligi anlida izledim ben abisi bağlandı dediki ortada koltukların önünde dikilen bir oğlan var oda kimse kalkmayacak diye engel olmus ama yinede en az 4 erkek var sadece arkada durdurabilirlerdi en çokta ona bozuldumTutuklanmış pislikler çok şükür ben tv de bakmaya dayanamadım oradakilerin soğuk kanlılığına yuh diyorum
İnsanlar ne kadar korkak olmuş herkes bi araya gelse bunlar yaşanmazdı en son kocası tarafından öldürelen zavallı kadının da güya 4 tane erkek var orada yeminle orda kadın olsaydı kafasına indirirdi bişeyler
Hadi gözün aydın cumaya kadar sisliginde iner herhaldeBen regli oldum demismiydimm
Ligi kim kızLigi anlida izledim ben abisi bağlandı dediki ortada koltukların önünde dikilen bir oğlan var oda kimse kalkmayacak diye engel olmus ama yinede en az 4 erkek var sadece arkada durdurabilirlerdi en çokta ona bozuldum
akşam cok yogundum giremedim,az zamanım oldu ya spor yapaccaktım ya buraya takılacaktım.bende spor yaptımGünaydın canim nerelerdesin nasilsin
Kız niye vuruyon şimdi halbuki ne özlemiştim senimalipina ada81 yerim lan sizi yerim
Esra_4378 kuzum geldim menülerine her zaman yorum yaparım ben
Floweroflife ortim benim önce öpeyim
Sonra da canım bisküvi istiyor dediğin için
O kadar kalori yakıyorsun akilli dur
Dur bi daha öpeyim
YaKaMoZz-z
matematik61
Akıllı durun kuzularım emi
saydin78 kuruyemişi gündüz ye
M meleggim senin süt niye hep zararlı şeyleri çekiyor, tamam diyeti hafiflettin ama kek sağlıklı değil
@MiuLego usutme mapus damlarinda
Whiteblacklife kuzumm
@eflalim kuzum
Müge anlı yaaLigi kim kız
Canimmmm ya hoşgeldin yaa ozlettin ya modumuz düşmüştü sankim ama diyete arkadasliga tam gaz devammalipina ada81 yerim lan sizi yerim
Esra_4378 kuzum geldim menülerine her zaman yorum yaparım ben
Floweroflife ortim benim önce öpeyim
Sonra da canım bisküvi istiyor dediğin için
O kadar kalori yakıyorsun akilli dur
Dur bi daha öpeyim
YaKaMoZz-z
matematik61
Akıllı durun kuzularım emi
saydin78 kuruyemişi gündüz ye
M meleggim senin süt niye hep zararlı şeyleri çekiyor, tamam diyeti hafiflettin ama kek sağlıklı değil
@MiuLego usutme mapus damlarinda
Whiteblacklife kuzumm
@eflalim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?