Hiç beklemiyoruk dumura uğradıkŞimdiiiiii
Lan kaptan @MiuLego
@CocoChanelmademoiselle
Siz benim habersiz bırakıp gideceğimi mi düşündünüz
Gunaydin canim cok gecmis olsun babana tam mesajı bulamadım dun maphusta idim malum tez gecer Insallahtelafi edersin sen kuzum, bende öyle yapıştı kaldı aynı kilodayım bakalım yarına ne olacak, sporda yapamıyorum ama inceldiğimi hissediyorum , bu nedenle iyi tarafından bakalım
malipina @ada81 yerim lan sizi yerim
Esra_4378 kuzum geldim menülerine her zaman yorum yaparım ben
@Floweroflife ortim benim önce öpeyim
Sonra da canım bisküvi istiyor dediğin için
O kadar kalori yakıyorsun akilli dur
Dur bi daha öpeyim
@YaKaMoZz-z
@matematik61
Akıllı durun kuzularım emi
@saydin78 kuruyemişi gündüz ye
@meleggim senin süt niye hep zararlı şeyleri çekiyor, tamam diyeti hafiflettin ama kek sağlıklı değil
@MiuLego usutme mapus damlarinda
@Whiteblacklife kuzumm
@eflalim kuzum
hehehehehPortakal portakal bacak demektir
Canim miu yu esofmanli şevket hoca yaptin
Hoşgeldin canım yok gelmedi henüz yarına bitiyor galibaGeldi mi kaptan
günaydın aebencim.hatırladınmı beni
nasılsın canım
Dağınık takılıyodum abla genelde bdvde yazıyodum.2009da arkadaşlar vardı sonra hepsi dağıldı gitti ben de ara ara girip konulara yorumlar yazıyodum o kadarHoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermeler
90 dışında nerelerdeydin mali
Günaydın canım bugün daha iyisindir inşallah
Günaydın canım
Günaydın canım dün menumu istedin sonra kayboldun
Günaydın canım
Günaydın bacilar.Uykusuzluktan geberiyorum.oglumu doktora goturcez ona hazirlaniyorum simdi.hepinize mutlu günler. Opucukledim.
Tutuklanmış pislikler çok şükür ben tv de bakmaya dayanamadım oradakilerin soğuk kanlılığına yuh diyorum
İnsanlar ne kadar korkak olmuş herkes bi araya gelse bunlar yaşanmazdı en son kocası tarafından öldürelen zavallı kadının da güya 4 tane erkek var orada yeminle orda kadın olsaydı kafasına indirirdi bişeyler
Ben regli oldum demismiydimm
Günaydın ballarim içim şişti buraya yazamayincahepiciiinizi en sulusundan öpüyorum
Çok yazmak istiyorum ama iş var, gelecem ben kaybolmayin bi yere
Çok geçmiş olsun kuzuya
Rabbim şifalar versin ....Aminnn
Valla ben o an orada olsaydım kesin dayanamaz araya girer o dördünün hakkından gelemesemde bir kaç tane sağlam indirirdim
Eşime hep diyorum zaten bir gün beni karakoldan toplarsan kesin bir kavgaya müdahale ettiğim için olacaktırhele bir de ortada gücü karşısındakine yetmeyen biri varsa ( çocuklarda özellikle benim şalterler atıyor ) kendim zarar göreceğimi bilsem de müdahale ederim
Hadi gözün aydınsanırım bu ay biraz terginlik yaşadın bukadar sevindiğine göre
Hadi geçmiş olsun kuzuminşallah bir daha yaşamazsınız
Kolay gelsin sanabende hesapta ütülerime girişeceğim Neyse bismillah diyeyim başlayayım yoksa o ütüler ebedi bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?