Hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyor diyethepfit
Cutemom007 hoş geldiniz kızlar
Sagol canim yok hamilelik korkusu degil cumaya az kaldi inecek sislik diye cook sevindimÇok geçmiş olsun kuzuya
Rabbim şifalar versin ....Aminnn
Valla ben o an orada olsaydım kesin dayanamaz araya girer o dördünün hakkından gelemesemde bir kaç tane sağlam indirirdim
Eşime hep diyorum zaten bir gün beni karakoldan toplarsan kesin bir kavgaya müdahale ettiğim için olacaktırhele bir de ortada gücü karşısındakine yetmeyen biri varsa ( çocuklarda özellikle benim şalterler atıyor ) kendim zarar göreceğimi bilsem de müdahale ederim
Hadi gözün aydınsanırım bu ay biraz terginlik yaşadın bukadar sevindiğine göre
Hadi geçmiş olsun kuzuminşallah bir daha yaşamazsınız
Kolay gelsin sanabende hesapta ütülerime girişeceğim Neyse bismillah diyeyim başlayayım yoksa o ütüler ebedi bitmez
Hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyor diyet
Hosgeldin kuzummmHoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyor diyet
Ben benn
kızlar spor gruplarını bende göremedim, yayınladımı bilmiyorummiu bugünde okuldadır
yarına çözer bu işi @MiuLego
miu banlandımı nolduiki gün gelemedim kaptanı kim yedi doğru söyleyin
Benden de aynı kilom sureklı artıyor regl oldum sıslık diyorum ama yapıştı sanki ikinci gunun bugun duse duse 61.7 ye dustu gecen haftaya gore 1 kilo artı güya dikkat ediyorum bu haftavallaa çok düzenli degil makbuş
çok stresli bir hafta
Dukan atağı gibi bişey mikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özellikle ağalar listedekiler son 3 gün nasılız??hadi atak yapalım..
Sagol cnm HoşbuldumHosgeldin kuzummm
şimdi şöyleki hani hep perşembeye yaptıgımız son kozlar varya bu sefer perşembeye bırakmayalım.karbonları şimdiden keselim.moralleri fulleyelim dereceye kilitlenelim ateşşşşşşşşşşşşşşDukan atağı gibi bişey mi
Hoşgeldin kuzum geçmişler olsunHoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyor diyet
Ama ben karbonsuz besleniyom nasıl yapcamşimdi şöyleki hani hep perşembeye yaptıgımız son kozlar varya bu sefer perşembeye bırakmayalım.karbonları şimdiden keselim.moralleri fulleyelim dereceye kilitlenelim ateşşşşşşşşşşşşşş
ooo eski dostlar
aaaa eddorassss hoşgeldinnnnnnnnn
vay vay kk da yaşlanmışız biz yahu , naıslsın
bu hafta yine yine yine derece yapalımHoşgeldin kuzum geçmişler olsun
Canın bazukayla vurulmak istiyo sanırımbu diyetten yapalımmı
sana kerimcandan bi parça armağan ediyorummmmCanın bazukayla vurulmak istiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?