Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah sabah gidip alamadim dun orda kalmış yaaaa diyet yaotigimi soylemedim

Sen diyete başla hele alma işini kaptanlar düşünür
Bugün niyetliyim hatta önümüzdeki 1 hafta nasip olursa borçları ödüycem ardından bir hafta mola ama o molada sağlıklı beslencem ardından yine oruç bu şekilde inşallah bitiririm borçları

Aaa bugün iyimisin canim toparla bugün ins. Güzel sağlıklı birşeyler ye diyecektimki bugünkü menü gayet guzel

Selam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar

Söyleme zaten çocuğu tarticam de, inansın inanmasin boşver
Içimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptal

Canım kaptan yarın geliyor, yarın ilk sayfadaki bilgileri doldurarak kaptanimiza @MiuLego özel mesaj at

seni bi hatırlıyorum safronbolu ile ilgili demekki sevdigini yazmışsın
ne güzel istediign yerde yaşıyorsun
eşimin arkadaşıda çok begeniyor orayı

anneye allah rahmet eylesin ablacım bol sabırlar sanada
inş bir gün yolumuz düşerse neden olmasın

bugün kahvemi içemedim henüz
ayy bende bi kere magazaya gittim.bi mont begendim tabi basenli olunca ben mantodan tümden kilolu duruyordum,bi manto begendim 40 bedeni kalmış sadece denemek istedim salak adam dediki o size olmaz.siz verin olmazsa olmasın dedim veee cuk oldu adam şok ben iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…