- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
MerhabaSelam kizlar
Sabah sabah gidip alamadim dun orda kalmış yaaaa diyet yaotigimi soylemedim
Bol su iç
Hosgeldiniz
Hoşgeldiniz
Artidayim dedin diyeoyyy gel buraya ben de seni özledim canım benimmm
Hoş buldum daktirimmenülerin süperdi takip ediyom seni
Hosgeldiniz
Aaa niye mod düşüyormuş cumaya ne kaldı surda
Ama ama benim gittiğimi düşünmüşler esram
Kiymetlimisss bırakma eltinde
Ben pro yapıyorum bana katılan var mi
17 'sinde gelecekben de yoktum dün
Teşekkür ederim, gidemedim daha
Hoş buldum canim
Bugün niyetliyim hatta önümüzdeki 1 hafta nasip olursa borçları ödüycem ardından bir hafta mola ama o molada sağlıklı beslencem ardından yine oruç bu şekilde inşallah bitiririm borçlarıSen diyete başla hele alma işini kaptanlar düşünür
Canımm sizlere döndümm lakin haftaya malum pazartesi diyete de döneceğimmnasılsın?
kilo almamışsın sanırım
diyete devam mı döndün mü?
Sabah sabah gidip alamadim dun orda kalmış yaaaa diyet yaotigimi soylemedim
Sarı Papatyammm hoşbldukk balımm
Aaa bugün iyimisin canim toparla bugün ins. Güzel sağlıklı birşeyler ye diyecektimki bugünkü menü gayet guzelBurada kızlar iki gündür migren ve baş ağrısı ile geziyorum, dün çok kötüydümdünkü menü (Menü denirse)
10:00 gibi 1 tane haşlanmış patates
Sonra midem bulandikca bi lokma ekmek bi lokma peynir şeklinde gitti tüm gün
Spor tabi ki yok
günaydın sekerler
herkese merhabalar
Miuuuuum canım, kuzumu ozledim
@Portakal Sulu Ordek morticanım sana da günaydın cankuş
hepfit kuruyemiş yemicem artik gunduz bile olsa
kuslar cicekler tüm canlilar herkeslere günaydın
bizde seni ozledik bitanemSarı Papatyammm hoşbldukk balımmözlemişimmm güzelim sizlerii
Aaa bugün iyimisin canim toparla bugün ins. Güzel sağlıklı birşeyler ye diyecektimki bugünkü menü gayet guzel
Vallah hep aklımdasınızz canımm benim de malum hallerimm değişen bir şey yok lakin saldım çayıra mevlamm kayıra yaptım genebizde seni ozledik bitanemiyiki geldin zeytin gozlum
Içimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptalSöyleme zaten çocuğu tarticam de, inansın inanmasin boşver
Canım kaptan yarın geliyor, yarın ilk sayfadaki bilgileri doldurarak kaptanimiza @MiuLego özel mesaj atSelam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar
oo sninkilerde kocaman olmuş.
zaman su gibi geçiyo valla.
yok annemler düzcede.
daha doğrusu annem rahmetli oldu 2011 de.
abim ablam yeğenlerim var.
karabükte oturuyodum.
ama evlendiğimden beri hep safranboluya taşınmaktı hayalim.
çok seviyorum burayı.
gelirseniz gezmeye beklerim banucum
ayy bende bi kere magazaya gittim.bi mont begendim tabi basenli olunca ben mantodan tümden kilolu duruyordum,bi manto begendim 40 bedeni kalmış sadece denemek istedim salak adam dediki o size olmaz.siz verin olmazsa olmasın dedim veee cuk oldu adam şok ben iptalIçimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?