Içimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptal
Böyle patavatsiz satıcılarda oluyor ama akrabanın söylemesi başka bir koyuyor yabugün kahvemi içemedim henüz
ayy bende bi kere magazaya gittim.bi mont begendim tabi basenli olunca ben mantodan tümden kilolu duruyordum,bi manto begendim 40 bedeni kalmış sadece denemek istedim salak adam dediki o size olmaz.siz verin olmazsa olmasın dedim veee cuk oldu adam şok ben iptal
bugün kahvemi içemedim henüz
ayy bende bi kere magazaya gittim.bi mont begendim tabi basenli olunca ben mantodan tümden kilolu duruyordum,bi manto begendim 40 bedeni kalmış sadece denemek istedim salak adam dediki o size olmaz.siz verin olmazsa olmasın dedim veee cuk oldu adam şok ben iptal
Inş. O güzel günler hiçte uzak degilAyyy canım boşver. Bak benim görümcem dünya iyisidir ama kilo konusunda benimle yarışır. He de geç, biz kendimiz için zayifliyoruz
Tamm cnm oyle yapayimCanım kaptan yarın geliyor, yarın ilk sayfadaki bilgileri doldurarak kaptanimiza @MiuLego özel mesaj at
merhaba canım kaptanımız şuan yok ama iletmemi istedi şuan takım çook kalabalık bu yüzden kişi alımını durduk belli süre diğer takımlara müracaat yapılabilir denildi keyifle kilo verme dileğiyleSelam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar
Hi tmm o zamnmerhaba canım kaptanımız şuan yok ama iletmemi istedi şuan takım çook kalabalık bu yüzden kişi alımını durduk belli süre diğer takımlara müracaat yapılabilir denildi keyifle kilo verme dileğiyle))
toparlarsin sen kuzucumVallah hep aklımdasınızz canımm benim de malum hallerimm değişen bir şey yok lakin saldım çayıra mevlamm kayıra yaptım gene
Canim nasilsin eksiler nasilmerhaba canım kaptanımız şuan yok ama iletmemi istedi şuan takım çook kalabalık bu yüzden kişi alımını durduk belli süre diğer takımlara müracaat yapılabilir denildi keyifle kilo verme dileğiyle))
Sağol canim sanadaHi tmm o zamn
Grubu aktif gorunce katilmak istemistim ama kismet artik
Size iyi zayiflamalar :)
canım bugün regli oldum cumaya ne giderse fena şişmiştim ... senin nasıl ?Canim nasilsin eksiler nasil
Ben gidemiyom valla
yanlış hatırlamıyorsam sizde takıma girmek için kaptanı bekliyorsunuz şuan kaptanımız yeni gelen arkadaşlara iletmemi istedi takımda kişi sayısı fazla bundan dolayı belli bir süre yeni kişi alımını durdurduk.. diğer takımlara müraacaat yapıla bileceğini söyledi.. keyfile kilo vermeler ...Günaydınnnlarrr
Ay siz nasıl böyle geç uyuyup erkenden uyanıyosunuz kiz cin misiniz
Ben 3 küsurda uyudum az önce uyandım.
Bence psikolojik baskı, nefsi müdafa sayılabilirBenimde ütüler yalan oldu
Bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi
Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık
Ütüler yine kaldı akşama
Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum
Aynen
Orayı karıştırma
O göbikler basenler yüzünden buradayız çoğumuz
Çok şükür eksideyim ama beslenmemde iyi öyle açlık krizleri falan cekmiyorumda nefisle imtihan zorcanım bugün regli oldum cumaya ne giderse fena şişmiştim ... senin nasıl ?
tesrkkur ederimmmHoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermeler
90 dışında nerelerdeydin mali
Günaydın canım bugün daha iyisindir inşallah
Günaydın canım
Günaydın canım dün menumu istedin sonra kayboldun
Günaydın canım
aay diyodum o neydi yaa bu parcayi hatirlayamiyodum aksam adinida unuttum sabah gorunce benGünaydınn kızçeler mutlu bir günn huzur diliyorum
kiz bu ne bu nasil sarki
Sarkilarda degisti beeebutun uyananlara gelsin
banu gunaydin nasilsin bi sure birlikte zayiflamistik 80 90 arasi topikteydi sanirim burdasin dimiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden uyandım ama ancak buraya yazmaya fırsatım oldu
Bİraz evvel aç karnımı da doyurdum
Ay şu aç karnımı doyurma lafını ne zaman duysam yada yazsam gülüyorum kendi kendime
Eşimle tanıştığımız dönem ikinci buluşmamızdan önce sokakta deng geldiğimde ben daha kahvaltı etmedim gidip kahvaltımı yapayım duş alıp hazırlanırım demiştim de adam bana iyi hadi git aç karnını doyur da gel demişti
Tabi ben Almanyada doğup büyüdüğüm için o cümleyi ilk kez duyunca bir an bir bozuldumlen eşşek herif bana bak ne dedi diye içten içe nasıl sinir olmuştum hatta bir ara şeytan len beklesin dursun gitme buluşmaya dedi ama dayanamadım yine hazırlanıp gitmiştim tabi Maviş koca adayını bulunca kaçırmak olmazdı
Sonradan hatta demiştim sen bana hakaret ettin ne demek git aç karnını doyur falan diyeadam nasıl gülmüştü Aşkım o bizde şakasına söylenir heee hakaret olarakda kullananlar var ama ben o anlamda asla demem sana falan diye
Şimdi ben devamlı kullanırım ama hep o gün gelir aklıma
menu cok az geldi gozume meyve tuketmiyomusunuz
bu diyetten yapalımmı
ne yapacayuk dinliyorumşimdi şöyleki hani hep perşembeye yaptıgımız son kozlar varya bu sefer perşembeye bırakmayalım.karbonları şimdiden keselim.moralleri fulleyelim dereceye kilitlenelim ateşşşşşşşşşşşşşş
bazen kendimizi fazla sisko saniyoruzIçimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptal
Kizlarrr spor bildiriminde kimi etiketliyoruzAyyy anam sporunu yapanlar nerde
Ben ben ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?