Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy canım boşver. Bak benim görümcem dünya iyisidir ama kilo konusunda benimle yarışır. He de geç, biz kendimiz için zayifliyoruz

Böyle patavatsiz satıcılarda oluyor ama akrabanın söylemesi başka bir koyuyor ya

Benim de popo yüzünden çok iri olduğumu söylüyorlar. Iş arkadaşlarımdan biri 36 beden giyerken sen 40 bedensin diye tutturmuştu sanki yalan borcumuz var

merhaba canım kaptanımız şuan yok ama iletmemi istedi şuan takım çook kalabalık bu yüzden kişi alımını durduk belli süre diğer takımlara müracaat yapılabilir denildi keyifle kilo verme dileğiyle ))

Hi tmm o zamn
Grubu aktif gorunce katilmak istemistim ama kismet artik
Size iyi zayiflamalar :)

Ben gidemiyom valla

Benimde ütüler yalan oldu

Bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi

Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık
Ütüler yine kaldı akşama

Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum

Günaydınnnlarrr

Ay siz nasıl böyle geç uyuyup erkenden uyanıyosunuz kiz cin misiniz
Ben 3 küsurda uyudum az önce uyandım.
yanlış hatırlamıyorsam sizde takıma girmek için kaptanı bekliyorsunuz şuan kaptanımız yeni gelen arkadaşlara iletmemi istedi takımda kişi sayısı fazla bundan dolayı belli bir süre yeni kişi alımını durdurduk.. diğer takımlara müraacaat yapıla bileceğini söyledi.. keyfile kilo vermeler ...

Bence psikolojik baskı, nefsi müdafa sayılabilir

tesrkkur ederimmm

Günaydınn kızçeler mutlu bir günn huzur diliyorum

aay diyodum o neydi yaa bu parcayi hatirlayamiyodum aksam adinida unuttum sabah gorunce ben

Sarkilarda degisti beee butun uyananlara gelsin
kiz bu ne bu nasil sarki

banu gunaydin nasilsin bi sure birlikte zayiflamistik 80 90 arasi topikteydi sanirim burdasin dimi

salı menüsü
klasik kahvaltı ekmeksiz,cıssız
öğle 1 kase salata form biskuvi
akşam yogurtlu karnıbahar 1 hurma

spor 3 mil lesie

@malipina ada81 @ecemavi @Ausencia
menu cok az geldi gozume meyve tuketmiyomusunuz

bu diyetten yapalımmı

ne yapacayuk dinliyorum

ben de bunun yerinde olmak isterdim.

Eki Görüntüle 2095273

bazen kendimizi fazla sisko saniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…