ayy yuvarlak yuvarlak geliyorlar ben hamile bayanları görünce hemen karınlarına dokunup bebişler sevesim variş yerindede en az hasta sayısı benim ama en cok gebe bende var
Hadi ya ben aslında onu hiç beğenmedim
Duriyegül pek güzel oldu
yaaaa dogurttular beni
Dürriyegül olsun
Ay ne güzel her telden var burada daktirimizda varmışaile hekimi.
aaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina ada81 hepfit @Bonus Nare83 ada81 .................................
iş yerindede en az hasta sayısı benim ama en cok gebe bende var
Vayyy çok güzelMenüm
Sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
Domates peynir 7 zeytin
Maydanoz tere roka
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Ara 16.30
1 mandalina 5 badem
Akşam 19.00
Yarım tavuk göğsün den salata
1 kase domates çorba
2 litre su
1 litre maydonoz limon kaynatılmış su
Gece
Pul biber limonlu yoğurt
Spor
3 mil leslie
30 dkk bölgesel hareket
@Ausencia @Ytmzada81
Ve tüm 7. Takım
ben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....ayy yuvarlak yuvarlak geliyorlar ben hamile bayanları görünce hemen karınlarına dokunup bebişler sevesim var
Teşekkürler kuzumVayyy çok güzel
resmen çocuğun geleceğiyle oynadıkDuriyegül pek güzel oldu
ben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....
bu arada teste 2.cizgi hayalet gibi olsa bile pozitiftir.
benim oğlanda teste bakttım yok dedim attım kenara sonra çöpe atayım diye elime aldım ışığa denk geldi sanki orda bi çizgi daha var,eşime sordum sence burda kaç çizgi var 2 gibi dedi şimdi kendileri 7 yaşında
aaaa kızlar tabi siz beni tanımıyorsunuz.bende gebelik virusu var hemen bulasıyor,bi kere bulundugum takımda aynı anda 4 kişi gebelikten ayrıldı.
buraya başladıgımdan bu yana 4 kişi ayrı zamanlarda gebelikten ayrıldı.
dün gecede kendimi hamile gördüm rüyamda demekkiiii aramızda yeni bir gebe var hadi bileleim bakalım bu kim?
malipina ada81 hepfit @Bonus Nare83 ada81 .................................
Çok pişmanımresmen çocuğun geleceğiyle oynadık
Kaç beben var cnm
ay benn olmiyim yaaaaa
reglimeee 2 gün var benimde
ama içimde bir kıs dogurmaaaa istegi var ne yalan söylüyüm
ama hayat şartları zor olmaz artık
nayn..ay yapaılacak çok espürük varda elit kişiliğim izin vermiyo dermişimmmmOoo daktırım 4. Geliyor olmasin
Gül'ü sen kondurdun
bende çok seviyorum o kokuları mis misben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....
bu arada teste 2.cizgi hayalet gibi olsa bile pozitiftir.
benim oğlanda teste bakttım yok dedim attım kenara sonra çöpe atayım diye elime aldım ışığa denk geldi sanki orda bi çizgi daha var,eşime sordum sence burda kaç çizgi var 2 gibi dedi şimdi kendileri 7 yaşında
Tam olsun dedimGül'ü sen kondurdun
Ada bi kardeş yapaydin keşke yabende çok seviyorum o kokuları mis misşükür sebepleriiiiiiii
maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmişben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm
bayram hediyesi ne güzel.bende çok seviyorum o kokuları mis misşükür sebepleriiiiiiii
maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmişben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?