Amin cnm insan hissediyor bende bi gün oturuyorum daha regl olama 1 hafta falan var bi ağlama geldi dedim benim bebeğim olacak hissettim resmen yabende çok seviyorum o kokuları mis misşükür sebepleriiiiiiii
maşallah oğluşuna izini belli etmeden gelmişben kızıma reglimin 13 gün gecikince öğrendim bir bayram sabahı eşim namaza gitti ben namaz kıldım dua ettim tam geri yatacaktım kiii bişey beni dürttü kalk test yap diye 3 gün önce yapmıştım negtifti çünkü kalktım test yaptım ve çizgiler göründüüü Rabbim isteyen herkese versin çok duygulandımmm
yok canım sabrım yok geçti bendenTam olsun dedim
Ada bi kardeş yapaydin keşke ya
hemde ne hediyeeee eşim kan değerlerime gün içerisinde 100 defa bakıp kızımı o değerlerle seviyordu hahahahabayram hediyesi ne güzel.
doğuyor içimize Rabbime şükürAmin cnm insan hissediyor bende bi gün oturuyorum daha regl olama 1 hafta falan var bi ağlama geldi dedim benim bebeğim olacak hissettim resmen ya
Aynen cnm çok şükürdoğuyor içimize Rabbime şükür
amin aminAynen cnm çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
Vallahi pirincli 1 tane 1 birtane bulgurlu saatlerim sizinle.uyuşmuyor cano o yüzde yazmıyorum ama yatmadan 4 saat önce yemek.olayı ara öğünler bitiyor sadece su iciyorumMenü maşallah bomba
Dolma bulgurlu inşallah(diyene bak)
Öğün saatlerini de yaz bi dahakine kuzum kaptan ister çünkü
Afiyet olsun
Turkanmiydi cnm o hamilemiymisamin amin
yok canım daha belli değil kan testi yaptıracamışTurkanmiydi cnm o hamilemiymis
Sende mi gebesinDiyet grubu oldu gebelik grubu
Merak ettik onudayok canım daha belli değil kan testi yaptıracamış
O gobus yokmu o gobus bendede varYook.beybisi değilim. Gebe gibi gobus. Var
Hiç görmedik ikinci çizgiyi.ben bebeklere bitiyorum kokulu kokulu misss missss.ahanda sinyal yolladım takıma ....
bu arada teste 2.cizgi hayalet gibi olsa bile pozitiftir.
benim oğlanda teste bakttım yok dedim attım kenara sonra çöpe atayım diye elime aldım ışığa denk geldi sanki orda bi çizgi daha var,eşime sordum sence burda kaç çizgi var 2 gibi dedi şimdi kendileri 7 yaşında
Ah ah hiç sorma beybiO gobus yokmu o gobus bendede var
Sen kaç kilosun cnmAh ah hiç sorma beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?