Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

20180116_221140.webp
yine misafirlikteyim

Hosbuldum:) haberim yoktu banim kalkmis:KK70:

:KK43:

Çok merak icindeyim:)

Amin :) inşallah

Ben öyle çıkınca yok sandim:bicak:
Emin olmak istiyorum :emir_bebek:
Ayy ne heyecanlı benimki de silik çıkmıştı hatta önce tek çizgi çıkmıştıbyok sanmıştım 5dakika sonra tekrar bakayım dedim silik bi çizgi çıkmıştı. Daha küçük olduğu için silik çıkmıştı 3-4haftalık gibi bişeydi.çok heyecanlıydı. Ayy canım hayırlı olsun

:KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Sudenaz a ne oldu
Aaa büyüdü o ama ısmi dürriyegül oldu, büyüdü yarın ilk dişi çıktığı için Nevreste Nevreste pilav dökecek:kk77:
Sabanan yarim.dilim yedim :silah: hemen yaziyorum menuyu
Tahmin ettim zaten:sinirli: o sütüne söyle sağlıklı şeyler çeksin :sopa:
Kizzz hemen, mali hamile miymiş Nevreste Nevreste :skandal::skandal::skandal:
Halama gidiyorum yine.Umarim bana salata yapmamistir:confused:
Yapmıştır o salatalari ile ünlü, hâlâ unutmuyom masum salatasini:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kizlar sabh 2 dilim tb ekmegi
Aksam yarim kase yogurt çorbada var yazmayı unuttum
Onlar sağlıklı onlara bisey demiyom:KK74:
Bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek

Ara
8 badem
1 turk kahvesi

Aksam
1 adana
7 parca ciger bool salata
1 parca lavas ekmek (serce parmagi kadar )

2 lt su icildi.. @Ausencia @MiuLego
Ortimmm @kelebekolacam
Mortim @MiuLego ve malipina malipina
Ada m kan yapmış, benimde zorlamam lazım kendimi:ıslık:
Anam benim ban kalkmış :deli:
Sabahtan beri etiket yapiyom sana:KK34:
InşaAllah canım bidaha kek yok :oops:
:KK60:
Dün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum :duduk:
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam :KK49:
Ay heves ettim :skandal:istiyorum :skandal:
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin:deli::deli:
Aaaa silikse vardır, hayırlı olsun:KK37:
Gelemiyomki kuzu karnelerle ugrasiyoruz notlar falan bittim valla
Oyy kolay gelsin, müdür le aran nasil:confused:
Merhabalar :) beni tanıyanlara selam olsun. Tanımayanlara da selam olsun :) tanımayanlar için bi spoiler geçeyim. İzne ayrılmıştım baya önce bu takımda. Tabi o zaman genç idim zayıf idim yok yok yalan, hiç zayıf olmadım :KK45: ama baya kilo verdiğim doğrudur. Tabi köprünün altından çok sular aktı ve ben verdiğim tüm kiloları aldığım yetmezmiş gibi bi de üstüne ekstradan kilo aldım. Ve bu sürece dur bile demedim gece gündüz demeden sürekli bir şeyler atıştıran birine döndüm, ta ki somut olarak görene ve dank edene dek! O kadar kilo aldın somut olarak görmen aylar mı aldı diyenlerinizi duyar gibiyim :KK48: valla aşk adamın gözünü kör edermiş. İmza yemek yemeye aşık kız :)) Hasıl kelam takıma geri döndüm listede gözüm yok şuracıkta beni de görürseniz bana yeter cancağızlarım :KK51:
Selam hoşgeldiniz
Oda minik kacamagmdi :oops::confused::ıslık::KK53:
Küçültme kaçamakmis :confused: 1 bisküvi yedi diye Floweroflife Floweroflife ne çekti ona sor :KK53: küçük kaçamak yok:sopa:
hepfit hepfit begene begene geliyorrrrr :KK66:
Çocuk izin vermedi anam:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X