Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şükür canım yorgunum bugün azcık.
Hayırdır ne inşaatı ?
Bir yer kiraladık restoran yapmak için ama içi harabe, bi de yer iyi, kira uygun diye kabul ettik ama tadilat yapmak gerek.
Ben de ona yardım ediyorum iki gündür, fayans kırma, bugün de tavanlarda rutubetli yerleri kazıdım, iki ay böyle gidecek..
Sen neden yorgunsun?

Aaa büyüdü o ama ısmi dürriyegül oldu, büyüdü yarın ilk dişi çıktığı için @Nevreste pilav dökecek:kk77:

Tahmin ettim zaten:sinirli: o sütüne söyle sağlıklı şeyler çeksin :sopa:

Kizzz hemen, mali hamile miymiş @Nevreste :skandal::skandal::skandal:

Yapmıştır o salatalari ile ünlü, hâlâ unutmuyom masum salatasini:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Onlar sağlıklı onlara bisey demiyom:KK74:

Ada m kan yapmış, benimde zorlamam lazım kendimi:ıslık:

Sabahtan beri etiket yapiyom sana:KK34:

:KK60:

Aaaa silikse vardır, hayırlı olsun:KK37:

Oyy kolay gelsin, müdür le aran nasil:confused:

Selam hoşgeldiniz

Küçültme kaçamakmis :confused: 1 bisküvi yedi diye Floweroflife Floweroflife ne çekti ona sor :KK53: küçük kaçamak yok:sopa:

Çocuk izin vermedi anam:KK70::KK70::KK70::KK70:
Oyyy biz olmayan kuzunuda severiz valla yesinler onuuu :KK70::KK70:

Sen atlatirsin ki:KK37:

Bir yer kiraladık restoran yapmak için ama içi harabe, bi de yer iyi, kira uygun diye kabul ettik ama tadilat yapmak gerek.
Ben de ona yardım ediyorum iki gündür, fayans kırma, bugün de tavanlarda rutubetli yerleri kazıdım, iki ay böyle gidecek..
Sen neden yorgunsun?
Kuzu sen çok pis kalori yakiyorsun:KK73:
Güzel beslenirsen bu iki ayda hedefe varirsin:KK73::KK73::KK73::KK73:

Sen neden yorgunsun?

Aaa ne güzel kendi yeriniz olacak.
Allah kolaylık versin canım.
Kiloları verip restorantta geri almayasin heee (: (: (:
Benim okul günüm yoğun geçiyor canım sabah erken düşüyorum yollara öyle işte...

Aaa büyüdü o ama ısmi dürriyegül oldu, büyüdü yarın ilk dişi çıktığı için @Nevreste pilav dökecek:kk77:

Tahmin ettim zaten:sinirli: o sütüne söyle sağlıklı şeyler çeksin :sopa:

Kizzz hemen, mali hamile miymiş @Nevreste :skandal::skandal::skandal:

Yapmıştır o salatalari ile ünlü, hâlâ unutmuyom masum salatasini:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Onlar sağlıklı onlara bisey demiyom:KK74:

Ada m kan yapmış, benimde zorlamam lazım kendimi:ıslık:

Sabahtan beri etiket yapiyom sana:KK34:

:KK60:

Aaaa silikse vardır, hayırlı olsun:KK37:

Oyy kolay gelsin, müdür le aran nasil:confused:

Selam hoşgeldiniz

Küçültme kaçamakmis :confused: 1 bisküvi yedi diye Floweroflife Floweroflife ne çekti ona sor :KK53: küçük kaçamak yok:sopa:

Çocuk izin vermedi anam:KK70::KK70::KK70::KK70:[/QUOTE
Aaa düriyegül e daha altın takamadan diş çıkarmış, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , yarın da mürvetini götürüz
:rolleyes::rolleyes:
Bisküvi no baby no. 1 minik kaçamak 400 gramm ona göre, benden ders alın düşmeyin bu batağa

Sen atlatirsin ki:KK37:

Kuzu sen çok pis kalori yakiyorsun:KK73:
Güzel beslenirsen bu iki ayda hedefe varirsin:KK73::KK73::KK73::KK73:
Ben de öyle düşündüm ama sabah tartı bana gülmedi, yazık ya bana bir hevesle atladım tartıya ne göreyim Nur topu gibi +400 gram, bugün cıs cos yemedim sabaha bakalım ne olacak

Back
X