ya senin şu profil fotonu gördükçe severken parçalayasım geliyor yaaaaaaaaaaaaaaaa
olsun kesin olsunOlabilir
aşırı cidden her baktğımda aynı his geliyor banacok tatlı dimi
Ooo sado mazoya senin şu profil fotonu gördükçe severken parçalayasım geliyor yaaaaaaaaaaaaaaaa
keşke benim olsaolsun kesin olsun
aşırı cidden her baktğımda aynı his geliyor bana
Mium ya ben yine ederm ins ama haftaya bu gun memelekete gidicem ve özlediğim okadar cok yemek varkikuzu gördüm menülerini çünkü.. olmadı.. aus zaten yorumlamıştı.. tamam daha geniş diyet yapacaksın ama cıks kaçamaklarla dolu menülerle olmayacak anlaştık mı? cumaya 2 gün var kocaman
sağlıklı besinlerle doyarak aç kalmadan geçir
az da olsa eksi gelir
-200 gelsin yeter ki bize
yttim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cuma eksi ile geliyor musun sen onu de hele bana
eveetttttttttttttttttOoo sado mazo
kaptanım kalben yanımızda oluyor zaten
keşke aminnnnnnnnnnnnnnkeşke benim olsa
Bu hafta eksiler artı oldu hep neden ki miu sen yoktun hep ondan oldu bunlar stres üzüntü karıştı valla
kararında yeMium ya ben yine ederm ins ama haftaya bu gun memelekete gidicem ve özlediğim okadar cok yemek varkiben memlekketede yine dikkat etmeye caliscam ama yine belki +1le doneblrm
Ama soz dönüşte süper bi diyete girecem
Ay olur mu acaba olsun çünkücikar, kaslar odem yapar kuzum
Sağol canım .... senin de az kalmış. Dogur gel de diyet yapak yarisalim gi.İyi günler ausum...iyi günler beni tanıyan arkadaşlarım..tanımayanlara da selam olsun...
Ausum beni biliyosun kk demek diyet demek 7.takım demek benim için..Homini qirtlak yediyim için buralardan kaçar oldum...ama az kaldı Allahım izniyle...şu doğumu atlatayım sütü yoluna koyayım en geç nisan 1 buradayım...hepinizi sağlıklı beslenmeyi çok özledim...Allah kavuştursun hayırlısıyla...
@vorones verom senin bebiş de gelmiş.hoş gelmiş...Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin...
Tamam sozkararında ye
miden doyana kadar ye gözün doyana kadar değil
o zaman sorun yok
Evet kuzum spor hergün yapıyorum regl oldum demistim onun ödem ve şişliği maydonoz limon kaynatılmış su içiyorum suyuda çok içiyorum merak etme sen o iş bende cumaya kadar hepsi geçecek insallaheveettttttttttttttttt
kaptanım kalben yanımızda oluyor zaten
keşke aminnnnnnnnnnnnnn
konyak sen hala artı mısın? bu sabah kaçtın? detoks suyu içtin mi? spor yapıyor musun? menün nasıldı?
hemen hemen çare bulacağız.. daha ilk liste haftan canım.. liste çok önemli.. güvenimi boşa çıkarma.. bunu hemen halledelim.. benmle iletişimde kal emi kuzum..
tamammmmTamam sozdonustede soooooozzz super donecem diyete
iyi uykular minnoşO zaman yatayım da leptinim coşsun
tamam o ödem kesin inecek konyak zaten.. iner..Evet kuzum spor hergün yapıyorum regl oldum demistim onun ödem ve şişliği maydonoz limon kaynatılmış su içiyorum suyuda çok içiyorum merak etme sen o iş bende cumaya kadar hepsi geçecek insallah
Ben diyim naazzaaarrrr bunlar hepBu hafta eksiler artı oldu hep neden ki miu sen yoktun hep ondan oldu bunlar stres üzüntü karıştı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?