Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mium ya ben yine ederm ins ama haftaya bu gun memelekete gidicem ve özlediğim okadar cok yemek varki ben memlekketede yine dikkat etmeye caliscam ama yine belki +1le doneblrm
Ama soz dönüşte süper bi diyete girecem

eveettttttttttttttttt
oynakbasi34
Seni de fahri 7.takım üyesi yapalım

Her zaman gel güzel tavsiyelerini ver bize
kaptanım kalben yanımızda oluyor zaten
keşke benim olsa
keşke aminnnnnnnnnnnnnn
Bu hafta eksiler artı oldu hep neden ki miu sen yoktun hep ondan oldu bunlar stres üzüntü karıştı valla

konyak sen hala artı mısın? bu sabah kaçtın? detoks suyu içtin mi? spor yapıyor musun? menün nasıldı?

hemen hemen çare bulacağız.. daha ilk liste haftan canım.. liste çok önemli.. güvenimi boşa çıkarma.. bunu hemen halledelim.. benmle iletişimde kal emi kuzum..

Mium ya ben yine ederm ins ama haftaya bu gun memelekete gidicem ve özlediğim okadar cok yemek varki ben memlekketede yine dikkat etmeye caliscam ama yine belki +1le doneblrm
Ama soz dönüşte süper bi diyete girecem
kararında ye

miden doyana kadar ye gözün doyana kadar değil
o zaman sorun yok

Sağol canım .... senin de az kalmış. Dogur gel de diyet yapak yarisalim gi. alişim 2 aylık olma yolunda normal mi dogurcan gi. Annnna normal gibisi yok hele evde bekleyen beben varsa. Damla da küçük ki kıyamam. temizlerz tüm kilolari sağlık olsun . Benim de gene takildi kilom nisan da kaç olurum ki. Gelirsin yamacimiza allahım sağlık versin size

Yarın sabah tüm liste eksiksiz sabah kilosunu bana özel mesaj atsın

cuma günü bizim hedefimizi biliyorsunuz kızlar

cuma sürpriz kilo görmek istemiyorum

hadi bakayım

AĞA laaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kendine gel.. o tartılarda sıkıntı olanlara hemen ortak çözüm bulacağız

Evet kuzum spor hergün yapıyorum regl oldum demistim onun ödem ve şişliği maydonoz limon kaynatılmış su içiyorum suyuda çok içiyorum merak etme sen o iş bende cumaya kadar hepsi geçecek insallah

Evet kuzum spor hergün yapıyorum regl oldum demistim onun ödem ve şişliği maydonoz limon kaynatılmış su içiyorum suyuda çok içiyorum merak etme sen o iş bende cumaya kadar hepsi geçecek insallah
tamam o ödem kesin inecek konyak zaten.. iner..

sen bana sabah aç karna kilonu at özelden emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…