Oyy oyyy uyumaz canım o daha uyku düzeni anca oturur ama gündüz uykusunu çok uyuyorsa ondanda olur benim kızda öyleydi ilk başlarda hayalet caspr gibi dolanıyordum evin içindeBir bebek düşününün kıpır kıpır yerinde duramayan uyumayan
Sen gec kalmadan sahiden cocuk yap derim) cocuklari cok seviyorsun bu cok belli cok guzel bi anne olursunnn
OlurrrrrKim yiyecek pilavları bize yasak pilavBen en iyisi yumurta pişireyim
Banlı bacıları bandırma vapurunda bandıra bandıra ye beni dinleyerek banlarının banmasını bekliyorum
Evet fayans döşemeyi de biliyorum, parke de oooo ne meziyetler ne meziyetler :)
Hosgeldiiiinnnngülbem canısı ben anlamam gebelik ama
yediklerine sen hep dikkat edersin kuzucuğum
bence en en en kötü doğumla fıs diye sönüverecek o .. ödemdir.. yalancı kilodur.. asla moral bozma
nö ölökösö vör yöööööööööööööööö
eveeettt iyi ki varsınızhepfit ciğim de hem kodesten çıktı hem de hep buralardaydı kuzucum
tatlı diline kurban
kuzum sporun da fazlası zarar kaslarını zedelersin kararında olsun
inan şu son 2-3 günde sana sevgim var ya
onyüzbinmilyon kat arttı
sen ne güzel bi insansın ya
sen çok seviyom
@Portakal Sulu Ordek ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kendim uyudum
Sen hiç sana sevgim katlandı
Heee alev alev yanacam çıtır olacam benDönüşünü öyle yaptı, kilo da verdi ya ateşlendi iyice.
Gidişim sessiz ama dönüşüm muhteşem olacakkkk diye alevli alevli geldi hatun
sabah şekeri @deynepnaz nerelerdeeeeeeeeeeeeee
hiç gelmeyen boncuk gözlüEfser
tripli gel de tribine de razıyız nirdesin @Triplimelek Megi
Efser yaşıyonmu laaaa nerdesin
Beni hatırlayanlar
Abla yaaaSaç baş dökülmesi için iyi menü hande . Sen akıllanmıycan ha
Canımcım abagganuç ne bilmiyorum inşallah cıs değildirBugünkü menum:sabah zencefillo ballı su
10:00Kahvti:yulaf lapasi yedim üstüne Hindistan cevizi böğürtlen yaban mersini koydum bayağı tok tutuyor..
15:00Oglen:tavuk ızgara salata abagganuc
17:00Ara ogun:kahve yanında hurma
7:30Aksam:fırında sebze yogurt 2 kaşık bulgur
Geç uyuduğum için salatalık. Veya havuç yerim.ya da marul acikirsam
GünaydıııınnnnnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte benden başkasının olmayacağına zaten emindim ama yinede dayanamadım bir damlıyayım dedim
Bugün değil karga kahvaltısını etmeden resmen karga daha derin uykulardayken uyandım
Gerçi 12ye geliyordu ben yattığımda ama nasıl birşeyse uyanıp lavaboya gittikten sonra sabah oldu sandım ve mutfakta kendime daha saatte bakmadan bir Türk kahvesi yaptımTam Kahve kaynamaya başlarken dur bir bakayım saat kaç kız okula geç kalmasın dedim ve birde ne göreyim saat daha 04:00
Tabi hem kahveyi ziyan etmek olmaz hemde uykum yokken tekrar yatmayayım dedim ve kendimi buraya attım
Bir nevi nöbetçi Kaptan oldum bu gecesiz uyanınca ben tekrar az uzanırım dermişim YOk yok dayanabildiğim kadar dayanacağım olmadı bu gece erken yatarım olur biter
Hesapta dün akşam tam buraya yazacaktım hatta bir iki alıntı da hazırdı cevaplamak içino ara eşimin kuzeni aradı görüntülü kuzuyu özledim diyip duruyordum diye Tabi ben onunla konuşurken benimki hemen boşta kalan Laptoba el koydu bende biraz canım sıkkındı diye açıkçası len yerimden kalk demedim sonrasında
Bir kaç gündür kombimle ilgili sıkıntı vardı dün eşimin kombici arkadaşı geldi halletti sağ olsun ama belirtti bir daha aynı şey olursa komple kombi ve doğalgaz sistemi değişmesi gerekiyor diye
Neyse öğleden sonra tabi ben kızın yüzme kursu var diye evden çıktım ve akşam geldiğimizde ta tammmmmmm mutfak sular içinde
Korktuğumuz aklımıza geldi ve biz yokken kombi yine su akıtmış tabi parkelerimde kabarmış falan derken biraz onunla boğuştuk eşimle eve gelir gelmez tabi moral de bozulunca söz verdiğim halde gelemedim
Neyse en azından sizlerin tam kadro olduğunu görmek beni sevindirdi
İnşallah çok daha güzel olur da sayfalarca geçmiş bulurum geldikçe
Çok geçmiş olsun bonusumDunden beri boynum tutulmus durumda cok sıkıntı veriyor bana ins cabuk gecer...
Su konuya baktim uyumaliyim artik..
6 sene önce annemi kaybettim..yaram derin acısı hep aynı ilk günkü gibi
Ayyyyyy banu eline emeğine sağlıkNeyse hazır el ayak çekilmişken bende şuraları bir temizliyeyim miss gibi domestosla
Günaydın kuzuHayal bu ya
karşımda kocaman bir şelale olsun köpük köpük akan o köpüklerden çıkan su damlacıkları yüzüme tazelik spreylese umuduyla her sabah pencerenin perdesin aralamak ,karışımdaki yapay taş blokların inadına pencereden eğildiğinde ise şalelenin döküldüğü yerde büyük bir havuz tüm şeffaflığı ile önüme serilse içindeki tüm taşlar balıklar bir bütünün asıl parçası uzansam tutacak kadarda üç boyutlu bir gerçekçiliği olsa.şelalenin arkasına aldığı orman heybetiyle büyüleyen kocaman bir masal kahramanı gibi bu taş blokların arasından beni kurtaran çık bu yapay taşların arasından diyecek kadar ısrarlı sıra sıra dizilen çamlar, görkemiyle büyüleyen Çınar’lar,ormanı korumak isteyen sarmaşıklar güneşinin ışık efektiyle renk değiştiren binbir tane yeşil varmış gibi seyre dalsam sanki ünlü bi ressamın fırçasından düşen bir eser gibi hayranlığımı hiç gizlemeden büyülensem .Hani bu kadar yeşil bir arda olurda hiç rahatsız etmeden o tonların bir başka tona geçişleri seyretmek ruhumu tırmalamadan bana huzuru anlatsa her renk kırılışında.Önünüze serilen yeşil halıya bastıkça o ıslak humuslu toprağın kokusu tüm kirlilikleri artırırcasına ciğerlerime dolan hava sanki bir iç temizliği için tüm hücrelerimde dolansa ya orman şakıcıları onlar yine hayatın varlığını anlatan şarkılarını söylese ormana uyan renkleriyle yüzüme tebessüm konduran kuşlar her sabah aynı serenattı sanki yeni dinliyormuş gibi hiç usanmadan dinlesek .Tüm zamanı kendini oluşumuna harcayan taşlar sertliğiyle kalbinin arasından çıkardığı dağ lalelerinin zıtlıklarında güzel olduğunu örneklerini sunsa.kelebeklerin hayatının kısalığına aldırış etmeden çiçeklere olan aşkını anlatan dansını seyretsem .gece ormana serilen çığ damlaları bir böğürtlen çalısının üzerinde sim gibi bize ışıklı bir gösteriyle lezzetlerini sunsa.inceden sizi rehabilite eden o ses yanına çağıran o essiz ses gelde dinle diyen bir dere eğilip yanında oturup onu dinlesem sanki rehabilite etmek istercesine anlattığı şey aslında sadece huzur olsa kendinden örnekler verircesine hayata tutun dersini taşların arasından yosunların hayata tutunuşunu bana seyretirsin onların suyun akış yönü değiştikçe nasıl manevralar yapılır onu göstersin. bana dokun bırak ellerinin üzerinden akıp gideyim desin senin sıkışmış o gönlünü damlarıma bırak onu okyanuslara götüreyim desin.
Böyle bir gün olması dileğiyle günaydın
Efser.
Tamamdır kaptanim nasil uygunsa artiksmykmy kuzum yarın sana özelden yazacağım.. öncesinde birkaç görüşme yapmam gerek :)
Bizi unutan efserBeni hatırlayanlar
Beni unutanlar
Hiç tanimayanlarBeni hatırlayanlar
Beni unutanlar
Koz salata sanirimCanımcım abagganuç ne bilmiyorum inşallah cıs değildir
Değilseeeeee
Menü harikaaaa
Öğlene kadar sana geri dönüş yapcam inşallahTamamdır kaptanim nasil uygunsa artik
Geçmiş olsun canım neyi var kuzununGunaydin canlar
Benim hastalik mesaisi dun gece yine basladi
Kizim yine hasta
Deliricemm
Tamam kaptanim bu arada gecmis olsunÖğlene kadar sana geri dönüş yapcam inşallah
Yoo gayet iyi olur hatta peynir daha fazla yiyebilirsinHayırlı Sabahlar Günaydın
Dün malumunuz niyetliydim fakat o kadar kötü oldum ki hiiiç biley yiyemedim mide bulantımdan çünkü sahur yapmamıştım fena çarpıldım. Çok halsiz oldum Kuran bile okuyamadım kafamı veremedim.
Bugün içinde sahur yapayım diye akşamdan niyetimi almıştım. Ama gel gelelim benim yumurcak vakitsiz uyandı ve kalkamadım. Velhasıl kelam bugün niyetli olamayacağım.
Şimdi kahvaltı yapcam.
Çayı zaten şekersiz içiyorum.
2 yumurta haşlasam yeşil soğan maydanoz marul çok az peynir 7 10 arası zeytin yesem ekmek hiç yemesem nasıl olur. Yanında ikide ceviz kırsam çokmu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?