Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyy oyyy uyumaz canım o daha uyku düzeni anca oturur ama gündüz uykusunu çok uyuyorsa ondanda olur benim kızda öyleydi ilk başlarda hayalet caspr gibi dolanıyordum evin içinde
Bende öyleyim valla ya oglen 12 1de uyaniyoz

Ayyyy miu gelmiş hoş gelmiş çok özledim kız seni eksideyim kaptanım kuruvasan bişeycik yapmadı ama bak okumuşsundur daha hiç bişey yemedim ondan sonra sadece ayva yedim o kadar
Okudum canom zTen ona üzülüyorum öğün atlıyoruz yok yere. Neyse can çekmesini giderdin

Bu arada hoşbulgum çoooookkkk
Bu arada proluk sana çok mu çok yakıştı
Bir bebek düşününün kıpır kıpır yerinde duramayan uyumayan
Oy yesinler onu yaaaaa maşallah ona
seni yerim Hoşgeldin
Yi beni ördeğimmmmmm hoşbuldum beeee
Gunaydin canlar
Benim hastalik mesaisi dun gece yine basladi
Kizim yine hasta
Deliricemm
Mortim çooook gwçmiş olaun
Sen onu iyi yaparsın ki üzülme kuzucum
Hiç tanimayanlar

Koz salata sanirim
Aaaaa öyleyse harika

Ayyy miummm geriliyorum artik ya hastaliklardan

Offf yine agzi burnu tikandi yaaa
Sen dun okulda formanin kapsonlusunu beline bagla icindeki incecik penyeyle gez teneffuslerde.Artist sanki genc kiz.Sen daha 6 yasindasin ya ne bu hava.
Oyy kuzum yesinler onun havasını. Bu aralar salgın var cnm hemen hemen herkez hasta çocuklar napsın. Inşallah geçer gider

Şimdi bu yazı üzerine gunaydin falan diyemedim ne güzel yazmissin ellerine saglik

Miyusu al sana verim azcik bak bende uyuyim

Ben serviste accuk

Yoksa mide malum

İşyerinde bilgisayrı açınca yine aranızdayım

Bugğnün çarşamba olduğunuuuuu

Çok dikkatli beslenmek gerektiğiniiii

Son kozları oynama zamanı olduğunuuuu

Sıfır karbonlu tertemiz menülerle gelineceğiniii

Cuma gözümüzün nerde olduğunuuuuuu

Biliyorsunuz değil miiii

Ona göre

Oyy kuzum yesinler onun havasını. Bu aralar salgın var cnm hemen hemen herkez hasta çocuklar napsın. Inşallah geçer gider
İnsallah kuzum.Daha yeni atlatti domuz gribi benzeri biseyi.Araliksiz 1.5 aydir hastaydi.2hafta duzeldi simdi yine hasta sıpa.Bide o hastalikta bana diyoki bana bak anne yarin okula gidicem hiiiic hastasin gitme deme bana gidicem.

İnsallah kuzum.Daha yeni atlatti domuz gribi benzeri biseyi.Araliksiz 1.5 aydir hastaydi.2hafta duzeldi simdi yine hasta sıpa.Bide o hastalikta bana diyoki bana bak anne yarin okula gidicem hiiiic hastasin gitme deme bana gidicem.
Ayy maşallah ya dillerini yesinler onun. sen sıkıntı etme canım biz anneler evhamliyiz işte anlıyorum senide ama ıyi olur allahın izniyle kuzum

Ayy canim ya çok geçmiş olsun
Ay aminnnnn ağzın yeşilçay içsin
kaç yıllık atasozunude diyete uydurdunuz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…