- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Bende öyleyim valla yaOyy oyyy uyumaz canım o daha uyku düzeni anca oturur ama gündüz uykusunu çok uyuyorsa ondanda olur benim kızda öyleydi ilk başlarda hayalet caspr gibi dolanıyordum evin içinde
Okudum canom zTen ona üzülüyorum öğün atlıyoruz yok yere. Neyse can çekmesini giderdinAyyyy miu gelmiş hoş gelmiş çok özledim kız seni eksideyim kaptanım kuruvasan bişeycik yapmadı ama bak okumuşsundur daha hiç bişey yemedim ondan sonra sadece ayva yedim o kadar
Oy yesinler onu yaaaaa maşallah onaBir bebek düşününün kıpır kıpır yerinde duramayan uyumayan
Yi beni ördeğimmmmmm hoşbuldum beeeeseni yerimHoşgeldin
Mortim çooook gwçmiş olaunGunaydin canlar
Benim hastalik mesaisi dun gece yine basladi
Kizim yine hasta
Deliricemm
Aaaaa öyleyse harikaHiç tanimayanlar
Koz salata sanirim
Offf yine agzi burnu tikandi yaaaGeçmiş olsun canım neyi var kuzunun
Zamanla düzelir cnm merak etmeBende öyleyim valla yaoglen 12 1de uyaniyoz
Ayyy miummm geriliyorum artik ya hastaliklardanOkudum canom zTen ona üzülüyorum öğün atlıyoruz yok yere. Neyse can çekmesini giderdin
Bu arada hoşbulgum çoooookkkk
Bu arada proluk sana çok mu çok yakıştı
Oy yesinler onu yaaaaa maşallah ona
Yi beni ördeğimmmmmm hoşbuldum beeee
Mortim çooook gwçmiş olaun
Sen onu iyi yaparsın ki üzülme kuzucum
Aaaaa öyleyse harika
Tamam canım çok teşekkürler :)Yoo gayet iyi olur hatta peynir daha fazla yiyebilirsin
InşaAllah bacm inşaAllahZamanla düzelir cnm merak etme
Ayyy geldi geçtiTamam kaptanim bu arada gecmis olsun
Haklısın yıpratıyor handem ama Allah daha büyük dert vermesinAyyy miummm geriliyorum artik ya hastaliklardan
Oyy kuzum yesinler onun havasını. Bu aralar salgın var cnm hemen hemen herkez hasta çocuklar napsın. Inşallah geçer giderOfff yine agzi burnu tikandi yaaa
Sen dun okulda formanin kapsonlusunu beline bagla icindeki incecik penyeyle gez teneffuslerde.Artist sanki genc kiz.Sen daha 6 yasindasin ya ne bu hava.
Şimdi bu yazı üzerine gunaydin falan diyemedim ne güzel yazmissin ellerine saglikHayal bu ya
karşımda kocaman bir şelale olsun köpük köpük akan o köpüklerden çıkan su damlacıkları yüzüme tazelik spreylese umuduyla her sabah pencerenin perdesin aralamak ,karışımdaki yapay taş blokların inadına pencereden eğildiğinde ise şalelenin döküldüğü yerde büyük bir havuz tüm şeffaflığı ile önüme serilse içindeki tüm taşlar balıklar bir bütünün asıl parçası uzansam tutacak kadarda üç boyutlu bir gerçekçiliği olsa.şelalenin arkasına aldığı orman heybetiyle büyüleyen kocaman bir masal kahramanı gibi bu taş blokların arasından beni kurtaran çık bu yapay taşların arasından diyecek kadar ısrarlı sıra sıra dizilen çamlar, görkemiyle büyüleyen Çınar’lar,ormanı korumak isteyen sarmaşıklar güneşinin ışık efektiyle renk değiştiren binbir tane yeşil varmış gibi seyre dalsam sanki ünlü bi ressamın fırçasından düşen bir eser gibi hayranlığımı hiç gizlemeden büyülensem .Hani bu kadar yeşil bir arda olurda hiç rahatsız etmeden o tonların bir başka tona geçişleri seyretmek ruhumu tırmalamadan bana huzuru anlatsa her renk kırılışında.Önünüze serilen yeşil halıya bastıkça o ıslak humuslu toprağın kokusu tüm kirlilikleri artırırcasına ciğerlerime dolan hava sanki bir iç temizliği için tüm hücrelerimde dolansa ya orman şakıcıları onlar yine hayatın varlığını anlatan şarkılarını söylese ormana uyan renkleriyle yüzüme tebessüm konduran kuşlar her sabah aynı serenattı sanki yeni dinliyormuş gibi hiç usanmadan dinlesek .Tüm zamanı kendini oluşumuna harcayan taşlar sertliğiyle kalbinin arasından çıkardığı dağ lalelerinin zıtlıklarında güzel olduğunu örneklerini sunsa.kelebeklerin hayatının kısalığına aldırış etmeden çiçeklere olan aşkını anlatan dansını seyretsem .gece ormana serilen çığ damlaları bir böğürtlen çalısının üzerinde sim gibi bize ışıklı bir gösteriyle lezzetlerini sunsa.inceden sizi rehabilite eden o ses yanına çağıran o essiz ses gelde dinle diyen bir dere eğilip yanında oturup onu dinlesem sanki rehabilite etmek istercesine anlattığı şey aslında sadece huzur olsa kendinden örnekler verircesine hayata tutun dersini taşların arasından yosunların hayata tutunuşunu bana seyretirsin onların suyun akış yönü değiştikçe nasıl manevralar yapılır onu göstersin. bana dokun bırak ellerinin üzerinden akıp gideyim desin senin sıkışmış o gönlünü damlarıma bırak onu okyanuslara götüreyim desin.
Böyle bir gün olması dileğiyle günaydın
Efser.
Miyusu al sana verim azcik bak bende uyuyimOkudum canom zTen ona üzülüyorum öğün atlıyoruz yok yere. Neyse can çekmesini giderdin
Bu arada hoşbulgum çoooookkkk
Bu arada proluk sana çok mu çok yakıştı
Oy yesinler onu yaaaaa maşallah ona
Yi beni ördeğimmmmmm hoşbuldum beeee
Mortim çooook gwçmiş olaun
Sen onu iyi yaparsın ki üzülme kuzucum
Aaaaa öyleyse harika
Bi daha ugramasin insalllaaaahhhAyyy geldi geçti
Haklısın yıpratıyor handem ama Allah daha büyük dert vermesin
Kız olmaz mı seve seveeeMiyusu al sana verim azcik bak bende uyuyim
İnsallah kuzum.Daha yeni atlatti domuz gribi benzeri biseyi.Araliksiz 1.5 aydir hastaydi.2hafta duzeldi simdi yine hasta sıpa.Bide o hastalikta bana diyoki bana bak anne yarin okula gidicem hiiiic hastasin gitme deme bana gidicem.Oyy kuzum yesinler onun havasını. Bu aralar salgın var cnm hemen hemen herkez hasta çocuklar napsın. Inşallah geçer gider
Ay aminnnnn ağzın yeşilçay içsinBi daha ugramasin insalllaaaahhh
Ayy maşallah ya dillerini yesinler onun.İnsallah kuzum.Daha yeni atlatti domuz gribi benzeri biseyi.Araliksiz 1.5 aydir hastaydi.2hafta duzeldi simdi yine hasta sıpa.Bide o hastalikta bana diyoki bana bak anne yarin okula gidicem hiiiic hastasin gitme deme bana gidicem.
Hoşbuldumm@MiuLego kaptan hoşgeldin takımın seni çok özledi
Ayy canim ya çok geçmiş olsunİnsallah kuzum.Daha yeni atlatti domuz gribi benzeri biseyi.Araliksiz 1.5 aydir hastaydi.2hafta duzeldi simdi yine hasta sıpa.Bide o hastalikta bana diyoki bana bak anne yarin okula gidicem hiiiic hastasin gitme deme bana gidicem.
Ay aminnnnn ağzın yeşilçay içsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?