Soğan sarımsak vücut incelmesinde çok etkiliYeşil soğanı çok seviyorum zaten normaldede çok tüketirim ah o mis gibi kokusu olmasa birde
Ben nerdeyse evden hiç çıkmıyorum kime kokcakki
Oğlum küçük ve burda gidebileceğim biyerde yok, KK ya giriyorum bende.
Esom handenin durum farklı onu bünyesini yıllardır tanıyorum .Fazla kilo vermek sağlıklı olmadığını biliyoruz tabi ben o sebeble şu diyet bu diyet yâda detoks yapmıyorum hi detoks olarak içecek eklemek menüye o olabilir yüzüm çöksün istemiyorum
burdayımm canımmm herdaim inşallah@Bonus
Esra_4378
@Antepia27
teşekür ederim hepinizeee
DelyDoly daha sık gel lütfen
Hayal bu ya
karşımda kocaman bir şelale olsun köpük köpük akan o köpüklerden çıkan su damlacıkları yüzüme tazelik spreylese umuduyla her sabah pencerenin perdesin aralamak ,karışımdaki yapay taş blokların inadına pencereden eğildiğinde ise şalelenin döküldüğü yerde büyük bir havuz tüm şeffaflığı ile önüme serilse içindeki tüm taşlar balıklar bir bütünün asıl parçası uzansam tutacak kadarda üç boyutlu bir gerçekçiliği olsa.şelalenin arkasına aldığı orman heybetiyle büyüleyen kocaman bir masal kahramanı gibi bu taş blokların arasından beni kurtaran çık bu yapay taşların arasından diyecek kadar ısrarlı sıra sıra dizilen çamlar, görkemiyle büyüleyen Çınar’lar,ormanı korumak isteyen sarmaşıklar güneşinin ışık efektiyle renk değiştiren binbir tane yeşil varmış gibi seyre dalsam sanki ünlü bi ressamın fırçasından düşen bir eser gibi hayranlığımı hiç gizlemeden büyülensem .Hani bu kadar yeşil bir arda olurda hiç rahatsız etmeden o tonların bir başka tona geçişleri seyretmek ruhumu tırmalamadan bana huzuru anlatsa her renk kırılışında.Önünüze serilen yeşil halıya bastıkça o ıslak humuslu toprağın kokusu tüm kirlilikleri artırırcasına ciğerlerime dolan hava sanki bir iç temizliği için tüm hücrelerimde dolansa ya orman şakıcıları onlar yine hayatın varlığını anlatan şarkılarını söylese ormana uyan renkleriyle yüzüme tebessüm konduran kuşlar her sabah aynı serenattı sanki yeni dinliyormuş gibi hiç usanmadan dinlesek .Tüm zamanı kendini oluşumuna harcayan taşlar sertliğiyle kalbinin arasından çıkardığı dağ lalelerinin zıtlıklarında güzel olduğunu örneklerini sunsa.kelebeklerin hayatının kısalığına aldırış etmeden çiçeklere olan aşkını anlatan dansını seyretsem .gece ormana serilen çığ damlaları bir böğürtlen çalısının üzerinde sim gibi bize ışıklı bir gösteriyle lezzetlerini sunsa.inceden sizi rehabilite eden o ses yanına çağıran o essiz ses gelde dinle diyen bir dere eğilip yanında oturup onu dinlesem sanki rehabilite etmek istercesine anlattığı şey aslında sadece huzur olsa kendinden örnekler verircesine hayata tutun dersini taşların arasından yosunların hayata tutunuşunu bana seyretirsin onların suyun akış yönü değiştikçe nasıl manevralar yapılır onu göstersin. bana dokun bırak ellerinin üzerinden akıp gideyim desin senin sıkışmış o gönlünü damlarıma bırak onu okyanuslara götüreyim desin.
Böyle bir gün olması dileğiyle günaydın
Efser.
Günaydıııınnnnnn
Kız kombinin o şakasına bu yıl ben de uğradım rezillikti ayyy geçmiş olsun
GÜNAYDIN
Gününüz aydın olsun güzeller....
Gelemedim 2 gün ... biraz baş ağrısı , biraz yoğunluk ... derken ...
Miu cumhoş geldin evineeee .
Tüm gelenler hoş geldi .
Miu ile 2 gün içinde sürekli görüştük zaten
Göz ucu ile zaman zaman geçmişe baktım siteye girmem gerektiğinde ..
Her birinize kocamannnnn
Aile böyledir zaten . Büyükannenin başı ağrırken , ana mapustayken ... evlatların bazıları gurbetteyken :) kalanlar sırtlanır
Çok gururla kapadım sayfamızı hep .
Elinize emeğinize gönlünüze sağlık .Birliğinize sağlık
Azıcık uykuya gider ben .
Yorgunum
Bir aus atasözü ne der hep ;
Seviliyorsunuz
Dipnot:Evet,büyükanne benim
minnoş kaptanım benim
evett evettt canımmm pazartesiden itibarenn tamm gazzcanım geçmiş olsun
kahvaltı daha sağlam daha dolu olsun
menü tertemiz ama eksik olmuş
su çok az olmuş su çok önemli diyette
bir de daha çok gel emi daha sık görelim seni
delymmmm günaydınnnnnnnn
artık tam gaz mı
Ağzın tarçınlı süt yesin hadi inşallah dombikSoğan sarımsak vücut incelmesinde çok etkili
15 ocak menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, avuç içi lor, 5 zeytin, 1 kırmızı köz biber
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, 10 fındık
Akşam : Salata, 2 kaşık haşlanmış tavuk, 2 kaşık yoğurt
Su: 2 litre, 750 ml dukan gazozu
Spor : 40 dk leslie
16 ocak menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, 1 kırmızı köz biber, 2 kaşık lor salata
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, yer fıstığı 10 tane falan
Akşam : 2 tavuk kanat, bir kase yoğurt
Su: 2 litre, 750 ml dukan gazozu
Spor : 45 dk leslie
2 günlük menüm. +1.3 düm malum yemiştim hafta sonu moralim bozulmuştu
İlk gün -1 gitti, ikinci gün -600
-1600
Cumaya göre -300 üm şu an
Ağzın tarçınlı süt yesin hadi inşallah dombik
Haklısın canim zaten hızla verilen kiloların en büyük sıkıntısı hemen geri alinmasiEsom handenin durum farklı onu bünyesini yıllardır tanıyorum .
Çok hızlı kilo verir ama saglıgından olur , sonrada hopppo hepsini ve fazlasını aynı hızla alır.
Arada derıks vs yapanlara kafim yok her bünye farklı .
Hep derim kendi doktorunuz , diyetisyenimiz kendiniz olun diye ...
Ben seni bilirim sen beni bilmezsinSen eskilerdensin ama kimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?