Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemde cooooooooooookkkkkk

Eflalim menüler sıkı meyveli dukan diycektimki hafta sonu yedimi okuyunca okey dedim .
Afiyet olsun
Sıkı yaptım abla. Aynen yediğim için ama hiç acıkmadım zorlanmadım protein tok tuttu. Sadece akşam canım mandalina istedi çok fazla. Meyve özledim gerçi kuru meyve yedim ama tazenin yerini tutmuyor

Bence menülerin çok güzelmiş ve 2 günde güzel kurtarmışsın tabi oturmamış fazlalığı vermek daha kolay şu iki gündede -1 olursun diye düşünüyorum bahsettigin kadar zor kilo vermemişsin bu hafta tartı seni gerçekten sevmis

Canım d vitamini kullanıyorum onun etkisi diye düşünüyorum kilo vermenin hızlanması, yoksa bu menüye bile 500 anca giderdi o da bir haftada -1 zor olur. 300 daha gider tahminim

Ben biraz değişik günaydın demeyi sevenlerdenim aramıza hoşgeldin

@Cocochanne devamını bilmiyorum
hahahahah doğru tahmin heeeeeeeeee
menüleri görmüş ve harika demiştim zaten eflalim harikasın be

Canım d vitamini kullanıyorum onun etkisi diye düşünüyorum kilo vermenin hızlanması, yoksa bu menüye bile 500 anca giderdi o da bir haftada -1 zor olur. 300 daha gider tahminim
Hadi bakalım oda az değil tabi öncesini bilmediğim için umarım benim dediğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…