canım benim sende iyiki varsın7 takimiz gucluyuz biiiiz, hepimiz biriz
ooooooooooooo malimmmm geldi dağılın azcık sesli öpücemGünaydıııın kahvemi aldım geçmiş yapim accık
Gel anlından opeyim
senin çorba mantıklı eflalimKabak yok kuzum yoğurtlu brokoli yiyem mi? Yarın da olmazsa özel çorbamı yaparımpul biber haftada bir baharat kavanozu bitiriyorum ki
görürsünğzPu ha ha o zor cicim
Kendilerini gizlemedikleri sürece gene görürlür .eskiden sayfanın altında kim var kim yok görürdük.Şimdi niye görünmüyor
Kahvaltıda var mıben de bi en sadesinden kahve yapayım kendime
isteyen varsa buyursunlar
ooooo mortican sabah şerifleriniz hayırlı olsun kahvemiz beraber olsun.Günaydıııın kahvemi aldım geçmiş yapim accık
Varya agalarin ağası kaç kilosunun özelden yazın dedi çok gizli çalışıyorlar benden duymuş olma sadece sana soyluyorumMARABALAR
Cumaya artı geleni sabit geleni vururumsabah tartılıp ona göre detoks yapsın eksi gelmeyen
şimdi şöyleki nazar boncugu işi doğrudur.
Şarjım bitiyor. 300 mesaj kaldı, sonra okuycam. Nazar boncuğu da bırakayım, tabi ki böyle boncuk moncuk inanmıyorum onu belirteyim
olsun cankm önemli değilKusura bakma kuzum mortinde olamadım
hep dedikodu hep dedikodu
Çok teşekkürler miucan, birdaha gitme kuzum ama gidersen de gözün atkada kalmasın
Geceye ben de oynak bir şarkı bırakayım
Gelsin 80’leerrrrrr
Daddyyyy coooolll dostum
Dinlerken Mali’ye dikkat et içkine ilaç atmasın
meze meze.közlenmiş biber domates patlıcan mezesi sarımsaklı narekşiliCanımcım abagganuç ne bilmiyorum inşallah cıs değildir
Değilseeeeee
Menü harikaaaa
sana var gel hazırlarım hemencikKahvaltıda var mı
nö ölökösö vör yöööööööööööööööVarya agalarin ağası kaç kilosunun özelden yazın dedi çok gizli çalışıyorlar benden duymuş olma sadece sana soyluyorum
Allah be bayılırım olsa da yesekmeze meze.közlenmiş biber domates patlıcan mezesi sarımsaklı narekşili
kuzum tam hazırladım gönder tuşuna basarken ban geldi pazartesiKızlar ben geldim abinin netinden bağlandım 2 dakika çıkacağım. Maalesef pazartesiden beri telefon ve internet hatlarımız kopuk. Hiç bir şeye giremiyoruz. O yüzden buraya da gelemiyorum@MiuLego begum75 @Portakal Sulu Ordek reglimi bekliyorum pazartesi olacaktı gelmedi şu şişkinliğim bir geçsin görüşürüz cicim yazılarını gördüm şimcik dua et gelsin gelmezse cuma yeneceksin o kesin çünkü aç gezdiğim halde kilomu tutuyor geciktim 3 gün @MiuLego kaptanım spor listeleri belli mi en azından bu hafta yarım yamalak oldu ben alabildiklerimi aldım ama bir düzen oturamadım ya
SeninleRüyamda fayans kırmaya çalışıyordum ne kadar etkilendiysem
Sen yokken bana sardilar
Ayyy abla yok öyle bisey dalga geciyorlarhepfit adaşım bebismi geliyor ne güzel hayırlı olsun inşallah
Vay efserimuslubunda bolca ayrinti var. Teknik olarak bunun adi neydi unuttum ama o unuttugum şekil yazma stiline uyuyorsun.
Gormeden okuyan insana gormus gibi ayrinti verip zihninde canlanmasina sebep oluyorsun.
Romanlari yazanlarda boyle yaziyolar zaten.
Hep duz yazimi hic öykün varmi?
Allah hayirli kapilar acsin önüne maddi manevi sıkıntı görmeden bu sürecten cikmani nasip etsin.
Yeni yerde hersey daha iyi baslar daha iyi devam eder insallah
Ozlendi mavis elbisen eflal hosgeldinn
Oyyy begüm ozlemisim senibende sana bakıyodum nerede kaldı diyee
Eki Görüntüle 2095889 kaçtın mı kız yoksa kodesten
bende seni kurtarmaya geliyodum
Eki Görüntüle 2095888 hoşgeldin sefalar getirdin
Eki Görüntüle 2095891 bidaa bizi bırakıp gitme emi
Eki Görüntüle 2095890 nilişkomuda öpemnehirnil111
Hosgeldin kaymaklı :)) aman masallah de lutfen sonra nazar degiyor
Küstüm bile
Günaydın kuzuGünaydıııın kahvemi aldım geçmiş yapim accık
Simdi bunu okuyuncada aklımamalipina gelmiyor degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?