Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şarjım bitiyor. 300 mesaj kaldı, sonra okuycam. Nazar boncuğu da bırakayım, tabi ki böyle boncuk moncuk inanmıyorum onu belirteyim
şimdi şöyleki nazar boncugu işi doğrudur.
neden dersen,bizim atalarımız malum bilirler işini.
nazar bakış demek zaten ve insan bakışında değişen miktarlarda enerji var.bakıştan bakışa değişen.sevgiyle bakmak hasetle bakmak.hepsinin enerjisi farklı ve bu bilimsel ispatlı.
nazar boncugunu atalarımız dikkat çekici yapmışki bakışları o çeksin ,yani boncuk efsunlu vs olmasada güzelliği ve dikkat çekiciliğiyle bakışları üzerine çekerek bir nevi işe yarıyor.

hep dedikodu hep dedikodu

Kızlar ben geldim abinin netinden bağlandım 2 dakika çıkacağım. Maalesef pazartesiden beri telefon ve internet hatlarımız kopuk. Hiç bir şeye giremiyoruz. O yüzden buraya da gelemiyorum @MiuLego begum75 @Portakal Sulu Ordek reglimi bekliyorum pazartesi olacaktı gelmedi şu şişkinliğim bir geçsin görüşürüz cicim yazılarını gördüm şimcik dua et gelsin gelmezse cuma yeneceksin o kesin çünkü aç gezdiğim halde kilomu tutuyor geciktim 3 gün @MiuLego kaptanım spor listeleri belli mi en azından bu hafta yarım yamalak oldu ben alabildiklerimi aldım ama bir düzen oturamadım ya

kuzum tam hazırladım gönder tuşuna basarken ban geldi pazartesi

bu hafta kalsın artık

haftaya düzenlerim bu hafta sporlar yapılıyor sadece size bildirilmesin emi kuzucum

Rüyamda fayans kırmaya çalışıyordum ne kadar etkilendiysem
Seninle Floweroflife birlestirsek bi evin tadilatini yaparsiniz

hepfit bebeğin hayırlı olsun canım , adı da pek güzel dürüyegül
Sen yokken bana sardilar

hepfit adaşım bebismi geliyor ne güzel hayırlı olsun inşallah
Ayyy abla yok öyle bisey dalga geciyorlar

Kuzu ölçtüm üst bacak 59 cm ama benim üst bacağım çok kalindir hep dizle popo arasına alıyorum

Oyyy begüm ozlemisim seni

Hosgeldin kaymaklı :)) aman masallah de lutfen sonra nazar degiyor

malipina @ada81 @Ytmz Esra_4378 kızlar menü yorumlarınızı severim sizin aklıma kalanları yazdım haa diğerleri küsmesin
Küstüm bile

Günaydıııın kahvemi aldım geçmiş yapim accık
Günaydın kuzu
Simdi bunu okuyuncada aklıma malipina gelmiyor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…