- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
haptaki doz önemli,burdakiler damla ampul tarzı,sen kıbrıstaydın değil mi? şuan normal olsa bile kulanmanı tavsiye ederim.kelebekolacam morticim bişe sorcam.burda eczanelerden d vitamini hapları alabiliyosun rahatça.değerlerime baktırmadan alıp kullansam bişe olur mu.ekim ayına kadar hergün güneşledim gerek yok mudur yoksa
Bekleme diyosun yaniSeni buraya almazlar evlat,boşuna bekleme,adın bi kere off sayt
Şimdi rezervasyonumuz dolu,boşalınca ben sana haber ederim
görmeidm cnm kolay gelsin
herkesin morali yerlerde begüm
banada böyle birşey denildi ama işte ne zman olur ? olurmu ?
başka bir karara baglanırmı inan ki bilemiyoruz hiç
ama herkesin evine gidip bi dinlenmesi lazım
cidden piskolojik açıdan çok yıprandık
ay sonunda çıkarız diye düşünüyorz en azındna bu ay tam maaş almalıyım
bi soruda ben sorayım mıhaptaki doz önemli,burdakiler damla ampul tarzı,sen kıbrıstaydın değil mi? şuan normal olsa bile kulanmanı tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun küçük cadımızaayyyy bu sene kızım hiç iyileşmedi hep hasta yine hasta , öğleden sonra dr gidebiliriz yinebu hafta hiç kreşe göndermeyecem pazartesine kadar evde kalsın dinlensin.....bana kalsa ben göndermemde cadı ağlıyor gidecem diyeee .....
Allah be kalpler içinde boğuldum
mis mis afiyet olsun banum2 günlük sıvı detoks yapıyorum
bugün sabah yogurt ve yeşil elmalı smothi yaptım içtim
gün içinde salatalık yogurt ve maydanozlu içecegim
gl ben ısmarlarım sana kahvaltı yemekacıktım çok üşeniyom tabak hazırlamaya
tamam büşracım@MiuLego kuzucuğum bugün dağ gibi ütü elimi öpecek neyseki ütü yapmayı çok sevirem öğlen sporum yok akşama yapiciğimm spor tamam mı balımm
kalperini yirim
hep yeni bişey çıkarıp piyasada öne çıkmaya çalışıyorlar,o konudan emin değilm canım ya.uzmaz dostlarıma bi sorayım.bi soruda ben sorayım mı
hani d vitamini yanında k vitaminide alın diyolarya bu ne kadar gerekli ve önemli yani almasak nolur?
kolay değil masumm,tahmin edebiliyorum, rabbim işvereninde çalışanında yardımcısı olsun,kimse istemezki durum böyle olsun
gönlüne göre de olsun inşallah, biraz dinlendikten sonra ne olur ne olmaz başka işlerede bak istersen,zor üzücü ama hayat devam ediyo ve para kazanmak zorundayız
tamam daktırımhep yeni bişey çıkarıp piyasada öne çıkmaya çalışıyorlar,o konudan emin değilm canım ya.uzmaz dostlarıma bi sorayım.
cnmmmmmmmmmmmmmm
seninde alıntın vardı unuttum arada kaynadı iyi dilekleirn için teşekürler cnmm
hoşgeldin canımmm
Himmm ise yararsa ben de deniyim2 günlük sıvı detoks yapıyorum
bugün sabah yogurt ve yeşil elmalı smothi yaptım içtim
gün içinde salatalık yogurt ve maydanozlu içecegim
acıktım çok üşeniyom tabak hazırlamaya
Çok mu güzeliz 7.takım olarak ne,herkes burayı istiyorBekleme diyosun yani
bak gidiyorum sonra peşimden ağlamayın
işverenlerini sen daha iyi tanırsın, öyle diyolarsa vardır o zaman bir bildikleri,hadi bakalım belki yeni sektör yeni işyeri herşey çok daha güzel olur,olsunda inşallah,rabbim kimseyi işsiz bırakmasın
aynen öyle cnm ben bir taraftan başlıycam zaten araştırmaya burayıda beklerken
ama bunlar boş insan degil bir şey varki söylüyorlar diye düşünüyorum
hayırlısı olsun diyeorum ne diyim
ama eger ki gitmeden bunun sözünü veririlerse evde durdugum vakit çok keyifli olucak benim için
2013 ocak ayından
20016 yazına kadar hiç izin kullanmadan çalıştım yıllık izin yoktu gir çık yaptıgım için
2016 ve 2017 yaz aylarında sadece 1 er hafta izin yaptım evde bu izin iyi gelecek bana inanıyorum
şimdi daha iyi misin daktırımay ben sersem gibiyim dün akşam içtiğim çorba beni mahvetti,mapustan dönenlere heycan bilenem yapamamışım haberim yok,şükür kavuşturana
kaptaniçemmmmmm @MiuLego
yardımcı kaptaniçemWhiteblacklife
sindirellam @eflalim
adını etiketleyemediğim cocooooooo
sana özel mesaj attım1 saat tempolu yuruyus ara verdigim zamanlarda magaza gezdim 150 puanim oldu baska bir yerede yazmama gerek var mi menu ve sporu kizlar
tabiki de yendim bile hattaHoş bulduk portim ne yaptın yeniyor musun Nil i
Whiteblacklife hosgeldin vayt
Munzevi Zencefil efendim
görüşecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?