Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam morticim bişe sorcam.burda eczanelerden d vitamini hapları alabiliyosun rahatça.değerlerime baktırmadan alıp kullansam bişe olur mu.ekim ayına kadar hergün güneşledim gerek yok mudur yoksa
haptaki doz önemli,burdakiler damla ampul tarzı,sen kıbrıstaydın değil mi? şuan normal olsa bile kulanmanı tavsiye ederim.

kolay değil masumm,tahmin edebiliyorum, rabbim işvereninde çalışanında yardımcısı olsun,kimse istemezki durum böyle olsun

gönlüne göre de olsun inşallah, biraz dinlendikten sonra ne olur ne olmaz başka işlerede bak istersen,zor üzücü ama hayat devam ediyo ve para kazanmak zorundayız

çok geçmiş olsun küçük cadımıza
Allah be kalpler içinde boğuldum
2 günlük sıvı detoks yapıyorum

bugün sabah yogurt ve yeşil elmalı smothi yaptım içtim

gün içinde salatalık yogurt ve maydanozlu içecegim
mis mis afiyet olsun banum
acıktım çok üşeniyom tabak hazırlamaya
gl ben ısmarlarım sana kahvaltı yemek
@MiuLego kuzucuğum bugün dağ gibi ütü elimi öpecek neyseki ütü yapmayı çok sevirem öğlen sporum yok akşama yapiciğimm spor tamam mı balımm
tamam büşracım
kalperini yirim

ay ben sersem gibiyim dün akşam içtiğim çorba beni mahvetti,mapustan dönenlere heycan bilenem yapamamışım haberim yok,şükür kavuşturana
kaptaniçemmmmmm @MiuLego
yardımcı kaptaniçem Whiteblacklife
sindirellam @eflalim
adını etiketleyemediğim cocooooooo

bi soruda ben sorayım mı
hani d vitamini yanında k vitaminide alın diyolarya bu ne kadar gerekli ve önemli yani almasak nolur?
hep yeni bişey çıkarıp piyasada öne çıkmaya çalışıyorlar,o konudan emin değilm canım ya.uzmaz dostlarıma bi sorayım.

aynen öyle cnm ben bir taraftan başlıycam zaten araştırmaya burayıda beklerken
ama bunlar boş insan degil bir şey varki söylüyorlar diye düşünüyorum
hayırlısı olsun diyeorum ne diyim

ama eger ki gitmeden bunun sözünü veririlerse evde durdugum vakit çok keyifli olucak benim için
2013 ocak ayından
20016 yazına kadar hiç izin kullanmadan çalıştım yıllık izin yoktu gir çık yaptıgım için

2016 ve 2017 yaz aylarında sadece 1 er hafta izin yaptım evde bu izin iyi gelecek bana inanıyorum

işverenlerini sen daha iyi tanırsın, öyle diyolarsa vardır o zaman bir bildikleri,hadi bakalım belki yeni sektör yeni işyeri herşey çok daha güzel olur,olsunda inşallah,rabbim kimseyi işsiz bırakmasın

baya yorucu çalışmışsın gerçekten, bu izin sana iyi gelicek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…