Sende banlıydın kuzun ondan yazmadımSeninle @Floweroflife birlestirsek bi evin tadilatini yaparsiniz
Sen yokken bana sardilar
Ayyy abla yok öyle bisey dalga geciyorlar
Kuzu ölçtüm üst bacak 59 cm ama benim üst bacağım çok kalindir hep dizle popo arasına alıyorum
Oyyy begüm ozlemisim seni
Küstüm bile
Günaydın kuzu
Hoş bulduk bonus nasilsinWhiteblacklife hosgeldin vayt
@Portakal Sulu Ordek efendim
Ben aldim ada krestenayyyy bu sene kızım hiç iyileşmedi hep hasta yine hasta , öğleden sonra dr gidebiliriz yinebu hafta hiç kreşe göndermeyecem pazartesine kadar evde kalsın dinlensin.....bana kalsa ben göndermemde cadı ağlıyor gidecem diyeee .....
O yarına
Yaaa neyin kafasını yasiyorsunuz ya yemicem ya ne olur koymasinaz daha bayatlasın lezzetlensin diye mi bekletiyosun yoksa
Oyyyy ben sana koyayım dur
Hoş bulduk sarı papatyammmm
Hoş bulduk banum iş için rabbim hayırlı sini nasip etsin inşallah
cnmmmmmmmmmmmmmm
seninde alıntın vardı unuttum arada kaynadı iyi dilekleirn için teşekürler cnmm
hoşgeldin canımmm
Çok büyük konuşuyorsun görelim bakalımEki Görüntüle 2095933
bekliyore
Bonus
Yeeeeeaaaavvvv bırak bu işleri nilim yendim seni bak gelecek hafta da yenerim noolacakmış sankiEki Görüntüle 2095933 Benim tarafıma geçin dünyanız aydınlansın neon ışıklı olsun böyle pırıl pırıl gezin @begum75 kuşum son çağrıdır
Hoş buldum ateşli hatun
Hoş bulduk sarı papatyammmm
O kuruyemişler icinde
amaan bizim ateşimiz mi kalmış.hep lafta işteHoş buldum ateşli hatunamiiiin
Daktirim iyisin şimdi demiay ben sersem gibiyim dün akşam içtiğim çorba beni mahvetti,mapustan dönenlere heycan bilenem yapamamışım haberim yok,şükür kavuşturana
kaptaniçemmmmmm @MiuLego
yardımcı kaptaniçemWhiteblacklife
sindirellamNego
adını etiketleyemediğim cocooooooo
Oyyy begusum ballı coregim iyi misin
Ablam aşk olsun gordum geliyorum oğlunun gelmesine çok sevindim ablam hasret giderin oğlunun söylediği sözler çok güzel inşallah sana daha da motive olmanı saglarVaytbeni gormedi
Ayyy yine pek susluyuzEki Görüntüle 2095960 hu huuuuuuu begüş nilişkooooooooooooooo vaytttttttttttt
Hos buldum makbusum ne yaptın diyetisyen işini karar verebildin miWhiteblacklife Hosgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?