Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus seviyorum seni fit anne @ausenciaprensesimiz nasıl Yusuf paşa nasil

Marabalar olmasa ağalar ayakta mi kalır
Ağalar marabalar yokken de ayaktaydı
ben bol bol eksideyim şükür artıda diilim

Bugün etiket yapamama günüm galiba Ausencia

ama ben diyetisyene baslıyorum hem de birazdan gıdıcem ve yer yeni Bı Baslangıc olacak bana

kız civciv nehirrrrrrrrrr sen o narin bünyeyle hala burda sın maşallah , ben neyime güvenip gittim ki
Ahahaha canım bıraktığım an alıyorum o yüzden burayı hayatta bırakmam sen ne durumdasın çok aşmamışsındır inşallah
nehirnil111 kuzum kar vuran hamsileri baliklari yedin mi bu sene
Dedigin hic aklimdan cikmadi
Demi begum75 bi anlatirdin canimiz cekerdi

Kar yağmadı kız daha hiç nereden hatırladın Begüş oralarda yiyordur belki bugün de kv de de hamsi yiyeceğim sanırım nasıl denk geldi öyle sen nasılsın

Kar yağmadı kız daha hiç nereden hatırladın Begüş oralarda yiyordur belki bugün de kv de de hamsi yiyeceğim sanırım nasıl denk geldi öyle sen nasılsın
geçenlerde 1,5 kiloyu yedik ya fazla gelir demiştim eşimede gelmedi ya yedik ki ne yedik
bu sene kar yüzünü unuttuk zaten keşke yağsa

eskiden böyle değildi.saf sebze ve proya başladığımdan beri böyle oluyo.beni biliyon önceden koca hafta kısır,bulgur pirinç pilavı yiyip -1,5 kilo verdiğimi bilirim nie böyle oluyo anlamıyom
Allah Allah neden acaba
olsun cuma cumartesi pazar yersiin yine de kuzum ödem sonuçta

tamam seve seve hülyammmmmmmmmmmm sen gel yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…