- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ahanda etiket olmamış @MiuLegoMiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@miuego
Sabirrrrrrrrr Berna sabirrrrrrrrrBasim agriyo oglum durmuyo yemek yemiyo deli olicigim
Ağalar marabalar yokken de ayaktaydıMarabalar olmasa ağalar ayakta mi kalır
ben bol bol eksideyim şükür artıda diilimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başka var mı artı olan?
bana geç olmadan söyleyin yahu
o artılar temizlenecek arkadaş ben anlamammmmmmmmmm
böyle mi hoş geldin diyeceksiniz bize ya
çiviliyi sırtınızdan eksik etmem bak
Hoş bulduk canım pro da yakismis canım
Zaten hemen yazarım kuzum bende sizi cok seviyorum her fırsatta burdayım zatenDurumdan haberdar et bizide makbusum bizi burayı boslama yanımızda ol hep seviliyorsun
Bugün etiket yapamama günüm galibaAusum auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus seviyorum seni fit anne @ausenciaprensesimiz nasıl Yusuf paşa nasil
Aaaa kimler gelmis kız gel beraber diyet yapalım accukinan inan
Marabalar hep vardı. Bizim iş gücümüzle ayaklandı ağalarAğalar marabalar yokken de ayaktaydı
ben bol bol eksideyim şükür artıda diilim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başka var mı artı olan?
bana geç olmadan söyleyin yahu
o artılar temizlenecek arkadaş ben anlamammmmmmmmmm
böyle mi hoş geldin diyeceksiniz bize ya
çiviliyi sırtınızdan eksik etmem bak
Ahahaha canım bıraktığım an alıyorum o yüzden burayı hayatta bırakmamkız civciv nehirrrrrrrrrrsen o narin bünyeyle hala burda sın maşallah , ben neyime güvenip gittim ki
nehirnil111 kuzum kar vuran hamsileri baliklari yedin mi bu sene
Dedigin hic aklimdan cikmadi
Demibegum75 bi anlatirdin canimiz cekerdi
geçenlerde 1,5 kiloyu yedik yaKar yağmadı kız daha hiç nereden hatırladınBegüş oralarda yiyordur belki bugün de kv de de hamsi yiyeceğim sanırım nasıl denk geldi öyle sen nasılsın
isminin üzerine gel en yukarıdaOnu beceremedim bi türlü nasıl yapılıyor de hele hemen yapayım
Allah Allah neden acabaeskiden böyle değildi.saf sebze ve proya başladığımdan beri böyle oluyo.beni biliyon önceden koca hafta kısır,bulgur pirinç pilavı yiyip -1,5 kilo verdiğimi bilirim nie böyle oluyo anlamıyom
tamam seve seve hülyammmmmmmmmmmm sen gel yeter kiSelam kızlar cumartesi geldim bakayım ne yapıyor bacılarım diye amaaann ortalık toz duman olmuş sakinleşsin diye bekledim nasılsınız..kız @MiuLego şu sömestr geçsin bana bi el at listeye mi alacaksın ne yapacaksan yap..bu hastalık çıktı ben kilo aldım ..ben diyeyim 3 sen de 5..ablana bi iyilik yaparsın artık
vay vay vayyyyyyyyyya kız niye kurt düşsün kü
regli olacam ya 500-600 olur gider yani artı ve sbait olmam
-1 de olma zbelki
ama haftaya şow yaparım bebemmm borcum olur napim
Allah Allah neden acaba
olsun cuma cumartesi pazar yersiin yine de kuzum ödem sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?