Çünkü vücudun yeme düzenine alıştı artık bu yüzden eksinde azalıyor çünkü vücut yemek dusenine Gore kendini ayarlıyor balimeskiden böyle değildi.saf sebze ve proya başladığımdan beri böyle oluyo.beni biliyon önceden koca hafta kısır,bulgur pirinç pilavı yiyip -1,5 kilo verdiğimi bilirim nie böyle oluyo anlamıyom
Kayıp balık bulundu koşun koşun hülya abla nasılsın iyi misinSelam kızlar cumartesi geldim bakayım ne yapıyor bacılarım diye amaaann ortalık toz duman olmuş sakinleşsin diye bekledim nasılsınız..kız @MiuLego şu sömestr geçsin bana bi el at listeye mi alacaksın ne yapacaksan yap..bu hastalık çıktı ben kilo aldım ..ben diyeyim 3 sen de 5..ablana bi iyilik yaparsın artık
Selam kızlar cumartesi geldim bakayım ne yapıyor bacılarım diye amaaann ortalık toz duman olmuş sakinleşsin diye bekledim nasılsınız..kız @MiuLego şu sömestr geçsin bana bi el at listeye mi alacaksın ne yapacaksan yap..bu hastalık çıktı ben kilo aldım ..ben diyeyim 3 sen de 5..ablana bi iyilik yaparsın artık
yani hangi düzeni seçersem eski düzenden yiyince kilo alıcam öyle miÇünkü vücudun yeme düzenine alıştı artık bu yüzden eksinde azalıyor çünkü vücut yemek dusenine Gore kendini ayarlıyor balim
İyiyim waytım kilo alıyorum NapimKayıp balık bulundu koşun koşun hülya abla nasılsın iyi misin
Banum napıyosun Nasıl gidiyo
ya kız niye kurt düşsün kü
regli olacam ya 500-600 olur gider yani artı ve sbait olmam
-1 de olma zbelki
ama haftaya şow yaparım bebemmm borcum olur napim
cnm bugünde aklımdan geçtin yaaaaaaaaaaaa
Banum napıyosun Nasıl gidiyo
İşten mi çıkıyorsun?hayırdır?liste iyi olmuş..beni de alsın miuuuuu @MiuLego
ay benim işler karışık ya
listeye girdim
işten çıkıyorumm
herşey birbirine girdii
Ne yapayım abla 52 54 arası takıyorum şimdilik dusemedim 48 lereİyiyim waytım kilo alıyorum NapimSen nasılsın koruma Nasıl gidiyor..?
Bu sana laf eden biri vardı kilona..gördü mü seni zayıfladıktan sonra merak ettim..Ne yapayım abla 52 54 arası takıyorum şimdilik dusemedim 48 lere
Ne yazıkki balım ilk diyete başladım 6 Ogün yiyordum vücut alıştı baktım hemen 2 ana Ogün bi ara ogune döndüm vücut senin yediklerine Gore şekilleniyor kendini işte arada detoks yapın bunyeyi sasirdin sporu değiştirin diye bu yüzden söyleniyor yani vücudu soklamak gerekiyoryani hangi düzeni seçersem eski düzenden yiyince kilo alıcam öyle mi
Girmedi ama bu ay gorecek bakalım ama tepki vermez konuşmuyoruz kendisiyleBu sana laf eden biri vardı kilona..gördü mü seni zayıfladıktan sonra merak ettim..
ouuu herkes de okumuş yawBana bak bisküvi canavarı bir daha menü de bisküvi gormeyecegim
Kaçar mı sence bol bol fayans kır erit yedikleriniouuu herkes de okumuş yaw
Tamam eli sopalı domestos güzeli yok kurabiye bisküvi falan
Hoş bulduk canım pro da yakismis canımKızlar kahvaltıda misafirim vardı giremedim bi türlü
Whiteblacklife hoşgeldin canım
Coco gelmedi dimi
İşten mi çıkıyorsun?hayırdır?liste iyi olmuş..beni de alsın miuuuuu @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?