Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eskiden böyle değildi.saf sebze ve proya başladığımdan beri böyle oluyo.beni biliyon önceden koca hafta kısır,bulgur pirinç pilavı yiyip -1,5 kilo verdiğimi bilirim nie böyle oluyo anlamıyom
Çünkü vücudun yeme düzenine alıştı artık bu yüzden eksinde azalıyor çünkü vücut yemek dusenine Gore kendini ayarlıyor balim

Selam kızlar cumartesi geldim bakayım ne yapıyor bacılarım diye amaaann ortalık toz duman olmuş sakinleşsin diye bekledim nasılsınız..kız @MiuLego şu sömestr geçsin bana bi el at listeye mi alacaksın ne yapacaksan yap..bu hastalık çıktı ben kilo aldım ..ben diyeyim 3 sen de 5..ablana bi iyilik yaparsın artık

Kayıp balık bulundu koşun koşun hülya abla nasılsın iyi misin

Nare83 banu tartı konusunda içime kurt düşürdün ya

ya kız niye kurt düşsün kü
regli olacam ya 500-600 olur gider yani artı ve sbait olmam
-1 de olma zbelki

ama haftaya şow yaparım bebemmm borcum olur napim

cnm bugünde aklımdan geçtin yaaaaaaaaaaaa

yani hangi düzeni seçersem eski düzenden yiyince kilo alıcam öyle mi
Ne yazıkki balım ilk diyete başladım 6 Ogün yiyordum vücut alıştı baktım hemen 2 ana Ogün bi ara ogune döndüm vücut senin yediklerine Gore şekilleniyor kendini işte arada detoks yapın bunyeyi sasirdin sporu değiştirin diye bu yüzden söyleniyor yani vücudu soklamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…