meyveye laf yok canomFümeleri görmezden gelseniz olmaz mı ya valla çok seviyorum
Yarın sıfır karbon olur kaptan meyve hariç tabi :)
Bayagı azalmış aynurumİyi günler ausum...iyi günler beni tanıyan arkadaşlarım..tanımayanlara da selam olsun...
Ausum beni biliyosun kk demek diyet demek 7.takım demek benim için..Homini qirtlak yediyim için buralardan kaçar oldum...ama az kaldı Allahım izniyle...şu doğumu atlatayım sütü yoluna koyayım en geç nisan 1 buradayım...hepinizi sağlıklı beslenmeyi çok özledim...Allah kavuştursun hayırlısıyla...
@vorones verom senin bebiş de gelmiş.hoş gelmiş...Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin...
Dostum spor yok bu hafta. Annemler gelecek inşallah cuma günü o yüzden bir haftadır evi Temizliyorum.o ne
mortilerimi yenicem menüsü mü o
korkun benden menüsü mü o
spor peki ördeğimmmmmmmmmm
Bak uyanığanevo beni davet etti dedi
nolur 7. takıma gel dedi bana dedi
değil miydi
7. takıma hoş geldin işte
geçmişle sınanacksın çok sık
alın beni de yiyin deseydin
Efser canım sen nerelerdesinBayagı azalmış aynurumsaglıkla bekliyoruz habelerini
ooooooooooooooo bu da iyiymiş oooooooooo
temizlik sporu var deseneDostum spor yok bu hafta. Annemler gelecek inşallah cuma günü o yüzden bir haftadır evi Temizliyorum.
Bak uyanığaBen onu ne davet edeyim hiç hazetmem kendisinden Atalım gitsin
Sayfaların bu kadar hızlı ilerlemesini özlemişim.
Tamam öyle yapalım
ta uzaklardan gelmiş gız
kıyamayız
ama kilo aldıralım ona zayıflatmak yerine
Kuzu mod düşmesin, hani hatırlıyor musun bana bi foto atmıştın, pareo demiştik bikini demiştik bilmem anlatabildim mi :)
İçimden geldi laaaanam o dil çıkaran trip atan suratını parçalarım
noldu vaytıma
İnziva cekildimEfser canım sen nerelerdesin
İçimden geldi laaa
Dolabimi döktüm bissürü is cikardim kendime ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?