Ooooo White'm gelmiş
Geri geldin inşaallahİnziva cekildimbilirsin arada kaybolmayı severim
Ayyy bugün miskin miskin yatasım var yatıyorum da zatençocuklarla eşime yoğurtlu makarna yapayım. İki üç çeşit yapınca yemiyorlar. Tek çeşit yapıyorum artık ne uğraşıcam
Hiç sevmem bu tembel hallerimi deyarın temizliğe mi girişsem ki cumartesi öteki eltim mevlid yapacak. Menü de ne var acep
Kendime da akşama soslu brokoli yaparım bugün üç öğün olacak. .Sabah bir dilim ekmek yedim çabuk acıktım. Karbon sen ne kötüsün ya
Gördüğüme sevindim canım benimKızzz bu neee
Allah senii
aynen ya hic ucuzlamadi da
ayy cocuk yemedi mi cok zor oluyo yaa sabirlar diliyorum
Uzun zaman once cok muhabbetimiz olsmtuhatirlarim
Hadi simdiden afiyet olsun
ayy walla bende dynmiyorum ekmeksiz cok seviyorum yiyiyorum
o ne guzel cicekler miubi gun bende alirim eksiler gelsinde
detoks ne yapiyon canimpro ne kuzu
evet hamsi gordugumde aklima gelir nilim
heeeyyyyy masallahh harika tebrik ederi canimm
Menü
Sabah
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Keten tohumlu isotlu yoğurt
Yeşil çay
Öğle
Köz biberle bir yumurta omlet
Bir dlm kepek ekmek
İki çatal tavuk
Akşam
Tavuk but
Salata
@MiuLego Mortilerim @saydin78nehirnil111
Miu'm datlu kaptanım,
Canım hoşgeldinAyyy bugün miskin miskin yatasım var yatıyorum da zatençocuklarla eşime yoğurtlu makarna yapayım. İki üç çeşit yapınca yemiyorlar. Tek çeşit yapıyorum artık ne uğraşıcam
Hiç sevmem bu tembel hallerimi deyarın temizliğe mi girişsem ki cumartesi öteki eltim mevlid yapacak. Menü de ne var acep
Kendime da akşama soslu brokoli yaparım bugün üç öğün olacak. .Sabah bir dilim ekmek yedim çabuk acıktım. Karbon sen ne kötüsün ya
Kaybolur toplanır Allahın izniyle kürkcü dükkanıma dönerimGeri geldin inşaallah
sen nasıl tatlı dillisin ya nevoşumMiu'm datlu kaptanım,sensiz bir burada nefes alamıyoruz .Öksüz,yetim kalıyoruz
bana gelKaybolur toplanır Allahın izniyle kürkcü dükkanıma dönerimbenim tek sosyal hayatim kk nereye gideyim
Maşaallah
Çok sosyaliz çokKaybolur toplanır Allahın izniyle kürkcü dükkanıma dönerimbenim tek sosyal hayatim kk nereye gideyim
Oooo demek koleksiyon yapıyorsun
sen nasıl tatlı dillisin ya nevoşum
bana gel
pul koleksiyonum var
çay da içeriz
evet görmek ister misinOooo demek koleksiyon yapıyorsun
Kuzum aynısı bana pazartesi oldu.misafire aldigim tatlidan agzima atmamak icin her zamankinden fazla direndim ve cidden aglayasim geldi bu sefer..Miu gerçekten ağlamak ıstiyorum beni taniyorsun sen asla yemem ama hiç bu kadar sinanmamistimsana ozelden foto atiyim mi
Aman bundan sakın tarif almayın zehirlenirsinizİstediğin mezesi söyle tarif verim caniko
Oğlumu uyuttum.disari cikcam biraz yuruyup hava alayim basim agriyo fayda eder belki.gelirken de kendime yesil cay alayim.
Kuzum aynısı bana pazartesi oldu.misafire aldigim tatlidan agzima atmamak icin her zamankinden fazla direndim ve cidden aglayasim geldi bu sefer..
nevo beni davet etti dedi
nolur 7. takıma gel dedi bana dedi
değil miydi
7. takıma hoş geldin işte
geçmişle sınanacksın çok sık
begenmissin hemen mikropooooooooooooooo bu da iyiymiş oooooooooo
bi de bunu ıslatırsam
oooooooooooo
sevdim heeeeeeeeeeeeee
temizlik sporu var desene
bende canimGördüğüme sevindim canım benim
Menün çok iyi canım akşam ki butu kaçırmazsan güzel eksi görürsün. Sen spor yapıyor musun bakalım
Geldim.nevommm senin mezuniyet kaçırır mıyım hicccccccccccccccccOoooo White'm gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?