Hee bizim dünkü durumun aynısı. Gece en son ben yatıyom dedi ben de güle güle dedimaynen böyleyim
daha kötü o tribe girdi ben nedenini bilmediğim için gıcık oluyom
Hiç umudum yok ise yaramazMaşallah Allah muhabbetinizi arttırsın @matematik61 hocam
Esra_4378 benden sonra sana göndereceğim çiviliyle sandalyeyi
Lezzetli yiyecekler tatmissin anlasilanBen nasıl 94.4 olmuş olabilirim biri bana açıklayabilir miiiii
Allah sağlıcakla kavuştursun bebisinize
Çok teşekkürler kızlar...amin inşallah..._AYNURA_ canım hoş geldinnn
hayırlı dogumlarr inşallah
Ben ama tanıyamadım ki....kesin nick deyiştirmiş bi arkadaşımsın...kimo?Aaaaaa aynura gelmis
Aman yarabbiii
İnşallah az kaldı ablam.. kaptanın öyle bi kilo aldıki sormayın gitsin..._AYNURA_ ayyy canım hoşgeldin
Emektar kaptanim nasılsın seni gördüğüme cok sevundim canim
Hayırlı si ile bebisimiz gelsin seni görelim canim
Oy verom son günler ya o kadar zorlanıyorum ki...hem fiziken hem piskolojik olaraq...depresyona ramak kaldı...Sağol canım .... senin de az kalmış. Dogur gel de diyet yapak yarisalim gi.alişim 2 aylık olma yolunda normal mi dogurcan gi. Annnna normal gibisi yok hele evde bekleyen beben varsa. Damla da küçük ki kıyamam. temizlerz tüm kilolari sağlık olsun . Benim de gene takildi kilom nisan da kaç olurum ki. Gelirsin yamacimiza allahım sağlık versin size
Çok teşekkürler...sizde galiba yeni kaptansınız...gelicem bekle beni kaptanım..şeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelsene canısı sen de.. neler yapın gel bi anlat.. hem özlüyor hem merak ediyruz seni @Sherrysherrylady
veeee hoşgelmiş_AYNURA_ sağlıcakla al kucağına
Oy ausum senin daha kaç haftan vaaar...daralıyom böyle uzun sürecekleri görünce...Zaman su gibi aksın inşallah...kız mı geliyo erkek mi?
Ne oldu kuzum?burdayım kuzu okuyom ama az canım sıkkın herife
Brn daha 36 olmadım sanırım sen sıkılaşmışsındır :)
Sagol efserim inşallah...bende çok sabırsızlanıyorum...Bayagı azalmış aynurumsaglıkla bekliyoruz habelerini
Hee bizim dünkü durumun aynısı. Gece en son ben yatıyom dedi ben de güle güle dedim
Boşver kendi kendine düzelir merak edip de ilgilenme sabah normale döner muhtemelen.
Ama çok istiyosan gelim dövim
Konser kaydı hem de öf yaa yine konseri olsa gitsem söylesem şarkılarını
cakil80 aklima geliyorsun dinlerken.
Kolay yemeyeyeceksinAğlayacam şimdi ya valla hevesim kaçtı nasıl vericem bu kadar kilo
Bilirki buraya atacağımı burdan çıkmıyomkiHeee tamam canım biliyorum beni iplersin
AAyy kasap cekiversin senii
İlla göreceğim bir bütün olarak seni.
Yüzünü kes veya kapat bişey yap.
Kasaba deme buraya atacagini.
Yerim seni yaa
Tribal bilmiyorum ne olduğunuNe oldu kuzum?
cakil80 aklima geliyorsun dinlerken.
Senin o elini yerim ben pamuk elli
Kız ne çok ortak noktamız var evlilikte yeminle
Tribal bilmiyorum ne olduğunubiz kavga etmeyiz, soğuk savaş olur aramizda
Kız ne çok ortak noktamız var evlilikte yeminle
kuzucum kazasiz belasiz atlattimHuuuuu kiraz sapı çayımı içiyorummm
saydin78 sarı papatyam nasılsın açlık nasıl misafir de var gerçi:)
Geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 2096216
Ben böyle bi incelik istiom flavirin attığı banu alkan tontik
Yok kuruyemisleri temizliyor saydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?