Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen böyleyim

daha kötü o tribe girdi ben nedenini bilmediğim için gıcık oluyom
Hee bizim dünkü durumun aynısı. Gece en son ben yatıyom dedi ben de güle güle dedim
Boşver kendi kendine düzelir merak edip de ilgilenme sabah normale döner muhtemelen.
Ama çok istiyosan gelim dövim

Allah sağlıcakla kavuştursun bebisinize

_AYNURA_ canım hoş geldinnn
hayırlı dogumlarr inşallah
Çok teşekkürler kızlar...amin inşallah...
Aaaaaa aynura gelmis
Aman yarabbiii
Ben ama tanıyamadım ki....kesin nick deyiştirmiş bi arkadaşımsın...kimo?
_AYNURA_ ayyy canım hoşgeldin
Emektar kaptanim nasılsın seni gördüğüme cok sevundim canim
Hayırlı si ile bebisimiz gelsin seni görelim canim
İnşallah az kaldı ablam.. kaptanın öyle bi kilo aldıki sormayın gitsin...
Oy verom son günler ya o kadar zorlanıyorum ki...hem fiziken hem piskolojik olaraq...depresyona ramak kaldı...
Çok teşekkürler...sizde galiba yeni kaptansınız...gelicem bekle beni kaptanım..
Oy ausum senin daha kaç haftan vaaar...daralıyom böyle uzun sürecekleri görünce...Zaman su gibi aksın inşallah...kız mı geliyo erkek mi?

Beni selamlayan herkese sonsuz teşekkürler...hamilelikte son ve zor günlerimi yaşıyorum Allahın izniyle...inşallah bebeyime kavuşunca mutlu haberleri veririm size de...öptüm hepinizi çok...

Hee bizim dünkü durumun aynısı. Gece en son ben yatıyom dedi ben de güle güle dedim
Boşver kendi kendine düzelir merak edip de ilgilenme sabah normale döner muhtemelen.
Ama çok istiyosan gelim dövim

Yok yok böyleyim konuşmak isterse konuşur, sonuçta sebebini bilmediğim bi trip yiyom. Heyheyleri gidince gelir

Huuuuu kiraz sapı çayımı içiyorummm

saydin78 sarı papatyam nasılsın açlık nasıl misafir de var gerçi:)
kuzucum kazasiz belasiz atlattim aclik sifir misafirler gelmeden süt ictim onlarla da sekersiz cay kahve sonra da muz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…