Aynı valla biz de öyleyiz. Günlerce gün içinde üç kelime sadece günaydın afiyet olsun iyi geceler.Ayyy sizinde mi öyle, şu an biri bizi gozlese bunlar birbirini tanımıyor der
Kilo az çıkıyor ben de haftaya patlıcanlı mantar çorbası yapcam o da çok pis kilo verdiriyor bi evde olsamKuzum perşembeye kabak yiyince noluyo miu da söyledi bana yap diye
Sen bi ara süt mü içmiştin de laktoz alerjisi olmuştunKilo az çıkıyor ben de haftaya patlıcanlı mantar çorbası yapcam o da çok pis kilo verdiriyor bi evde olsam
Aynı valla biz de öyleyiz. Günlerce gün içinde üç kelime sadece günaydın afiyet olsun iyi geceler.
Ben öyle küs olduğumuzda genelde karşı çekyatta olurum. Açarım telefonun kamerasını ordan bakarım bana bakıyo mu diye
O sanıyo ben telefonda bişeylere bakıyomhep de yakalarım kaçamak bakışlarını heheheheh
Geçmiş olsun neyi varHastanede yatıyor biraz daha iyi cuma çıkar inşallah
Sen nasilsin canim
Hiç böyle olmadimSorma benim de öyleydi hatta elbisesinin Siyahın benzer vardıdans ederken giymeyi çok severdim
Ne hali varsa görsün bırak kendi haline kuzumBakma ben küs kalamam ama tribe gelemiyorumkendi trip atıyor kendi gelip konuşuyor, kendi içinde bi şeyler yaşıyor işte
Olur ya
Hani olur da
Bir günBonus menü verirse
Haber edin
Vakit kaybetmeden kendimi balkkndan aşağı atcam
Sen benim yazdığımı gördün mü? Ölçü istemistin ya
Sen bana lazımsın erken elip gitme pıçaklarım seni
Bıraktım baksın keyfineNe hali varsa görsün bırak kendi haline kuzum
Valla ne biçim sim ha hiç aklıma gelmezdi sen çok cakalsinAynı valla biz de öyleyiz. Günlerce gün içinde üç kelime sadece günaydın afiyet olsun iyi geceler.
Ben öyle küs olduğumuzda genelde karşı çekyatta olurum. Açarım telefonun kamerasını ordan bakarım bana bakıyo mu diye
O sanıyo ben telefonda bişeylere bakıyomhep de yakalarım kaçamak bakışlarını heheheheh
Sen benim yazdığımı gördün mü? Ölçü istemistin ya
Yok 59 la, 56 olsa kessskeee
56 didin dimi 58 mis ablaminda mesaj atmis roberto carlosun 65 miş
Sorun kalin olmasi degil sorun sonradan bir miktar ust bacakta şişme olmasi.
AhahahajjaAynı valla biz de öyleyiz. Günlerce gün içinde üç kelime sadece günaydın afiyet olsun iyi geceler.
Yok 59 la, 56 olsa kessskeee
Yok kuzum ya ne şovuNevoooooo sovvvvv yapacağım diyorsunnnnnn
Benim laktoz a hep alerjim varmış bu yem tepki veriyor süt urunlerine. Geçen yemekte 500 ml den fazla icmistim bi de yanına çorba türü hafif bişey içinde wc de sabahladim sancı ile. Normalde az az sık sık içinde bide katı şeylerle içince çok sıkıntı olmuyor. Meyve ile ayran ya da benzer bişey yiyim wc deyimSen bi ara süt mü içmiştin de laktoz alerjisi olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?