• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim mamaya kesinlikle hayır gece emzir bebek doyduktan sonra kalan sütü sağ ve dolaba köy kesinlikle süt üstüne süt ekleme her kalkdiginda emmeye kalanai sağ gündüz iki saatte bir sağ ve sağlıdigin sütü dolaba köy
Süt dışarda oda sıcaklığında 3 saat
Dolabın alt kısmında 3 gün
Buzlukta 3 ay hiçbir vutamini kesilmeden kalıyor
Vermeden yarım saat önce çıkar ilisin hafif kaynar suyun içine 5 dk beklet öyle ver
Öyle yaparım inşallah. Ama ben birinden dolapta aynı soğukluğa gelince sütler üst üste eklenebilir diye duymuştum.

Aslında trajikomik cagirsaymis birini yaptırsaymış, seni gerdi boşu boşuna :işsiz:

Hoşgeldiniz :KK37:, güncel kilo kaç çok merak ettim, boyunuza bi:nazar:
Merhaba, kilom 65 64 arasinda bu ara :( ama 62 kiloya kadar düşmüştüm simdi bocaliyorum..

Kafasına takmıştır o bi şeyler. En güzeli benim için sorun yok havasında devam etmek.
En guzeli canim arada esiyor erkeklere ;) benimkide kafaya biseyi takinca hic konuşmaz sus pus oturur ne oldu derim bisey yok der yatana kadar kendi halinde oturur....ertesi gun suna takildim der ama genelde isle ilgili bi konu oluyor.. bana takilamaz zaten :KK11::KK11::KK70::KK70:

Hellöö
Menü vereyim
Sabah
Pirinç unundan yapılmış muhallebi
1 mandalina

Öğlen
1 parça ince et
1 havuç
Yarım papaya
1 kupa sütlü kahve

Akşam
Izgara tavuk
Yoğurtlu ıspanak

Spor yine fayans bitmedi :(
Su 1,5 litre ama şimdi bitki çayı içme zamanım geldi
@hepfit @MiuLego @Sarayca @Whiteblacklife

Anammm ben sadece sen ve hepfit sanıyordum klüp bile kurmuşsunuz.benide alın araniza
Kızlar eşleri bize gönderin yarın duvar kırılacak, sinir stres kalmaz hiçbirinde eve pamuk gibi gelirler trip atamadan uyuyakalırlar
:cool::rolleyes:

Konu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce

:sinirli:
Konu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce
öylelerinin köküne kibrit suyu

Evet cok bencilce bosver canim sen saglik icin ver kilonu ;))

Back
X