• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Balım menü güzel a pirinç unundan muhallebi pek yatmiyor kafama benim neden yiyorsun onuda anladım ama
Canım içim dışım yumurta oldu her sabah yemekten, elim gitmedi iki gündür bir de sabah acil evden çıkmam gerekiyor ben de bu muhallebiyi 1 dakikada hazırlıyorum pratik olduğu için yiyiyorum bir de çok seviyorum :)
yarın yumurtaya dönüş yine
:kk77:

Kizlar acaba eliptik kondisyon bisiklet alsammi??
Onerirmisinz?
Evde en iyi kilo verdiren alet ney sizce?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68::KK68::KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn

Dün hesapta en azından havuza gidip geldikten sonra buraya bir bakarım diyordum ama maalesef hiç bir şey planladığım gibi gitmedi :KK20:
Kombiciler öğleden sonra ben çıkınca daha doğrusu gelmişler :KK53::KK53: Ben havuzda ay eve geldiğimde kombide takılmış olacak işte ne güzel ısınacağız kalan işlerimi de yaparım diye düşünürken eve bir geldim herşey bıraktığım gibi duruyor :KK43: Bizim elimizdeki baca maalesef uygun değilmiş ( resmini atmıştık adam bu olur demişti ama bacalı değilmiş meğer kombi :mad:
Eşimle havuza gitmeden evdeki tadilat stresinden eccük kapıştık gerçi sonra ben havuzdayken aradım baya bir konuştuk oda söylediği yanlış cümleler için defalarca özür diledi ama şu olan olaylardan ikimizinde sinirleri bozuk olunca bir nevi boşuna patladık :KK53:
Eve geçerken eksik olanları da aldık kızlarla tabi bu sefer yemek faslı da gecikti :KK43:

Yani hakikaten berbat bir gün oldu benim için ve sonradan dikkatimi çekti ben iki gündür sıkıntıdan çok fazla su içmemiştim zaten dün hele 1 bardak ancak içmişim :KK67:

Yani iki gündür boşa evi kaldırıp beklemişiz :KK43: ne kombi tamir oldu nede aşağı giden su kaçağı :KK61: Gerçi petekleri yakamadığımız için su kaçağı zaten yok şu an için ama yinede canım çok sıkkın :mad: Yarın misafirim gelecek yemeğe ve ben daha bir sürü iş yapmam gerekiyor :mad::mad::mad: Üstelik kuzende Yengeciğim biz cumartesi 4 gibi geliriz dedi telefonda :KK57:
Şimdi küçük kızı okula postaladıktan sonra koltuk sileceğim Diyetisyen kontrolüne gitmeden :( Dün sinirden uyuya kalmışım resmen erkenden sonrada boynum falanda ağrıyınca kaldı :(
Hee biliyorum ben girişince 2 saatte herşeyi hallederim ( yemek hariç tabi :D ) ama işte yinede panik yapıyorum ister istemez :(
Bu haftadan çok ümitliyken hüsran oldu yada benim evdeki tartıda bozuldu bilemiyorum açıkçası o_O artık bugün Sibele kontrole gidince anlayacağız neyin ne olduğunu :KK66:

Gunaydinnnn :KK200: hayirli cumalar:KK200: guzel karneler :KK200:
Günaydın bonusum:KK200: fit olacam föt olmayacam:ıslık:
Bende aldirayim esime tamam derse inşaAllah :KK70:
Nerden ne kadara aldin canisi markasi ne?
Cano benim eşim bakarken almış pahalı bi ürün ama baya uzun süredir kullanıyoruz.
Dynamic 950 modeli

Gunaydin canlaar :KK200::KK68:
:KK68::KK68::KK68::KK68:
Gunaydin kizlar
Gunaydin miuuuu
:KK6::KK6::KK36::KK6::KK6:
@MiuLego
Bebegimmmm
Gunaydinnnn
Bugun cumaa
Tarti gunu miuuuu
Hu huuu
Dunden beri bana cevap vermiyosun
Nideeeennnn?
Günaydın kız nasıl oldun sabah okudum şekerim düşmüş yazmissin:KK64:
Ya beni beni ben ben hande
Seni seni handemi öpmez miyim hiç :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68::KK68::KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn

Dün hesapta en azından havuza gidip geldikten sonra buraya bir bakarım diyordum ama maalesef hiç bir şey planladığım gibi gitmedi :KK20:
Kombiciler öğleden sonra ben çıkınca daha doğrusu gelmişler :KK53::KK53: Ben havuzda ay eve geldiğimde kombide takılmış olacak işte ne güzel ısınacağız kalan işlerimi de yaparım diye düşünürken eve bir geldim herşey bıraktığım gibi duruyor :KK43: Bizim elimizdeki baca maalesef uygun değilmiş ( resmini atmıştık adam bu olur demişti ama bacalı değilmiş meğer kombi :mad:
Eşimle havuza gitmeden evdeki tadilat stresinden eccük kapıştık gerçi sonra ben havuzdayken aradım baya bir konuştuk oda söylediği yanlış cümleler için defalarca özür diledi ama şu olan olaylardan ikimizinde sinirleri bozuk olunca bir nevi boşuna patladık :KK53:
Eve geçerken eksik olanları da aldık kızlarla tabi bu sefer yemek faslı da gecikti :KK43:

Yani hakikaten berbat bir gün oldu benim için ve sonradan dikkatimi çekti ben iki gündür sıkıntıdan çok fazla su içmemiştim zaten dün hele 1 bardak ancak içmişim :KK67:

Yani iki gündür boşa evi kaldırıp beklemişiz :KK43: ne kombi tamir oldu nede aşağı giden su kaçağı :KK61: Gerçi petekleri yakamadığımız için su kaçağı zaten yok şu an için ama yinede canım çok sıkkın :mad: Yarın misafirim gelecek yemeğe ve ben daha bir sürü iş yapmam gerekiyor :mad::mad::mad: Üstelik kuzende Yengeciğim biz cumartesi 4 gibi geliriz dedi telefonda :KK57:
Şimdi küçük kızı okula postaladıktan sonra koltuk sileceğim Diyetisyen kontrolüne gitmeden :KK43: Dün sinirden uyuya kalmışım resmen erkenden sonrada boynum falanda ağrıyınca kaldı :KK43:
Hee biliyorum ben girişince 2 saatte herşeyi hallederim ( yemek hariç tabi :KK70: ) ama işte yinede panik yapıyorum ister istemez :KK43:
Bu haftadan çok ümitliyken hüsran oldu yada benim evdeki tartıda bozuldu bilemiyorum açıkçası o_O artık bugün Sibele kontrole gidince anlayacağız neyin ne olduğunu :KK66:
Aleyküm selam canim:KK15:
Önce duana amin diyim:KK36:
Sonra bi abbooooo diyim, çok fena tamir olmadı mı hâlâ :KK57: allah kolaylık versin misafiri ertelesemiydin? Hadi bugün de hallolmazsa :KK57:
Bi de özür dileyen eş gördüm şuraya bi maşallah birakayim:nazar:

Back
X